hej dziewczynki!!!
Patrysiak - ogromniaste gratulacje córeczki!!! niech zdrowo rośnie i będzie pociechą dla rodziców!!! szybko wracajcie do domku!!!
Natusia - jak tam w pracy, nie tęsknisz już za wakacjami

??? a ja trzymam za owocne staranka!!!
Daria, Patrysia - teraz wasza kolej na rozpakowanie;-), jak samopoczucie babeczki???
Mama - butki fajne, ja też mam 170 cm ale rzadko noszę wysokie obcasy, bo mam wrażenie, że jestem wtedy strasznie wielka

, ale nie ukrywam, że bardzo mi się podobają butki na obcasie
Pirania - już nie mogę się doczekać rozmów z Sonią w jej języku aguuu, aguuu

, jak nocka??? a co do mleka to Sonia wcina Hipp, podobno ma skład najbardziej zbliżony do mleka matki i jest podobno najlepsze jako uzupełnienie karmienia piersią... póki co młoda je lubi i wcina w tempie ekspresowym

; rana po cc chyba się zagoiła, widać ją oczywiście i swędzi mnie...tak powinno być??? i czuć też lekkie zgrubienie przy dotyku... poza tym mam wrażenie, że dostałam @, nie za wcześnie??? ale to musiało być to, bo lało się jak z kranu, więc na przyszły tydzień umówiłam się na przegląd do ginki, bo chcę zamontować sobie wkładkę, oczywiście jak tylko będzie to możliwe... a Ty pewnie nie miałaś @, bo karmisz piersią??? a jak Kajutka się miewa???
Kociatka - gratki syneczka!!! chłopaki są git!!!
Ewcik - no nareszcie kochana jakieś dobre wieści, widać już światełko w tunelu, także cieszę się razem z Tobą!!!:-) czy przesyłka dotarła???????
nie wiem co to jeszcze miałam napisać...dopada mnie skleroza...czyżby syndrom sks??????

pozdrawiam cieplutko i życzę udanego dnia!!!
ja zaraz śmigam z Sonią na ważenie, ciekawe ile moja kulka przybrała