Oj NiaNiu zebys wiedziala, jeszcze troche i bedzie po bolu. Kasiu tych swiecidelek mam cala mase, jak maz wraca ze Stanow a dokladnie z Karaibow ( tam zloto kupuje sie za grosze) nazwozil mi duzo. Ostatnio nakrzyczal na mnie , ze swiece sie jak choinka. Zobacze dziewczynki, jeszcze troche i przestane Wam marudzic. Ale nadzieje mam , bo coz mi innego zostalo. Z mezem na ten temat nie pogadam, a Wy mnie wysluchacie, bo macie takie same problemy. Bardzo WAM dziekuje za wsparcie, jestescie wspaniale.
reklama
NiaNia - trzymamy za slowo !!!
dzis zamowilam testy owu - pewnie bede miala mase pytan a Ty juz chyba espertka jestes![]()
Eee tam ekspertka

Oj NiaNiu zebys wiedziala, jeszcze troche i bedzie po bolu. Kasiu tych swiecidelek mam cala mase, jak maz wraca ze Stanow a dokladnie z Karaibow ( tam zloto kupuje sie za grosze) nazwozil mi duzo. Ostatnio nakrzyczal na mnie , ze swiece sie jak choinka. Zobacze dziewczynki, jeszcze troche i przestane Wam marudzic. Ale nadzieje mam , bo coz mi innego zostalo. Z mezem na ten temat nie pogadam, a Wy mnie wysluchacie, bo macie takie same problemy. Bardzo WAM dziekuje za wsparcie, jestescie wspaniale.
To niesamowite jak rodzi się wieź miedzy osobami z róznych miast, w róznym wieku, o róznych pogladach...Mnie np to wzrusza ...

Dziewczyny a czy na kwietniówki któras ma opcje sie załapać jeszcez ?

kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dziewczyny a czy na kwietniówki któras ma opcje sie załapać jeszcez ?![]()
Już jestem..ja po koncercie Joe Cockera.
Co do pytanka, na kwieciej to chyba tylko beatka i dorotka. u mnie juz raczej maj..ale jesli sie udalo,poczatek maja..ale Szymonek tez urodzony wczejsniej jest..Wiec szacuje na kwieciej (27kwietnia moje urodzinki, piekny prezencik bylby-córcia)
Czesc dziewczyny, pozdrowienia i zycze milego dnia. W Gdyni pogoda jest super, wiec z Oskarem ide na plaze sie troszke wykapac i opalac. Dziewczyny jeszcze raz dzieki za slowa otuchy. Dzis rano temp. wynosila 36.9 C, ale mam nadzieje ze to poprawny wynik. Troche dzis nie moglam spac, no i maz o 3 mnie zbudzil, poniewaz jedzie do Krakowa. Zobaczymy jak to bedzie. Nie wiem czy to ma jakies znaczenie ,ale tak o 23 tez mierze temp. i jest 37.6 C. Poprostu nie znam sie i nie mam doswiadczenia. Powiedzcie, to dobra temp. czy nie ma sensu o tej godz. mierzyc. Dzis mam 28 dc wiec dalej czekam.Piersi , podbrzusze i krzyz nadal bola- wiec moze wszystko jest o.k. ZYCZE WAM UDANEGO DNIA
Czesc dziewczyny, pozdrowienia i zycze milego dnia. W Gdyni pogoda jest super, wiec z Oskarem ide na plaze sie troszke wykapac i opalac. Dziewczyny jeszcze raz dzieki za slowa otuchy. Dzis rano temp. wynosila 36.9 C, ale mam nadzieje ze to poprawny wynik. Troche dzis nie moglam spac, no i maz o 3 mnie zbudzil, poniewaz jedzie do Krakowa. Zobaczymy jak to bedzie. Nie wiem czy to ma jakies znaczenie ,ale tak o 23 tez mierze temp. i jest 37.6 C. Poprostu nie znam sie i nie mam doswiadczenia. Powiedzcie, to dobra temp. czy nie ma sensu o tej godz. mierzyc. Dzis mam 28 dc wiec dalej czekam.Piersi , podbrzusze i krzyz nadal bola- wiec moze wszystko jest o.k. ZYCZE WAM UDANEGO DNIA
Wynik piękny

Ale Ci fajnie, ze mozesz isc nad morze...

Lece się kapać. Buźka!

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Super Beatko

To kiedy robisz teścik ciążowy bo nie mogę się doczekać żeby ci pogratulować.
Warszawa tez piekne miasto. Pare lat temu z mezem jezdzilismy na stadion na zakupy, w Gdyni szmaty sa bardzo drogie, a dla dzieci to juz mozna dostac bolu glowy. Niepokoja mnie troszke bole podbrzusza, sa bardzo podobne jak na @, ale tu i tu macica sie kurczy, wiec moze... Zobaczymy jak to bedzie. Milego spacerku w Warszawie. Maz do mnie dzwonil o 13 bedzie juz w Krakowie, jest goraco wiec zle sie jedzie. Dzieki NiaNiu za slowa otuchy. Dziwczyny milego dnia.
Dorota czekam do niedzieli.Super Beatko! Strasznie się cieszę. Mierzenie tylko z rana się liczy. Ale jak chcesz dla otuchy mierz i wieczorem,żeby upewnić się że temp jest wysoka,wysoka...
To kiedy robisz teścik ciążowy bo nie mogę się doczekać żeby ci pogratulować.
reklama
Podziel się: