reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za milutkie słowa . Szczęście będzie mi teraz jeszcze bardziej potrzebne aby z moim połatanym zdrowiem dotrwać przynajmniej do końca stycznia . Oczywiście nigdy nie zgodzę się na poród siłami natury .

Beatko co do płci no to skoro mam 2 córcie to miło byłoby mieć chłopczyka , ale jak to się mówi jak się ma formę na cegłę to pustak nie wyjdzie . To nie ważne . Przedemną naprawdę trudna walka żeby donosić szczęśliwie tą ciąże . to z całą pewnością moje ostatnie dziecko . Po prostu proszę Boga żeby było zdrowe . Staraliśmy się 2 cykle . W kwietniu to było tak z marszu , nie przygotowałam się . Jak już pisałam w związku z moim stanem zdrowia muszę te ,, najgrubsze ,, miesiące przejść zimą , więc w maju się sprężyłam i postawiłam wszystko na jedną kartę . MONITORING !!! Nie warto tracić czasu ani pieniędzy na inne metody skoro ta jest najlepsza . Skoro są zrobione badania i wszystko jest ok. to tylko fajny gin i monitoring . Jak czytam na forum ile pieniędzy dziewczyny tracą na testy owulacyjne cykl po cyklu to po prostu nie rozumiem dlaczego. Moim zdaniem trzeba mieć zaufanego gina , bo oni może specjalnie źle obliczą dni płodne żeby przychodzić kilka cykli i płacić im za usg . Ja teraz zmieniłam lekarza . Jestem u niego po 3 wizytach ( w tym płaciłam tylko za jedną ) Myślę że jest dobry w tym co robi . Jest młody , nie zmanierowany , nie nauczony jeszcze przez ludzi brać łapówek i na prawdę zależy mu na pacjentkach . Mam nadzieję że teraz na tych wspaniałych wakacjach tobie też się uda . Oczywiście możesz liczyć na mnie i moje zaciśnięte kciuki , tylko musisz dać znać kiedy trzymać ;-) Oglądasz mecz ? Przegrywamy :-(

reklama
asus a no przegrywamy,,,dbaj os iebie stokrotko ansz ciezaroweczko,,,tlyko wpadaj czasem do nas i nie zapomnij o nas,,,
na pewno bedize dobrze,,teraz do ginka niedlugo i supciooo,,,
gratki jeszcze raz,,alez sie ciesze z twojego szczescia,,,,

Ewcia oczywiście że będę wpadać i nie zapomnę . Przecież muszę wiedzieć która z was kolejna pójdzie w moje ślady . Muszę Wam kibicować tak jak wy kibicowałyście mnie . Jeszcze raz dziękuje za wszystkie miłe słowa . Pozdrawiam . Buziaczki :-)

Asus ty kibicuj dziewczynom, przesyłaj świeże fluidki ciążowe a my będzie kibicowały tobie, żeby ciąża przeszła bezproblemowo, szczęśliwie :tak::-)
Ps. Podobno nieźle polscy piłkarze dali du.. :confused:

Ps. Podobno nieźle polscy piłkarze dali du.. :confused:

przegrali, ale nie dali, nie dali ...... :baffled: starali się a to już dużo

ASUS wielkie gratulacje i szczęśliwych 9 miesięcy z maleństwem pod serduszkiem

aż żałuję,że mi brakło czasu aby zajrzeć tu wczoraj, poprostu świetna wiadomość :laugh2: a ja właśnie wczoraj dostałam ostatnią @ przed starankami, jutro ide na badanie i jak wszystko będzie OK to ..........

miłego dzionka :happy:

No to zaczynasz cykl starankowy Jarzębinko :-). Powodzenia :tak:
Asus podrowionka nasza mamusiu :-)
A mojego Dawidka dopadło przeziębienie :baffled:
Miłego dnia laseczki :-)

hej wam
asus zawsze pomocne dla ciebie,,i czekamy an wiesci od ciebie,na zdjecia,,na wsyztsko co sie bedzie z toba dizalo....

Dorotko zdrowka dla malego

jarzebinko super wiadomosc,,ostatnia @,,zycze ci tego z całych sił..powodzenia koffanaaa

a ja zajadam koktajl truskawkowy,,mniam,,dwie szklany jzu zjadlam,,heee

reklama
Do góry