reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kinga dziekuje, bawcie sie rodzinnie :)

Piranha
dziekuje, ja to taka gl... baba jestem.....masakra, mimo iz wy tluczecie mi do glowy swoje to ja swoje....Co do testow to sa w org opakowaniach... dziwne?????

Na zielonym.... niby ciazowym wyszlo pusto, nic
Na niebieskim.... niby owul bardzo, ale to bardzo bladunia kreseczka. Kurcze nigdy w tym czASIE nie robilam testow owul ....czekam do jutra, rano zrobie jeszcze raz....a w sobote test ze sklepu

Ostatnia edycja:
Patrysia dziekuje, chyba te ze sklepu beda najpewniejsze....
Z moimi testami to wielka nieiwadoma????

Dziewczyny policje mam na ulicy, ide zobaczyc co sie stalo, bo przeciez dzieci sa na dworze

.... co za dzieciarnia. Jakis maly gnojek przyszedl na nasza ulice z kijem do golfa i mial zamiar robic tutaj porzadek z dziecmi, jedna z mam zlapala gnojka i zadzownila po policje. Dobrze smarkaczowi, jakas patologia...

pospałam ..

teraz kawaa..
mąż dzwonił,że załatwił urlop na jutro i gdyby coś się działo u dzieci to jutro po Nich śmigamy...aleeee się cieszę ..od razu głowa przestała mnie boleć:-D

Patrysia* cóż za avatarek:)))

Kasia sikaj w sobotę ...a tempk ładna ;)

Truskaffcia ile można spać ???wlatuj tu do nas z ~~~~~~~~~~~~~ciążowymi:))

Pirania - śliczna pogodna rybka z twojej córci:-), już nie mogę się doczekać kiedy moja będzie się świadomie uśmiechać; a w nocy Sonia je 2 razy, więc do przeżycia:-), a ten katar to moja głupota, nie zdawałam sobie sprawy, że wcześniaki szybciej się wyziębiają, a były takie upały i chyba ją zbyt wyletniłam...pociąga noskiem i przez to trochę marudzi...a po bromku ładnie wszystko zanika, (.)(.) miękkie i już nie bolą:-)

reklama
Halllo Kochane!!!
Co próbuję nadrobić, to strona do przodu:-D
Byliśmy dziś na KTG, Usg teraz wizyty co tydzień. Malutka dalej siedzi, a na moje pytanie czy ja mam coś do powiedzenia to pani doktor powiedziała, że mam, że niby oni wolą próbować, a jak nie wyjdzie to CC, ale ja powiedziałam, że ja nie chcę próbować tylko od razu CC jak się nie odwróci, to mówiła, że mam takie prawo! Trochę spokojniejsza się zrobiłam. Umówiła mnie na 30 sierpnia do kliniki na konsultację, jak się do tego czasu nie odwróci, to będziemy rozmawiać na temat porodu.
Daria no ja sobie tak myślę, że jak ustalimy że jednak CC, i termin, to już później nie będą kombinować mam nadzieję! No chyba, że się Gwiazda odwróci, i Sn będziemy miały, i skorzystamy z tych wszystkich cudów co mają tam do porodu! Tak bym chciała!!!!
Ewcik ja tam wierzę, że się uda, moja ciąża to jaki CUD jest!! Nie dość, że M się zgodził:szok:, trafiliśmy w owu, jak tylko przyjechał na trzy dni, za pierwszym razem, to jeszcze Ada jest!!!! Tylko nie chce się odwrócić Małpiszonek jeden!!!!
Martika śliczny Maluszek, z profilu wypisz, wymaluj facet!!!!!!!!!!!!!! Ja też z profilu Adę poznałam!
Kasia torba już prawie spakowana, czekam w zasadzie na wybór kliniki, i oni podadzą co zabrać ze sobą. Miałam mało zabrać dla siebie, ale się okazało, że tu się leży 3 dni, a po CC 4.
Truskafka, ale lipa z tymi mdłościami co? Dla pocieszenia dodam, ze ja z chłopcami w ogóle nie miałam, a w tej ciąży to nawet teraz mi się zdarzy:rofl2:
Mama no ja jestem uzależniona od Kacperka, po jednym dniu już beczała bym jak bóbr, a mój M jakoś nie!
Tasha mówisz kostki u stóp? A co to takiego???????????????
Patrysia no no, ależ się wypinasz, jakby powiedział mój M. Jak byliśmy oglądać teraz kliniki, i oczywiście same brzuchatki były, to mój M miała ładną polewkę, że się wszystkie tak wypinają, i oglądają sobie, która sie bardziej wypina! No, ale on facet jest............ Chyba nie chcesz powiedzieć, że wyglądamy jak ten hipcio:-)
Kinga fajnie masz, mój synuś uwielbia Madagaskar, namiętnie ogląda pingwiny z Madagaskaru, niestety musimy poczekać, aż będzie na płycie. Miłego oglądania!
Piranha duży buziak dla Ślicznej Mordeczki!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry