reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Oj NiaNiu zebys wiedziala, jeszcze troche i bedzie po bolu. Kasiu tych swiecidelek mam cala mase, jak maz wraca ze Stanow a dokladnie z Karaibow ( tam zloto kupuje sie za grosze) nazwozil mi duzo. Ostatnio nakrzyczal na mnie , ze swiece sie jak choinka. Zobacze dziewczynki, jeszcze troche i przestane Wam marudzic. Ale nadzieje mam , bo coz mi innego zostalo. Z mezem na ten temat nie pogadam, a Wy mnie wysluchacie, bo macie takie same problemy. Bardzo WAM dziekuje za wsparcie, jestescie wspaniale.

reklama
NiaNia - trzymamy za slowo !!!
dzis zamowilam testy owu - pewnie bede miala mase pytan a Ty juz chyba espertka jestes:)

Eee tam ekspertka :happy2: udało mi się i tyle. Eni mnie mocno wspierała :tak: NA bank chetnie pomozemy :cool:

Oj NiaNiu zebys wiedziala, jeszcze troche i bedzie po bolu. Kasiu tych swiecidelek mam cala mase, jak maz wraca ze Stanow a dokladnie z Karaibow ( tam zloto kupuje sie za grosze) nazwozil mi duzo. Ostatnio nakrzyczal na mnie , ze swiece sie jak choinka. Zobacze dziewczynki, jeszcze troche i przestane Wam marudzic. Ale nadzieje mam , bo coz mi innego zostalo. Z mezem na ten temat nie pogadam, a Wy mnie wysluchacie, bo macie takie same problemy. Bardzo WAM dziekuje za wsparcie, jestescie wspaniale.

To niesamowite jak rodzi się wieź miedzy osobami z róznych miast, w róznym wieku, o róznych pogladach...Mnie np to wzrusza ...:sorry2:

Dziewczyny a czy na kwietniówki któras ma opcje sie załapać jeszcez ?:rofl2:

Dziewczyny a czy na kwietniówki któras ma opcje sie załapać jeszcez ?:rofl2:

Już jestem..ja po koncercie Joe Cockera.
Co do pytanka, na kwieciej to chyba tylko beatka i dorotka. u mnie juz raczej maj..ale jesli sie udalo,poczatek maja..ale Szymonek tez urodzony wczejsniej jest..Wiec szacuje na kwieciej (27kwietnia moje urodzinki, piekny prezencik bylby-córcia)

Czesc dziewczyny, pozdrowienia i zycze milego dnia. W Gdyni pogoda jest super, wiec z Oskarem ide na plaze sie troszke wykapac i opalac. Dziewczyny jeszcze raz dzieki za slowa otuchy. Dzis rano temp. wynosila 36.9 C, ale mam nadzieje ze to poprawny wynik. Troche dzis nie moglam spac, no i maz o 3 mnie zbudzil, poniewaz jedzie do Krakowa. Zobaczymy jak to bedzie. Nie wiem czy to ma jakies znaczenie ,ale tak o 23 tez mierze temp. i jest 37.6 C. Poprostu nie znam sie i nie mam doswiadczenia. Powiedzcie, to dobra temp. czy nie ma sensu o tej godz. mierzyc. Dzis mam 28 dc wiec dalej czekam.Piersi , podbrzusze i krzyz nadal bola- wiec moze wszystko jest o.k. ZYCZE WAM UDANEGO DNIA

Czesc dziewczyny, pozdrowienia i zycze milego dnia. W Gdyni pogoda jest super, wiec z Oskarem ide na plaze sie troszke wykapac i opalac. Dziewczyny jeszcze raz dzieki za slowa otuchy. Dzis rano temp. wynosila 36.9 C, ale mam nadzieje ze to poprawny wynik. Troche dzis nie moglam spac, no i maz o 3 mnie zbudzil, poniewaz jedzie do Krakowa. Zobaczymy jak to bedzie. Nie wiem czy to ma jakies znaczenie ,ale tak o 23 tez mierze temp. i jest 37.6 C. Poprostu nie znam sie i nie mam doswiadczenia. Powiedzcie, to dobra temp. czy nie ma sensu o tej godz. mierzyc. Dzis mam 28 dc wiec dalej czekam.Piersi , podbrzusze i krzyz nadal bola- wiec moze wszystko jest o.k. ZYCZE WAM UDANEGO DNIA

Wynik piękny :tak: 36,9 to piekna temperatura. Oj kochana nie wiem czy juz pomału Ci nie gratulować :tak::-):rofl2: Mierzenie po południu nie ma sensu (z tego co ja wiem:sorry2:) liczy się tylko rano, koniecznie przed wstaniem z łożka :tak:

Ale Ci fajnie, ze mozesz isc nad morze...:sorry2: Naszą atrakcją jest dziś defilada w Warszawie z okazji świeta wojska polskiego:eek: Jedziemy to poogladac :baffled: choć wolałabym się poopalać w ogródku :tak:

Lece się kapać. Buźka!:rofl2:

Super Beatko :tak::-D! Strasznie się cieszę. Mierzenie tylko z rana się liczy. Ale jak chcesz dla otuchy mierz i wieczorem,żeby upewnić się że temp jest wysoka,wysoka...
To kiedy robisz teścik ciążowy bo nie mogę się doczekać żeby ci pogratulować.

Warszawa tez piekne miasto. Pare lat temu z mezem jezdzilismy na stadion na zakupy, w Gdyni szmaty sa bardzo drogie, a dla dzieci to juz mozna dostac bolu glowy. Niepokoja mnie troszke bole podbrzusza, sa bardzo podobne jak na @, ale tu i tu macica sie kurczy, wiec moze... Zobaczymy jak to bedzie. Milego spacerku w Warszawie. Maz do mnie dzwonil o 13 bedzie juz w Krakowie, jest goraco wiec zle sie jedzie. Dzieki NiaNiu za slowa otuchy. Dziwczyny milego dnia.

reklama
Do góry