reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć wszystkim!

Ja tak na szybciutko bo zaraz przyjeżdża siostra z mężem i dzieciakami.

Mama, aż mi się łzy w oczach zakręciły jak czytałam Twoją opowieść. Miałam kilka lat temu niesamowitego psa (był przekochany i niezwykle inteligentny) i strasznie przeżyłam jego śmierć (miał raka śledziony), powiedziałam sobie, że nigdy więcej nie chcę przez to przechodzić.

Magda, ja z tego samego powodu co Ty nie będę już raczej mieć psa, za krótko żyją. Też uwielbiam labradory :-) Masz prześliczne córeczki i przystojnego M, z Ciebie też śliczna babeczka :-) choć troszkę słabo Ciebie widać na fotce.;-)

myszka, według mnie trochę za duży odstęp planujesz, ciężko zajść w ciążę przy takim odstępie gdy plemniki mają super warunki a co dopiero przy osłabiającym je zakwaszaniu. Według mnie fajny jest taki system: codziennie wieczorem test owu, jeśli nie jest pozytywny to zielone światło, jak pozytywny to stop - da to minimum 2 dni odstępu od owulki ...choć ja w odstęp nie bardzo wierzę :-) Dużo zdrówka i spełnienia marzeń dla syneczka!

Truskafffka, podłączyłam jakaś starą klawiaturę i jest jeszcze gorsza, do tego ma inny układ klawiszy i co chwilę się mylę ;-)

Kończę bo goście przyjechali a Kaja się obudziła, wrzucam jeszcze zrobioną na szybko rano fotkę co by moją gębę Wam przypomnieć :-D, tym razem bez ostrego ślubnego make-upa ;-) A propos to mój naturalny kolor włosów więc same widzicie, że żadne z moich dzieci nie wdało się w mamusię ;-)

Zobacz załącznik 494104

Piranha, to ja już wiem po kim takie śliczne dzieci są:-) Wygladasz jak Kleopatra normalnie:-)
Mama ma Goldenka o ile dobrze widzę:-D
Co by tu na obiad............................

Kobitki Mam pytanie, widziałam tutaj, że dzieci dostają takie rożki z prezentami, na początek szkoły, przedszkola? Kto to przygotowuje, rodzice, czy szkoła? O co kaman?

A już poszukałam, to jakieś Tyty są
:-) Rogi ze słodyczami, ale nie wiem, czy dziecko idzie z tym na rozpoczęcie pierwszej klasy?

Ostatnia edycja:
axarai w polsce dostawalismy je jak szlismy do 1 kl a tutaj nie wiem w ktorej klasie je dawaja ale one co roku sa i rodzice wypelniaja je roznymi slodyczami itp

w Lidlu aldiku w każdym sklepie stoją te rozki do wypelniania :) i obok nawet sa poukladane slodycze kredki itp :)
Pirahna ale z ciebie laska :) ale dzieciom wlosy moga sie zmienic :) moja nadia urodzila sie kruczo czarne a teraz ma takie jasniejsze i ja i marius takich nie mamy ale moja siostra ma to chyba po niej;p

Dziekuje Kobitki za zyczenia dla synka:-)
Mlody wniebowziety bo dostal malego gorala takiego 20 cali kola bo wczesniej mial taki maly rowerek i smiesznie juz na nim wygladal i caly czas mowil o wiekszym ale jak mu w zartach mowilismy ze roerka nie kupimy bo drogi to jak go sie pozniej pytalismy co by chcial to on na to ze kolorowanki spider-man (teraz widze ze za ta skromnosc warto bylo kupic ten rower ) :tak:

Co do planowania to chyba jednak w tym cyklu zakoncze na 14 dc bo cos czuje ze cykl bedzie z tych dluzszych...
A te testy uzywalam najczulszych jakie sa i u mnie pokazywaly dopiero II w dniu owu a tak to potrafily byc nawet 5 dni przed dwie z tym ze jedna blada ale codzien nic sie nie zmienialo...
Teraz nie bede ich uzywac bo mi tylko metlik w glowie robia.

Myszka- 100 lat dla synka. Mnie ta impreza czeka w październiku:)))

Piranha Ty lasKo!!!!
Szok Szok Szok...ja Cię widze po raz pierwszy...Szczerze to totalnie inaczej sobie Ciebie wyobrażalam.
Sliczna babeczka z Ciebie.!!!!!!
A jak Tam u Was? Jak Kajuska?:)

pospałam ..później kawa...jakas do bańki dzis jestem ..
Tom zabrał dzieci na spacer ...wrócili zjedli i na rowery...
te dzieci są niezniszczalne ..ciągle w ruchu:eek:
teraz wrócili ,zjedli kolację i grają zTomem u góry ..potem kąpanie,bajka i do spania ..

Pirania...droga Pirania ;)) pięknie wyglądasz jak na niedospaną mamę ;))))
śliczna czarnulka z Ciebie i jakie masz piękne duże oczy :))

miłej gościny siostry:)

Natusia ;(( oj ..smutno mi ,że Ty jakas taka zgaszona....smutna....

Kasia uk a gdzie Ty:szok:

Axarai tak,tak ..my mamy goldena retrivera :)

Daria no to git,że już si ..
kupiłas te koszule ?

Myszka powodzenia w planowaniu..

Czarodziejko kochana witaj :) jak minął dzionek?

idę do mojej rodzinki-pogram z nimi:-p

witam się popołudniowo

dzisiaj mija miesiąc, odkąd dowiedziałam sie, że serduszko nie bije :( jakoś się trzymam.. najgorsze jest to, ze zamiast czuć wsparcie właśnie dziś od M, nie gadamy ze sobą.. ehhh..

magda ale fajna z Was rodzinka, a dziewczynki śliczne

mama ale Nestusia cudna była, taka malutka i pocieszna.. za to Bono bardzo dostojny :)

czarodziejka Ty uważaj z tymi grzybami, bo ostatnio coraz więcej zatruć :/

daria Waszemu synusiowi na pewno będzie się bardzo dobrze spało w tym koszu :)

tusia ja bym chciała na wsi mieszkać :) albo przynajmniej spróbować.. wiadomo, i miasto i wieś mają swoje plusy i minusy

myszka sto lat dla synka

truskafcia z M lipa i pewno jeszcze długo nie będzie dobrze

axarai jak ból głowy-mam nadzieję, że minął?

pirania wow, zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam :D jako taką szatynkę z długimi włosami :D piękna kobieta z Ciebie :) śliczne masz oczy i usta

reklama
Do góry