reklama
Piranha
Fanka BB :)
Cześć wszystkim!
Ja tak na szybciutko bo zaraz przyjeżdża siostra z mężem i dzieciakami.
Mama, aż mi się łzy w oczach zakręciły jak czytałam Twoją opowieść. Miałam kilka lat temu niesamowitego psa (był przekochany i niezwykle inteligentny) i strasznie przeżyłam jego śmierć (miał raka śledziony), powiedziałam sobie, że nigdy więcej nie chcę przez to przechodzić.
Magda, ja z tego samego powodu co Ty nie będę już raczej mieć psa, za krótko żyją. Też uwielbiam labradory :-) Masz prześliczne córeczki i przystojnego M, z Ciebie też śliczna babeczka :-) choć troszkę słabo Ciebie widać na fotce.;-)
myszka, według mnie trochę za duży odstęp planujesz, ciężko zajść w ciążę przy takim odstępie gdy plemniki mają super warunki a co dopiero przy osłabiającym je zakwaszaniu. Według mnie fajny jest taki system: codziennie wieczorem test owu, jeśli nie jest pozytywny to zielone światło, jak pozytywny to stop - da to minimum 2 dni odstępu od owulki ...choć ja w odstęp nie bardzo wierzę :-) Dużo zdrówka i spełnienia marzeń dla syneczka!
Truskafffka, podłączyłam jakaś starą klawiaturę i jest jeszcze gorsza, do tego ma inny układ klawiszy i co chwilę się mylę ;-)
Kończę bo goście przyjechali a Kaja się obudziła, wrzucam jeszcze zrobioną na szybko rano fotkę co by moją gębę Wam przypomnieć
, tym razem bez ostrego ślubnego make-upa ;-) A propos to mój naturalny kolor włosów więc same widzicie, że żadne z moich dzieci nie wdało się w mamusię ;-)
Zobacz załącznik 494104
Ja tak na szybciutko bo zaraz przyjeżdża siostra z mężem i dzieciakami.
Mama, aż mi się łzy w oczach zakręciły jak czytałam Twoją opowieść. Miałam kilka lat temu niesamowitego psa (był przekochany i niezwykle inteligentny) i strasznie przeżyłam jego śmierć (miał raka śledziony), powiedziałam sobie, że nigdy więcej nie chcę przez to przechodzić.
Magda, ja z tego samego powodu co Ty nie będę już raczej mieć psa, za krótko żyją. Też uwielbiam labradory :-) Masz prześliczne córeczki i przystojnego M, z Ciebie też śliczna babeczka :-) choć troszkę słabo Ciebie widać na fotce.;-)
myszka, według mnie trochę za duży odstęp planujesz, ciężko zajść w ciążę przy takim odstępie gdy plemniki mają super warunki a co dopiero przy osłabiającym je zakwaszaniu. Według mnie fajny jest taki system: codziennie wieczorem test owu, jeśli nie jest pozytywny to zielone światło, jak pozytywny to stop - da to minimum 2 dni odstępu od owulki ...choć ja w odstęp nie bardzo wierzę :-) Dużo zdrówka i spełnienia marzeń dla syneczka!
Truskafffka, podłączyłam jakaś starą klawiaturę i jest jeszcze gorsza, do tego ma inny układ klawiszy i co chwilę się mylę ;-)
Kończę bo goście przyjechali a Kaja się obudziła, wrzucam jeszcze zrobioną na szybko rano fotkę co by moją gębę Wam przypomnieć

Zobacz załącznik 494104
axarai
dziecioholiczka......
Piranha, to ja już wiem po kim takie śliczne dzieci są:-) Wygladasz jak Kleopatra normalnie:-)
Mama ma Goldenka o ile dobrze widzę
Co by tu na obiad............................
Kobitki Mam pytanie, widziałam tutaj, że dzieci dostają takie rożki z prezentami, na początek szkoły, przedszkola? Kto to przygotowuje, rodzice, czy szkoła? O co kaman?
A już poszukałam, to jakieś Tyty są:-) Rogi ze słodyczami, ale nie wiem, czy dziecko idzie z tym na rozpoczęcie pierwszej klasy?
Mama ma Goldenka o ile dobrze widzę

Co by tu na obiad............................
Kobitki Mam pytanie, widziałam tutaj, że dzieci dostają takie rożki z prezentami, na początek szkoły, przedszkola? Kto to przygotowuje, rodzice, czy szkoła? O co kaman?
A już poszukałam, to jakieś Tyty są:-) Rogi ze słodyczami, ale nie wiem, czy dziecko idzie z tym na rozpoczęcie pierwszej klasy?
Ostatnia edycja:
w Lidlu aldiku w każdym sklepie stoją te rozki do wypelniania
i obok nawet sa poukladane slodycze kredki itp 
Pirahna ale z ciebie laska
ale dzieciom wlosy moga sie zmienic
moja nadia urodzila sie kruczo czarne a teraz ma takie jasniejsze i ja i marius takich nie mamy ale moja siostra ma to chyba po niej;p
Pirahna ale z ciebie laska
myszka281
Dziekuje Kobitki za zyczenia dla synka:-)
Mlody wniebowziety bo dostal malego gorala takiego 20 cali kola bo wczesniej mial taki maly rowerek i smiesznie juz na nim wygladal i caly czas mowil o wiekszym ale jak mu w zartach mowilismy ze roerka nie kupimy bo drogi to jak go sie pozniej pytalismy co by chcial to on na to ze kolorowanki spider-man (teraz widze ze za ta skromnosc warto bylo kupic ten rower )
Co do planowania to chyba jednak w tym cyklu zakoncze na 14 dc bo cos czuje ze cykl bedzie z tych dluzszych...
A te testy uzywalam najczulszych jakie sa i u mnie pokazywaly dopiero II w dniu owu a tak to potrafily byc nawet 5 dni przed dwie z tym ze jedna blada ale codzien nic sie nie zmienialo...
Teraz nie bede ich uzywac bo mi tylko metlik w glowie robia.
Mlody wniebowziety bo dostal malego gorala takiego 20 cali kola bo wczesniej mial taki maly rowerek i smiesznie juz na nim wygladal i caly czas mowil o wiekszym ale jak mu w zartach mowilismy ze roerka nie kupimy bo drogi to jak go sie pozniej pytalismy co by chcial to on na to ze kolorowanki spider-man (teraz widze ze za ta skromnosc warto bylo kupic ten rower )

