reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Witam dziewczyny.
Strasznie długo musieliśmy dziś czekać, ale.....warto było!!!!!!
Dziękuję moje kochane za kciuki i za to, że pomogłyście mi doczekać tego momentu. No a chyba tak najbardziej i najmocniej dziękuję wszystkim Wam za to forum i wiedzę jaką tu zdobyłam. Choć może jednak nie zrobiłam wszystkiego, to dzięki Wam i Waszym doświadczeniu dziś usłyszeliśmy to, na co tak długo czekaliśmy.:-)
Strasznie długo musieliśmy dziś czekać, ale.....warto było!!!!!!
Dziękuję moje kochane za kciuki i za to, że pomogłyście mi doczekać tego momentu. No a chyba tak najbardziej i najmocniej dziękuję wszystkim Wam za to forum i wiedzę jaką tu zdobyłam. Choć może jednak nie zrobiłam wszystkiego, to dzięki Wam i Waszym doświadczeniu dziś usłyszeliśmy to, na co tak długo czekaliśmy.:-)
truskafffka
Fanka BB :)
hejka..
ja tu jak na szpilkach siedzę
zawalona robotą, ale co tam..ciągle na bb lukam w oczekiwaniu na Magdę
Piranha hehehe niezłe porządki Krzysio robi
no to pewnie dlatego budzi się z płaczem, zasypia wiedząc że jesteś ,budzi się sam
może rozmawiaj z nim dużo, że mamusia zasypia przy nim, ale potem śpi u siebie -tuż obok w pokoju...że może spokojnie spać, bo mama jest blisko itdp itp. wiem że pogadać z nim za dużo się nie da, ale na pewno wiele rozumie i jak mu będziesz ciągle o tym mówić, to może się uspokoi i pobudki będą wesołe a nie płaczliwe, trzymam za was kciuki
Martucha dzięki, tfu tfu żeby nie zapeszyć, ale czuje sie już całkiem nieźle, nawet cycki tak nie dokuczają..ale urosły heheh
czasem mnie coś zmuli, odrzuci, ale to już pikuś. I energii też ciut więcej, choć drzemki czasem robię, odpoczywam sporo. Zwłaszcza teraz jak taki młyn w pracy
Też odliczam dni do II trymestru
i czuję że szybko zleci 
Aga brawo za decyzję
masz rację!! co się oglądać na szefa będziesz..phi 
Powodzenia!!!
Myszka maltretuj męża
Pozdrawiam babeczki...i czekam i lukam..hehe
ja tu jak na szpilkach siedzę

Piranha hehehe niezłe porządki Krzysio robi
no to pewnie dlatego budzi się z płaczem, zasypia wiedząc że jesteś ,budzi się sam
może rozmawiaj z nim dużo, że mamusia zasypia przy nim, ale potem śpi u siebie -tuż obok w pokoju...że może spokojnie spać, bo mama jest blisko itdp itp. wiem że pogadać z nim za dużo się nie da, ale na pewno wiele rozumie i jak mu będziesz ciągle o tym mówić, to może się uspokoi i pobudki będą wesołe a nie płaczliwe, trzymam za was kciuki
Martucha dzięki, tfu tfu żeby nie zapeszyć, ale czuje sie już całkiem nieźle, nawet cycki tak nie dokuczają..ale urosły heheh
czasem mnie coś zmuli, odrzuci, ale to już pikuś. I energii też ciut więcej, choć drzemki czasem robię, odpoczywam sporo. Zwłaszcza teraz jak taki młyn w pracy
Też odliczam dni do II trymestru
Aga brawo za decyzję
Powodzenia!!!
Myszka maltretuj męża

Pozdrawiam babeczki...i czekam i lukam..hehe
truskafffka
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No i Już!!!!
Magda Ogromne Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
Super że Marzenie się spełniło
O rany...aż mam łzy w oczach, baaardzo się cieszę
Czekamy na małego Mistrzunia!!!!!!!!
No i Już!!!!
Magda Ogromne Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
Super że Marzenie się spełniło
O rany...aż mam łzy w oczach, baaardzo się cieszę
Czekamy na małego Mistrzunia!!!!!!!!
reklama
truskafffka
Truskafffko, dzięki kochana! Zastosuję od dziś Twoje wskazówki i zobaczymy co z tego wyjdzie bo stresują mnie te płaczliwe pobudki :-)
dzieciaki to mądre bestyjki, na pewno uda wam się dogadać
podpowiadam sposoby które u nas sie sprawdziły, dobrze że jest tu nas trochę i każda ma swoje doświadczenia, możemy się nawzajem wspierać, pomagać, dzielić "mykami" na dzieciaki hehe
Podziel się: