witam sie pierwsza

)
ehhh od jutra wracam do pracy i już będę tylko wieczorkami

ehhh wszystko co dobre szyybko sie kończy
Magda z uk dzięki za piękne fotki

) córeczki jak malowane a mężulo też przystojniacha

)no i Ty czarnulko fajna babka choć mogłabys jeszcze bardziej z bliska wstawić fejsa;-)

co do naszego popołudnia to my co jakis czas tak własnie zabieramy dzieci na wieś...to nie jest taka wieść z krówkami,świnkami ..ale są pola,rzeka i te wierzby tak jakby w środku pęknięte i tak dzieci się wspinały...a przy rzucaniu rzepami to dzieci miały tyle uciechy jak w nas trafiły ,że ubaw po pachy

a z psiakiem też miałam smutny czas---> dziewczyny tu pamietają jak płakałam po stracie mojej rudej przyjaciółki ;((((
rak ją pokonał i musieliśmy uśpić ..
odchodziła na moich kolanach ..odchodziła długo....ale cały czas byliśmy z Tomem z Nią ..mówiliśmy jej ,że ją kochamy,będziemy pamietać ,że dlatego pozwalamy jej odejść choć smutne będzie dla nas życie bez niej .......
ale miała dobre życie ...nie wiedziała co to łańcuch ..nikt nigdy jej nie uderzył,zawsze miała pełną miskę i kochających ją ludzi ....dzień prze eutanazją przyszło kilka chłopców z domów obok ,żeby ją ostatni raz przytulić ..jeden wziął ja na ostatni spacer a Nesta za nim przepadała....
tak więc widzisz ......nie miałam lekko z przejściami .....teraz mi łży same lecą jak to piszę ..
jak poroniłam to Nesta lizała mi łzy i tuliła do mnie...
witała Zuzę jak wróciliśmy ze szpitala ..podała Jej swoją maskotkę ...
przywitała też Dominisia....
taka nasza kochana przylepka ...........odeszła 21 września 2011rok .......
długo po niej płakaliśmy...
jest z nami na działce..weterynarz pozwoliła nam ją tu pochować ...
Pirania-dziękuję raz jeszcze

)
ja nadal &&& zaciskam za powodzenie misji MĄŻ!!
a może zrób tak(my tak robiliśmy za kawalerki;-))
spakuj koc ,dzieci i męża do auta...
podjedz do np.tesco-kup kurczaka z rozna ,jednorazowe naczynia,chleb,owoce,słodkie i cos do picia i jedźcie na jakąś polankę ..my jezdzilismy nad jezioro...
Kaja na pewno na kocyku poleż ..Krzyś niech sobie ze 3 zabawki weźmie..Wy pojecie i potem można pogadać ;-)
potrzebna jest inicjatywa ,ale wierz mi ---> warto

jestem z Tobą
Kociatka może jeszcze za wcześnie ,żeby coś dojrzeć u dzidzi....
Magda z uk zaraz poszukam i wstawię Ci fotkę Nesty....
miłego babeczki ...miłego