Co do planowania to chyba jednak w tym cyklu zakoncze na 14 dc bo cos czuje ze cykl bedzie z tych dluzszych...
A te testy uzywalam najczulszych jakie sa i u mnie pokazywaly dopiero II w dniu owu a tak to potrafily byc nawet 5 dni przed dwie z tym ze jedna blada ale codzien nic sie nie zmienialo...
Teraz nie bede ich uzywac bo mi tylko metlik w glowie robia.
Czarodziejka
Myszka- 100 lat dla synka. Mnie ta impreza czeka w październiku
))
Piranha Ty lasKo!!!!
Szok Szok Szok...ja Cię widze po raz pierwszy...Szczerze to totalnie inaczej sobie Ciebie wyobrażalam.
Sliczna babeczka z Ciebie.!!!!!!
A jak Tam u Was? Jak Kajuska?
Piranha Ty lasKo!!!!
Szok Szok Szok...ja Cię widze po raz pierwszy...Szczerze to totalnie inaczej sobie Ciebie wyobrażalam.
Sliczna babeczka z Ciebie.!!!!!!
A jak Tam u Was? Jak Kajuska?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
pospałam ..później kawa...jakas do bańki dzis jestem ..
Tom zabrał dzieci na spacer ...wrócili zjedli i na rowery...
te dzieci są niezniszczalne ..ciągle w ruchu
teraz wrócili ,zjedli kolację i grają zTomem u góry ..potem kąpanie,bajka i do spania ..
Pirania...droga Pirania
) pięknie wyglądasz jak na niedospaną mamę
)))
śliczna czarnulka z Ciebie i jakie masz piękne duże oczy
)
miłej gościny siostry
Natusia ;(( oj ..smutno mi ,że Ty jakas taka zgaszona....smutna....
Kasia uk a gdzie Ty
Axarai tak,tak ..my mamy goldena retrivera
Daria no to git,że już si ..
kupiłas te koszule ?
Myszka powodzenia w planowaniu..
Czarodziejko kochana witaj
jak minął dzionek?
idę do mojej rodzinki-pogram z nimi
Tom zabrał dzieci na spacer ...wrócili zjedli i na rowery...
te dzieci są niezniszczalne ..ciągle w ruchu

teraz wrócili ,zjedli kolację i grają zTomem u góry ..potem kąpanie,bajka i do spania ..
Pirania...droga Pirania
śliczna czarnulka z Ciebie i jakie masz piękne duże oczy
miłej gościny siostry
Natusia ;(( oj ..smutno mi ,że Ty jakas taka zgaszona....smutna....
Kasia uk a gdzie Ty

Axarai tak,tak ..my mamy goldena retrivera
Daria no to git,że już si ..
kupiłas te koszule ?
Myszka powodzenia w planowaniu..
Czarodziejko kochana witaj
idę do mojej rodzinki-pogram z nimi

_Ewcik_
witam się popołudniowo
dzisiaj mija miesiąc, odkąd dowiedziałam sie, że serduszko nie bije
jakoś się trzymam.. najgorsze jest to, ze zamiast czuć wsparcie właśnie dziś od M, nie gadamy ze sobą.. ehhh..
magda ale fajna z Was rodzinka, a dziewczynki śliczne
mama ale Nestusia cudna była, taka malutka i pocieszna.. za to Bono bardzo dostojny
czarodziejka Ty uważaj z tymi grzybami, bo ostatnio coraz więcej zatruć :/
daria Waszemu synusiowi na pewno będzie się bardzo dobrze spało w tym koszu
tusia ja bym chciała na wsi mieszkać
albo przynajmniej spróbować.. wiadomo, i miasto i wieś mają swoje plusy i minusy
myszka sto lat dla synka
truskafcia z M lipa i pewno jeszcze długo nie będzie dobrze
axarai jak ból głowy-mam nadzieję, że minął?
pirania wow, zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam
jako taką szatynkę z długimi włosami
piękna kobieta z Ciebie
śliczne masz oczy i usta
dzisiaj mija miesiąc, odkąd dowiedziałam sie, że serduszko nie bije
magda ale fajna z Was rodzinka, a dziewczynki śliczne
mama ale Nestusia cudna była, taka malutka i pocieszna.. za to Bono bardzo dostojny
czarodziejka Ty uważaj z tymi grzybami, bo ostatnio coraz więcej zatruć :/
daria Waszemu synusiowi na pewno będzie się bardzo dobrze spało w tym koszu
tusia ja bym chciała na wsi mieszkać
myszka sto lat dla synka
truskafcia z M lipa i pewno jeszcze długo nie będzie dobrze
axarai jak ból głowy-mam nadzieję, że minął?
pirania wow, zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam
reklama
Podziel się: