reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć

Jarzębinko będzie raz a dobrze......;-)

Dorotko zdrówka dla synusia.

Ewciu witaj.

Juz kupiłam bilety do S, więc czekam na wakacje życia......;-)
U mnie skoku jeszcze nie było, więc sama nie wiem co z tą owulką.

Hej Kobietki!
Dawno mnie nie było, choć z niektórymi mam kontakt na bieżąco, a z tymi co nie to pozdrawiam gorąco.
Widzę że wreszcie ktoś przełamał złą passę i jest nowa dzidzia, podobnie jak u mnie trzecia tylko odwrotnie z płciami. GRATULACJE ASUS.:-)

To teraz mocno trzymamy kciuki za Jarzębinkę, no i oczywiście za wszystkie pozostałe staraczki.

Ja ostatnie dni w pracy, a za tydzień wyjeżdżam odpocząć i mam nadzieję że potem będę miała więcej czasu żeby do Was zaglądać.

Całusy dla wszystkich.:tak::-D

Anka34 witaj,,no dawno cie tu nie bylo,,,ale dobrze,ze wszytsko dobrze,,,i nie dizkeujemy,,pozdrawiam
beciu:-)
Medio:-)
asus:-)
Dorka,:-)
jarzebinko:-)

Dorotka - ok. każde moje wejście na to forum będzie się wiązało z potężną falą ciążowych fluidków skierowanych do Was . Kto chce niech łapie :tak: życzę Dawidkowi szybkiego powrotu do zdrowia , a Tobie przesyłam wielkie buziole:-)
Jarzebinka dziękuje za miłe słówka :tak: Życzę Ci radosnych i przyjemniutkich staranek , aczkolwiek krótkich i owocnych oczywiście :-)
Ewcia witaj :-) nie rób mi smaczków z tymi truskawkami . Narzucam sobie ostry zakaz spożywania cukru . Muszę sobie kupić słodzik . Całuski dla Ciebie i Mateuszka :-)
Medio co u Ciebie ? Kiedy do nas zajrzysz? Pozdrawiam :-D
Beatko witaj :-) jak tam twoje jazdy ? Co nowego? Buziaczki :-D
U mnie na razie ok. Nie mam żadnych objawów . Czuję się dobrze . Tylko tak w okolicach południa po prostu mnie wywala :tak: I na dwie godzinki idę lulu . Nigdy wcześniej tego nie miałam :blink:
Życzę wszystkim kolorowych snów .DOBRANOC :-):-):-):-):-):-):-):-)

Witam Was
Ja dziś przeżyłam koszmar :szok: Wstaję rano a po chwili na bieliźnie krew :szok: Jak to zobaczyłam to zemdlałam . Mąż w pracy , mama przez 5 minut nie mogła mnie docucić a tato już dzwonił po karetkę :szok: Jak doszłam do siebie zadzwoniłam - 1 . do męża żeby kupił i przywiózł mi Luteine - 2. do mojego gina i umówiłam się na wizytę dziś na 15.00 . Już jestem po . Usg mi nie robił bo on uważa że do 10 tyg. ciąży bez konieczności nie powinno się robić . Zbadał mnie . W tej chwili nie ma żadnego krwawienia . Mam brać luteinę dopochwowo 3 razy 2 a po tygodniu przejść na 2 razy 2 . Kolejna wizyta 1 lipca . Mam z delikatnym optymizmem patrzyć w przyszłość . Powiedział mi że choćbym leżała z nogami na ścianie i jeszcze palcem sobie trzymała to jak będzie miało lecieć to i tak poleci . Zależy od dzidzi , jak jest zdrowa to będzie ok. a jak jest coś nie tak to nic nie da się zrobić ponad to co już jest zrobione . Co do cytologii to mnie uspokoił . Nie jest źle po prostu mam kontrolować 3 razy co pół roku . To może się samoistnie cofnąć a jak nie to wtedy będzie się leczyć . A tak ogólnie to on mówi że cytologia to inna bajka , można donosić szczęśliwie zdrową ciąże nawet z rakiem szyjki macicy. Jutro mam do odebrania te wyniki z posiewu szyjki macicy - te badania są dla mnie ważne . Jak będę już je mieć to mam mu je pokazać jutro na oddział albo w czwartek do gabinetu .
Tak że widzicie kochane babeczki -zajście w ciąże to dopiero początek trudnej - przynajmniej w moim przypadku - drogi . Jak będziecie mieć wolne ręce to potrzymajcie przynajmniej przez chwilkę kciuki za mnie :-) Obiecuję że jak będzie taka potrzeba to się odwdzięczę ;-) Buziaczki :-) pa pa

Ojej Asus, ale miałaś dzisiaj przeżycia :szok:. Staraj się myśleć pozytywnie. Sama po sobie wiem, że co ma być to będzie i nie mamy na to wpływu :confused:. Ale nadzieją jest najważniejsza :tak:
Kciuki zaciśnięte :tak:

reklama
witam !!!

Beatko, ja też dzisiaj byłam na jeździe, ale staram sie brać te ranne godzinki, bo w dzien jest nie do wytrzymania - dzisiaj byłam na 9.00 ale za to w czwartek na 12.00, chociaz zapowiadaja ochłodzenie i deszcze to może przeżyje :tak::-D:laugh2: to kiedy konkretnie ten wyjazd na wakacje marzen ????

ania, witaj, witaj i przyjemnego wypoczynku :tak::-D:laugh2:

Asus, kciuki będe zaciskała w każdym momencie jak tylko bedzie możliwość więc wsparcie bedziesz miała :tak::-D:laugh2:

Dorotka, Ewcia, Medio przyjemnego wieczorka :rofl2:

a ja już po badaniu, za dziesięć dni wynik czyli 23 ide do lekarza i bedzie chwila prawdy co z ta moją wątrobą :tak::-D:tak: a ok. 23-25 bedzie owulka, więc wszystko pięknie sie składa :laugh2:

Do góry