reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcik! Super wieści! Zaraz widzę humorek lepszy masz:-)
Natusia no zleciało, jakoś tak szybko:szok:
Martucha zrazić chyba się nie zraził, ale ciśnienie mi podniósł bardzo! Bo jeszcze na obiedzie w przedszkolu miał cofki, i jak wróciliśmy to mu powiedziałam, że mam dosyć, i nie odezwę się do niego do puki nie zje chlebka, no i zjadł:szok: teraz zjadł naleśniki, i je jabłko, i nie wiem co jest grane!

Patrysiak Ogromne Gratulacje Kochana!!!!!

reklama
Nastusia na start!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!
Martucha ja byłam takkkkka zmęczona i śpiaca, i zimno mi było z chłopcami w ciąży.............. ATy masz 3 dni do testa! I gdzie się podział Twój wykresik!!!!
Kociatka Gratuluję! Ale lekarz musi być naprawdę doświadczony, i mieć super sprzęt, żeby tak wcześnie ocenić. Ja bym jednak się nie nastawiała!

Ostatnia edycja:
Natusia ...no !!! to teraz powiedz mężowi-JA I MOJA OWULKA CZEKAMY NA CIEBIE :-D:-D

DO BOJU KOCHANA :)))

Martuchaa eeee.nic z tego ..u mnie tak jak u Ciebie PMS sie już włączył ...słodkie zaczęłam wcinać ..w piątek @ zapuka jak nic ....ale mam to gdzieś ..
dobrze ,że syncio lepiej ...
czyli obie mamy rzęski ;)))

Ja juz tyle razy pisalam i wcielo.
U mnie czasu brak.Jezdze z przedszkola do szkoly i tak w kolko.
Kuba ok.Zadowolony nie placze je.Pani chwali ze bardzo grzeczny.
Bartek narazie tez ok ale jeszcze sie nauka nie zaczela A Filip olew totalny czwarta klasa a on mysli ze nadal ma wakacje.
A Kuba zafascynowany kolezanka Julka i koniecznie ta dzicia ma byc dziewczynka Julka stwierdzil.
Patrysiak zazdroszcze coreczki.Jak ja bym chciala napisac smsa urodzilam corke...

Ostatnia edycja:
babki ...czy te buty wygladają Waszym zdaniem na wygodne ?????
chciałabym je kupić do pracy...

pt_default.png

Dzieki Martuchaa. Wlasnie sie obawialam, ze wszyscy beda mi mowic "aj, szkoda, ze nie dziewczynka" - tymczasem mamy imie tez dla chlopca i wszystkie ubranka i towarzystwo do gry w pilke:-) Probowalismy "na dziewczynke", ale bez presji. Zatem bardzo Ci dziekuje!

Axarai, sprzet sredni moim zdaniem, ale akurat sie tak maly ustawil... Ze pokazal klejnoty koronne niczym ksiaze Harry;-) Doktorek byl dosc pewny znaleziska

Czarodziejka Ty też widzę zalatana ....
czas na kawkę był ?:)

Patrysia* proszę sie meldować bo Ty już na wylocie ..

Daria tak samo;)))

Axarai zna już date ,ale Wy nie znacie dnia ani godziny ;))

ciekawe czy nasza GAL jeszcze kiedyś wleci ...................:sorry:

Beatka,Aneczka,Dido też by mogły dac znać ....:tak:

mama: na wygodne nie wyglądają, ale za to na wystrzałowe:) chyba, że w pracy chodzisz na takich wysokich obcasach, bo ja bym wymiękła;)
natusia: zaśpiewaj m. piosenkę kibiców:rofl2::-D do boju do boju do boju żołnierze;P pytałaś o szefuńcia - 2 dni go nie było, jak co tydzień, więc luzik, gorzej jak jutro przyjdzie, ale w dupce go mam i tak w ciąże zajdę prędzej czy później (oby prędzej):cool2:

kociatka: gratuluję chłopaka - próbować można, ważne, żeby nie było tak, że jak się nie trafi to czarna rozpacz, bo dzidzia to zawsze szczęście! także oby rósł duży i zdrowy - będzie się z bratem bawił i panienki zarywał;-)

Ewcik: bardzo dobre wiadomości - super, raz dwa i będziecie działać i kryzys z mężem widać zażegnany hehe

Martuchaa: mi też czasu na obiad ostatnio brakuje - matko może ten pierwszy tydzień tylko taki szalony i jakoś się zorganizujemy:)

o pan mąż z pracy wraca, więc lecę, bo domofon już pika:)
miłego wieczoru

reklama
Do góry