reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc dziewczyny, pozdrowienia i zycze milego dnia. W Gdyni pogoda jest super, wiec z Oskarem ide na plaze sie troszke wykapac i opalac. Dziewczyny jeszcze raz dzieki za slowa otuchy. Dzis rano temp. wynosila 36.9 C, ale mam nadzieje ze to poprawny wynik. Troche dzis nie moglam spac, no i maz o 3 mnie zbudzil, poniewaz jedzie do Krakowa. Zobaczymy jak to bedzie. Nie wiem czy to ma jakies znaczenie ,ale tak o 23 tez mierze temp. i jest 37.6 C. Poprostu nie znam sie i nie mam doswiadczenia. Powiedzcie, to dobra temp. czy nie ma sensu o tej godz. mierzyc. Dzis mam 28 dc wiec dalej czekam.Piersi , podbrzusze i krzyz nadal bola- wiec moze wszystko jest o.k. ZYCZE WAM UDANEGO DNIA

Beatko,jest dobrze z tą temperaturką. Taka wlasnie powinna być (o ile nie jesteś podziebiona,chora,czy jakiś tam stan zapalny) Wieczorem nie mierz,nie liczy się.
A propo...jesteś z Gdyni? Superancko, ja gdańsk :)) Oj,morze nasze morze

reklama
Oj...jak ja nie cierpię znikających postów. Nastukałam się w klawiaturkę..i zniknęło. Wrr..

To to w skrócie. Kasiu,dołączam się do życzeń. Życzę fasolki w najbliższym czasie (czyt.cyklu)

Dorotko, postaraj się,jeśli już przyjdzie wredna @ i rozpoczniesz nowe staranka (chyba ze niespodzianka) troszkę mniej strasów i nerów. Jak mierzyłam swoją temp. w staraniu o synka,to tez bywało że miałam tak niska temp. I wiesz co zauważyłam? Nie wiem,czy to ma coś wspólnego, ale jak mialam ciężki okres, dużo stresow, nerwów, to bardzo siadala temp.cisnienie też. Po prostu słabe krążenie krwi u mnie=niska temp.Tak działa stres. A już na pewno nie pomaga to dzieciaczkom

No a u mnie..spory ból podbrzuszka, dużo gęstego,białego śluzu. Temperaturki nie mierzę. Może być zakłamana,bo mało śpię i synuś zrywa o zabójczej porze (6 rano) Nie zdążyłabym zmierzyć przed wstaniem.Hmm..ciekawe czy się coś dzieje

Beatko,jest dobrze z tą temperaturką. Taka wlasnie powinna być (o ile nie jesteś podziebiona,chora,czy jakiś tam stan zapalny) Wieczorem nie mierz,nie liczy się.
A propo...jesteś z Gdyni? Superancko, ja gdańsk :)) Oj,morze nasze morze
A ja niedawo wrocilam z tamtych okolic:)) uwielbiam polskie morze:)

Czesc dziewczyny, my juz jestesmy w domu, jestem padnieta. Oskar oglada jakas bajke, a ja mam troch czasu dla siebie. Nastepny dzien za nami, a jutro wszystko od poczatku. Mam nadzieje ze Oskar szybko usnie. Tak mnie korci zeby tescik zrobic jutro albo a piatek. Ale sama nie wiem, jutro bedzie 29 dc, czy to nie za wczesnie.

Beatko, ja również nie żałuję naszej decyzji o wyjeździe za granicę. My też chcielibyśmy kupić mieszkanko w Toruniu ale niestety pomimo tego,że mój mąż pracuje już tu 1.5 roku nie stać nas na nie. Ceny poszły tak w górę,że szok :szok::szok::szok:.
Jesteśmy póki co uwiązani tutaj.
Co do testów ja bym nie wytrzymała na twoim miejscu i zrobiłabym w piątek :tak:. Jak coś to powtórzysz w niedzielę jeszcze raz;-):tak::-).
K_asia ja również życzę ci wszystkiego naj,naj z okazji niedawnej rocznicy ślubu :-D.
Kasia 2005 zapewne masz rację z tymi moimi temperaturami. Nie dość,że w tym miesiącu byłam strasznie przemęczona to jeszcze denerwowałam się czy to nie zaszkodzi ewentualnej ciąży. Postaram się teraz być bardziej zrelaksowana i w miarę na spokojnie przyglądać się mojemu cyklowi. Niespodzianki się nie spodziewam teraz (wręcz bałabym się gdybym jednak była teraz w ciąży wiedząc jakie mam absolutnie nieciążowe temp :szok::baffled:).
Dziewczyny jakbyście miały problemy z tym programem to śmiało pytajcie. Mi trochę czasu zajęło jego rozszyfrowanie. Pewnie i tak jeszcze nie wszystko wiem :-), ale najważniejsze tak.

reklama
Dorotko sama juz nie wiem , korci mnie strasznie.Jeszcze sie zastaniwie , wtedy dam wam cynk. Tobie zostalo jeszcze 3 dni do @, zobaczymy. Moze o tym nie wiemy i obie juz mamy fasolki. Trzymam za nas obie kciuki.

Do góry