reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Magda z uk- to będziesz miała jak Ilaczek -Ona też ma 3 córki...
a w pracy było si bo od jednej klientki 30zł napiwku dostałam wiec chyba była zadowolona :-D

jutro mam mniej pracy ,ale ,ale ..planuję zrobić swoje odrosty więc mi koleżanka fryzjerka pasemka strzeli i czas zleci :)

Kate ???:-)

reklama
Mama05 jak na kawkę czas był, to dobrze. ;-)Ja tam zawsze wolę być w pracy zajęta, bo czas mi wtedy szybko leci.

Dzięki dziewczyny za takie ogromne kciuki. Przydadzą się, bo póki co to wszystko wskazuje na kolejna babeczkę:baffled:

wiesz moja znajoma w 18 tygodniu dowiedziala sie ze corka w 21 tygodniu lekarz jednak stwierdzil ze syn bo ewidentnie widac siusiaka a dzis na FB widze ze dodala zdjecia i napisala moja kochana coreczka(28 tydzien ciazy) :) a najlepsze dodam ze wszystkie usg 3d i takie pomylki :)
to zycze ci zebys sie dowiedziała ze chłopiec ale taki pewny a nie jakis pomyłkowy siusiak ;p chociaz ja to twoj lekarz ktory prowadzil twoje ciaze z corkami i sie nie pomylil co do plci to napewno nie bedzie mowy o pomylce :)

a wlasnie co do linku z tym kalendarzem to nadia powinna byc synkiem :) a teraz by sie zgodzilo bo wyszedl synek :)

witaj mama :) u mnie dzis tez kopytka ale z cebulka i tłuszczykiem;d

mama jestem juz, musiałam tylko młodego ubrac bo chciał isc na pole a unas dzsiiaj zimno
Madgdzie wychodzi dziewczynka, ale nie kazdemu ten kalenarz sie sprawdza

Ja to sobie czasem mysle ze moze moj M ma tylko meskie plemniki bo on ma 3 braci i 1 siostre z tego 1 brat ma tylk 3 synow on sam ma 2. Kolejny brat ma syna i corke a siostra 2 synow i corke. Moze to u nich genetyczne ta przewaga chlopcow. Jakos tak wydaje mi sie ze bede miec kolejnego synka kiedys gdzies czytalam ze majac juz 2 dzieci np. chlopcow to prawdopodobienstwo wzrasta do 75 % ze kolejny tez bedzie syn i tak z kazdym kolejnym maleje szansa na odmienna plec :shocked2: Juz sie boje tego planowania a zwlaszcza ze nie tak dawno juz to przerabialam :eek:

reklama
jestem ..poszłam z Bono i Domisiem na spacerro:)

Natusia wiedziałam !!!!!!!!!
gratki!!!
ale musisz byc szczęśliwa ;))))

Kate u nas też wiejeee ,ale słonko świeci..

Magda z uk ..no to jeszcze mocniej &&&&&&&&&&&&&&& zaciskam...skoro Jonas też na córkę wychodzi..

Daria widziałam ,że torba spakowana :)

Myszka ja się na ph nie znam bo mi płeć bez różnicy..

Do góry