reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorotko a Ty nie mieszkasz w Polsce?

Od roku mieszkam w Irlandii.Niestety w Polsce poznałam na swojej skórze co to ubóstwo, jedzenie tylko mortadeli i oszczędzanie nawet na jedzeniu dla dziecka :baffled:.
Teraz mogę mu dać co potrzebuje ;-),ale tęsknię za Polską, rodziną i przyjaciółmi.
Dlatego dużo dla mnie znaczy że mogę pogadać z wami :-)

reklama
K_asia, Gwiazdeczka nie ma za co. Oby wam się przysłużył ten programik. Trzeba go najpierw rozszyfrować. Poustawiać "ustawienia". Wejść w zakładkę "programy" i zapisać dane w notatniku obserwacji.

Od roku mieszkam w Irlandii.Niestety w Polsce poznałam na swojej skórze co to ubóstwo, jedzenie tylko mortadeli i oszczędzanie nawet na jedzeniu dla dziecka :baffled:.
Teraz mogę mu dać co potrzebuje ;-),ale tęsknię za Polską, rodziną

przyjaciółmi.Dlatego dużo dla mnie znaczy że mogę pogadać z wami :-)
:-)Moj maz tez kiedys pracowal w Polsce i tez nam bylo ciezko, ciagle brakowalo kasy i nie mielismy gdzie mieszkac. Mieszkalismy u majej mamy w malym pokoju- mial tylko 9 m. Ale maz wyjechal, zarobil kase i kupil mieszkanko. Jest ciezko, nie ma co. Rozstajemy sie na dlugo, kiedys na 8-9 miesiecy, teraz tylko na 6. Ale mozemy pozwolic sobie na duzo wiecej, niz osoby ktore pracuja w Polsce.:tak: Dobrze ze wyjechalas, lepiej zyc godnie poza granicami kraju, niz tu klepac biede. Maszi tak blisko, moja siostra tez wyjechala z kraju do Niemiec, 4 lata temu i tez jest o.k.

My juz po obiadku, teraz sobie odpoczniem i o 15 idziemy do dziadkow na dzialke. Robimy grilla, pogoda cos sie psuje wiec znajac zycie bedzie deszcz, zawsze pada jak robimy grilka. Maz juz dojechal, teraz pewne spi albo gada ze swoja rodzina. Ja duzo gadam ale moj maz jeszcze wiecej, synek poszedl w nasze slady. Zycze milego dnia, ide szybko zmyc gary i troche odpoczniemy i spadamy na dzialke, dobrze ze jest blisko jakies 4 minuty drogi. Jeszcze do Was zerkne przed wyjsciem.

Dzis mam komputer dla siebie, poloze Oskara spac o 20:30 i tak o 21 bede mogla poszalec na klawiaturce. My juz lecimy na ya dzialeczke, pa

k_asia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!! Wielu wspaniałych, wspólnie spędzonych lat!!!
Dorota super programik. Oczywiście ściągnęłam go sobie. Mam nadzieję, że niedługo rozkminię jego działanie.
Beata masz rację najlepiej narazie nie myśl o fasolce, poprostu idź na grilla i baw się dobrze. Przesyłam trochę słonecznej pogody od nas.

reklama
Do góry