reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Musiałam usunąć wiadomość bo nie ta fote wgralam :S

Magda ból miałam ale lekki podbrzusza a potem zero nic i narazie cisza. Ja nie wiem o co kaman :(

Nullka mowilam ci ze bedzie pozytywny, no i jest....tylko co dalej???? Ja nie wiem...
Jesli to twoj synus...no to super absolwencik.

Magda
u nas w szkole jest tak ze dzieci urodzone miedzy 1 wrzesnia a 31 sierpnia ( maja skonczone pelne 4 latka) zaczynaja we wrzesniu reception....chyba nie namieszalam...

IMAG0144.jpg

Na górze test z 11 rano a na dole teraz o 23:15

Dlaczego rano była mocna potem o 17 słabsza dużo a teraz jest mocniejsza niż rano. Czyli pik LH przyjąć między 18-23?

Kasia tak to był mój synus ;)

Ostatnia edycja:
Nullka ja bym przyjęła pik LH z wieczora (trudno powiedzieć z której godziny dokładnie). No i dalej bym obserwowała. Może ból się pojawi dopiero jutro? U siebie spodziewałabym się owulacji w niedzielę rano, a silnego bólu od jutra wieczór. Nie wiem jednak jaki masz zazwyczaj odstęp od piku LH do owulki. Rzeczywiście pokręcone to, ale nie martw się. Coś się już dzieje.

Kasiu
chyba nie skumałam.:baffled: Czyli moja Nela jest w tym przedziale, czy jeszcze nie?

Zawsze od piku LH miałam do owu około 24h

Spoko dziewczyny nie każdy musi wszystko wiedzieć :) . Ja niby taka już mądra a jednak tego nie kumam

Magda ona jest z pazdziernika????
Moja jest z lipca i 4 latka konczyla w lipcu, dlatego rocznikowo skonczyla je przed rozpoczeciem szkoly i zaczynala reception class w wieku 4 lat od godz.9.00 do 15.10...czyli normalny 6 godzinny dzien szkolny.
Kurcze tutaj jest tak pomieszane, bo musz byc rocznikowe lata, lepiej zapytaj nauczycielki

Ostatnia edycja:
nullka: to ja mam ta kreskę na tym pasku taką jak u ciebie bardzo podobnie, ale myślałam, ze musi być jeszcze mocniejsza:confused: z tymi paskami to naprawdę na głowę można zejść - ciągle się w nie wpatruję - na twoim miejscu liczyłabym od tego mocniejszego paska..
piranha: współczuję - pewnie od płaczu te wymioty i od kataru? dużo dzieci tak ma, że jak katar to od razu wymioty - oby było lepiej jutro!
Magda: u nas to standard, że m. zasypia zanim Miśka zaśnie a ona przychodzi wtedy do mnie i mówi "mama, tata jusz śpi" - i najlepsze jest to "jusz":):-D

reklama
Kasiu no jest z października, więc teraz nie wiem jak to będzie. Bo jeszcze ma 3 latka, ale już za kilka tygodni 4. Myślisz, że cały rok będzie w nursery? Już się pogubiłam:baffled:

Nullka
czyli ból może się pojawić rano. Czekaj cierpliwie. Pirania Ci powinna najlepiej doradzić odnośnie 0+12. Tzn kiedy strzelać.

Do góry