reklama
Piranha
Fanka BB :)
Witam niedzielnie!
Andziak, rewelacyjne rysunki! Może Bartek będzie architektem? :-) Ja jako dziecko też dużo malowałam i rysowałam, uwielbiałam właśnie ołówek a także rysowanie tuszem.
nullka, jak tam wyniki?
misia, czyżby jednak nowy cykl?
Andziak, rewelacyjne rysunki! Może Bartek będzie architektem? :-) Ja jako dziecko też dużo malowałam i rysowałam, uwielbiałam właśnie ołówek a także rysowanie tuszem.
nullka, jak tam wyniki?
misia, czyżby jednak nowy cykl?
Ostatnia edycja:
Hej Kobitki!!
Andziak powinnaś być dumna z synów, piękne szkice, jestem zdumionana, że takie piękne a Bartek ma 7 lat!!
Faktycznie coś musi być z twoim M bo M mojej koleżanki pracował jako spawacz i teraz w ogóle nie może zajść w ciążę, w 1 zaszła to jeszcze nie spawał i mają córcię a teraz nawet z ciąży nici, więc spawanie faktycznie osłabia plemniki.Wiesz co ja też bardzo chcę córcię, ale jak teraz nawet owulacji nie miałam to sobie pomyslałam masz teraz pstryczka w nos i od tego czasu wiem, że córci pragnę ale jaknbym miała mieć tylko jedno dziecko:-( więc trochę ochłonęłam.....bo przecież chcemy poprostu dzidziusia
Andziak powinnaś być dumna z synów, piękne szkice, jestem zdumionana, że takie piękne a Bartek ma 7 lat!!
Faktycznie coś musi być z twoim M bo M mojej koleżanki pracował jako spawacz i teraz w ogóle nie może zajść w ciążę, w 1 zaszła to jeszcze nie spawał i mają córcię a teraz nawet z ciąży nici, więc spawanie faktycznie osłabia plemniki.Wiesz co ja też bardzo chcę córcię, ale jak teraz nawet owulacji nie miałam to sobie pomyslałam masz teraz pstryczka w nos i od tego czasu wiem, że córci pragnę ale jaknbym miała mieć tylko jedno dziecko:-( więc trochę ochłonęłam.....bo przecież chcemy poprostu dzidziusia
Andziak0307
Czy m ma za duzo testosteronu nie wiem.Ale diete raczej ma obnizajaca bo lubi mleko i produkty i cole.Co do zarodkow na moje jak meskie gina w zakwaszaczach to wogole ciazy powinno u mnie nie byc jak by zenskie zarodki organizm odrzucal.Mysle ze Bog chce mi pokazac ze nie mam co sie bawic w Pana Boga. Zaplanowala sobie baba corke na wiosne to jej dal synka na koniec roku.
Dziekuje w imieniu Bartka. Szkice to jego swiat niestety czasem zapomina wtedy o calej reszcie
Ja juz ciesze sie na malenstwo bez wzgledu na plec.Jedynie zal mi tego ze juz tej corci miec nie bede.Bo w drugiej ciazy mowilam nastepnym razem.W trzeciej tez.Teraz juz tak nie powiem.A to bylo moje najwieksze marzenie.
A dzieci jaka bylaby ich radosc na wiesc o siostrze szczegolnie Bartusia.M mowi ze adoptujemy sobie Zosie....
A moj sasiad ma firme.Tez czesto spawa . W czerwcu urodzil mu sie syn.
Maz juz tam nie pracuje teraz ale jeszcze w szkole mial kolege za ktorego wyszla moja kuzynka. Maja trzech synow.On jeszcze bardzo chce coreczke.I tez uczyl sie i pracowal z m jako spawacz.
Dziekuje w imieniu Bartka. Szkice to jego swiat niestety czasem zapomina wtedy o calej reszcie
Ja juz ciesze sie na malenstwo bez wzgledu na plec.Jedynie zal mi tego ze juz tej corci miec nie bede.Bo w drugiej ciazy mowilam nastepnym razem.W trzeciej tez.Teraz juz tak nie powiem.A to bylo moje najwieksze marzenie.
A dzieci jaka bylaby ich radosc na wiesc o siostrze szczegolnie Bartusia.M mowi ze adoptujemy sobie Zosie....
A moj sasiad ma firme.Tez czesto spawa . W czerwcu urodzil mu sie syn.
Maz juz tam nie pracuje teraz ale jeszcze w szkole mial kolege za ktorego wyszla moja kuzynka. Maja trzech synow.On jeszcze bardzo chce coreczke.I tez uczyl sie i pracowal z m jako spawacz.
Ostatnia edycja:
Piranha
Andziak, myślę, że posiadanie marzeń to nic złego, tak samo działania by dopomóc szczęściu (o ile nie są przegięciem typu mieszanie spermy w pojemniczkach z różnymi odczynnikami i wstrzykiwanie sobie czegoś takiego) i o ile liczymy się z tym, że może się nie udać a dziecko o odmiennej od planowanej płci przyjmiemy z taką samą miłością i radością ...to trochę tak jakby grzechem było skreślanie kuponów lotka w nadziei, że się wygra, myślę, że nie ma nic złego w diecie (bo to tak jakbyśmy marzyły o schudnięciu i grzechem była dieta odchudzająca) czy łykaniu witamin, ale to moje prywatne zdanie :-) Może faktycznie pomyślicie kiedyś o zaadoptowaniu małej dziewczynki? Super, że Bartek ma swoja pasję bo wiele dzieciaków w tym wieku to niestety nie ma żadnych zainteresowań poza graniem w gry komputerowe.
Czarodziejko, hop hop. gdzie jesteś?
Czarodziejko, hop hop. gdzie jesteś?
Dzien dobry
....
U mnie pogoda szaleje, lato wraca. Wczoraj ponad 30C w cieniu a dzis powtorka.... Wczorajszy dzien zaliczony super, wieczorkiem wyskoczylismy do znajomych, pogrilowalismy i powrot do pussstego domku. A dzis to chyba juz calkiem sie rozkleje.....uffff jak goraco.
Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, 84Misia, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, MissBella, Kociatka, Beatka, Truskaffka, Kinga, Martika, Patrysiak, Czarna, Dafne, Tusia, Nullka, Agagsm i inne z gangu buziaczki i milego dnia

....
U mnie pogoda szaleje, lato wraca. Wczoraj ponad 30C w cieniu a dzis powtorka.... Wczorajszy dzien zaliczony super, wieczorkiem wyskoczylismy do znajomych, pogrilowalismy i powrot do pussstego domku. A dzis to chyba juz calkiem sie rozkleje.....uffff jak goraco.
Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, 84Misia, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, MissBella, Kociatka, Beatka, Truskaffka, Kinga, Martika, Patrysiak, Czarna, Dafne, Tusia, Nullka, Agagsm i inne z gangu buziaczki i milego dnia
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witajcie ..ja połamana...mój krzyż ...aaaałłłaaaaa
Pirania ja też lubię takie dni,ale potem umieram ....bo jak jest zapał to by się chciało jak najwięcej zrobić a potem wieczorem nie ma na nic siły
.....ale jak dzis wstałam i zobaczyłam pięknie odświeżony płot to radość jest ..no i boróweczki już sobie rosną ..
jutro wchodzą z elewacją ....cieszę się ,że hej ..
Czarodziejka wzięła i wyjechała do rodzinki
) i zabrała ze sobą expres
a tu kawka potrzebna 
Andziak jestem w szoku jakie rysunki ...moje też malują dużo ,ale nie taki kaliber..
miłej niedzieli kochane babeczki
i u nas słonko od rana..humory dopisują tylko ten krzyż

Pirania ja też lubię takie dni,ale potem umieram ....bo jak jest zapał to by się chciało jak najwięcej zrobić a potem wieczorem nie ma na nic siły

jutro wchodzą z elewacją ....cieszę się ,że hej ..
Czarodziejka wzięła i wyjechała do rodzinki

Andziak jestem w szoku jakie rysunki ...moje też malują dużo ,ale nie taki kaliber..
miłej niedzieli kochane babeczki
i u nas słonko od rana..humory dopisują tylko ten krzyż
Andziak wielkie uklony dla Bartka. Super szkice, az sie wierzyc nie chce ze osoba, ktora cos tak wspanialego potrafi zrobic jest dzieckiem w wieku 7lat. Badz dumna z niego !!!!!
.....wiem co mialam jeszcze napisac, wczoraj pierwszy dzie z testami owul.....
gdzies uchowal mi sie jeden z "tej lipnej" serii - niebieski. I one sa g...wno warte. Niebieski pokazal druga, gruba kreche natomiast zielony ( one step ovul test) delikatny cien. Dodam ze na tescie Celb. buzki brak.
.....wiem co mialam jeszcze napisac, wczoraj pierwszy dzie z testami owul.....
gdzies uchowal mi sie jeden z "tej lipnej" serii - niebieski. I one sa g...wno warte. Niebieski pokazal druga, gruba kreche natomiast zielony ( one step ovul test) delikatny cien. Dodam ze na tescie Celb. buzki brak.
reklama
Andziak0307
Ale ja nie uwazam ze to cos zlego.Tylko kurcze myslalam ze jak tyle kobiet chce i maja bez planowania .Drugie tyle chce i ma z planowaniem.A wiekszosc z jednym synkiem dwoma.To mi matce 3 synow Bog tez pozwoli sie cieszyc tym dziewczynkowym macierzynstwem.
W koncu jak pisala axari z urzedu powinno sie nalezec.
Co do spawania maz tez teraz czasami chodzi pomagac sasiadowi.A warunki pracy teraz tez czesto niekorzystne dla plemnikow sa.
A no i teraz ta wiadomosc ze spektrum ZA ze powinnam miec coreczki.
Trudne to wszystko.
A rozgladajac sie teraz wsrod znajomych ze tylko mi sie nie udalo.
Tak cieplo mozliwe ze ostatnie cieple dni wakacji a dzieci zamiast na plazy w domu siedza
W koncu jak pisala axari z urzedu powinno sie nalezec.
Co do spawania maz tez teraz czasami chodzi pomagac sasiadowi.A warunki pracy teraz tez czesto niekorzystne dla plemnikow sa.
A no i teraz ta wiadomosc ze spektrum ZA ze powinnam miec coreczki.
Trudne to wszystko.
A rozgladajac sie teraz wsrod znajomych ze tylko mi sie nie udalo.
Tak cieplo mozliwe ze ostatnie cieple dni wakacji a dzieci zamiast na plazy w domu siedza
Ostatnia edycja:
Podziel się: