reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha masz racje że najlepiej byłoby we wtorek zrobic tylko czy ja wytrzymam kurka . Bardzo bym chciała
Chyba doszukuję sie objawów zagnieżdżania zarodka bo dzisiaj cos mi dziwnie kłuje i pika w podbrzuszu. Czuje lekkie ciągnięcie w dół.Wiem że to moja wyobraźnia działa .... kurde najgorsze jest to czekanie :baffled:

reklama
Dzien dobry,
slonce7_%28www.e-gify.pl%29.gif

Mama.... no to w droge po dzieciaczki, uwazajcie na piratow

Martika jak dobrze pamietam to ty dzis do PL.... szczesliwej pozdrozy i milego wypoczynku, buziaczki

Nulka
.... wakacje rewelka i trzymam mocno &&&& za fasolke

Misia, Kinga, Natusia trzymam za was bardzo mocno &&&&&

Dziekuje wam za &&&, no ale jednak to nie byl moj cykl :( Mam nadzieje ze jest szansa w kolejnym :) no i to tez bedzie juz dluzszy czas brania witaminek przez M. Temp taka jak wczoraj, no ale w moich cyklach tak jest... dwa dni taka sama a pozniej spadek i pojawia sie " franca". Obserwacja cyklu - enpr.pl

Mimo wszystko jestem nadal optymistka, i ja dam rade !!!! Nie wiem jeszcze kiedy, no ale do konca roku mi sie uda!!!!

Dziewczynki zycze kazdej z osobna milego dzionka, buziaki

witam was

mama zdrowia dla szwagra. i kciuki za tate &&&

u mnie wczoraj niesamowita przygoda.. jechaliśmy do Olsztyna i staliśmy w dwóch korkach ponieważ były dwa wypadki. Wracając mijaliśmy kolejny :/ co to był za dzień.... aż w radiu o tym trąbili. A nawiazując do przyjemniejszej części film madagaskar był bardzo fajny! :) wszystkim nam się podobał bardzo polecam:) lepszy od Epoki nowej.

Miłego dnia Wam życzę
ja do roboty lece.

a tu mój wykresik Obserwacja cyklu - enpr.pl skoczyła dziś ostro:surprised:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka Dziewczyny!!!
Nie wiem jak zacząć może od tego że coś mnie tkneło dzisiaj chodziaż wiem że to baaaaaaaardzo wcześnie ale nie wtrzymałam iiiii doznałam szoku jak to jest wogóle możliwe przoszę spójżcie na mój wykres i powiedzcie coś mądrego bo mi nie chce się wierzyć i prawdę mówiąc na pewno coś jest nie tak Obserwacja cyklu - enpr.pl
Miłego Dnia Wszystkim !!!

Kasiu no włąśnie dwie kreski były takie same :szok: i pojawiły się bardzo szybko i ogólnie to nie wiem co o tym mysleć????????????
Prawę mówiąc trochę mnie to przeraziło i zaskocyło .

Ostatnia edycja:
Misia ja bym tak uznala, ze pozytyw, no ale ja to wszystko sobie wkrecam.

Dziewczyny wczoraj kupilam okulary, takie do czytania + 1.5.... zrobilam testy pare minut po 6 rano. Na niebieskim wyczytalam lg, a na zielonym hcg.... dopiero w okularach, bez okularow to byly dla mnie tylko wzorki. Testy polozylam u corki na biurku. Teraz polecialam zobaczyc i na zielonym cos sie pojawilo, bez okularow nie widze no ale w okularach i pod lamka cos tam jest.... mam nadzieje ze nie wkleilam sobie kreski w test... ( chodzi o moja podswiadomosc) kurcze co robic??? Kreska testowa wyglada jak kontur czyli dwie boczne linie no ale bez srodka. Chyba go zniose do kuchni i bede nad nim siedziala, moze cos wypatrze....Nie, nic sobie nie wkracam. Test wyszedl negatywny, a wynik po 2h nie jest wynikiem prawdziwym. Jest napisane wynik odczytac po 10 min.Tak wiec czekam na @ i zaczynam nowy cykl

Ostatnia edycja:
reklama
WITAM:)

MAMA
ojej zdrówka dla szwagra i dla taty !!

Ja wczesniej bym nie testowała bo jednym słowem szkoda stresu...ja bym poczekała do dnia @ albo nawet jak sie spóźni chociaż jeden dzień...wczesniej dla mnie jest bez sensu bo wtedy doszukujemy się czy jest cień cienia?a jak nie ma to wtedy mówimy sobie no bo ja za szybko zrobiłam test i ponowne czekanie w nadziei...ja wolałam testować w dniu lub jak spóźnia sie @ i jak negatyw to dla mnie była oczywista sprawa(i nigdy się nie myliło)a jak pozytyw no to również oczywista sprawa i jakże wspaniała...:))

NULLKA super ze wakacje udane :))

Do góry