reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

misia, no to faktycznie pechowo wyszło z serduszkami, może to z 19 dc załapało się jeszcze na O+12?

Tasha, podobno powinno się zrobić takie USG w 6 tygodniu, ja tak robiłam przy Krzysiu. Szok, że Twoja córeczka waży wciąż dużo mniej jak Kaja przy narodzinach :-) Kaja strasznie króciutko ssie z piersi, może 5 minut, najada się jednak chyba bo rośnie i pięknie na wadze przybiera ...czasem aż za pięknie ;-) Wstaw jakieś foteczki małego słodziaka :-), tutaj Kaja patrzy złowrogo na braciszka, który ją rano obudził :-D

Zobacz załącznik 497505

Aaaaa, podpytałam wczoraj siostrę i też miała takie zgrubienie wzdłuż części blizny a potem zniknęło :-)

Axarai
, jak samopoczucie przed wielkim dniem (to już tuż tuż), spokój czy zdenerwowanie? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
misia, zapomniałam Ci napisać, ja bym B-100 (a najlepiej 2 x B-50) łykała. Pomijam już fakt, że jest polecany przy planowaniu dziewczynki, u mnie witamina B6 zdziałała cuda, poprawia jakość owulki i produkcję progesteronu w fazie lutealnej, wydłuża ją zwiększając szanse na implantację.

losiczka , dyskusja jak to dyskusja - gorąca :) ale nikt nikogo nie obraził i to mi sie podoba . zaglądaj częściej tutaj , i koniecznie z dobrymi wieściami niebawem , bo temp widzę w górze .
axarai , trzymaj się dzielnie jeszcze chwila , a Daria ? nie było jej ? hop,hop!
magda z uk , dziękuje za pocieszenie , nie wiem czemu taki nastrój , jakoś optymizm osłabł u mnie
martucha , no to &&&& za nowy cykl

jestem jestem :)zamawialam ciuszki dla synka;p i jezdzilam rowerem zeby sie cos ruszylo ale narazie nic ;/ ja sie tylko modle zebym 13 nie urodzila bo wtedy sie urodził moj tata i chyba bym sie pochlastała jak syn byl by z tego dnia
Pirahna i Kate śliczne dzieciaki :)
Miss bella ja dopiero teraz kończę kupować co mi potrzebne bo ja nie kupuje za wczesnie bo ja wierze w to ze moze to pecha przyniesc a resztę i tak sie okaze czego brakuje jak sie urodzi:-p
ciekawe co tam u Merylin ???

a tak w ogole dziecko mi tak naciska na pecherz ze w nocy co godzine do kibla latam ;/najchętniej to bym na nim spala :-Dlekarka mowi ze dziecko tak ta glowka napiera na szyjke ze dziwi sie ze sie nic nie rusza;/

Ostatnia edycja:
losiczka, faktycznie masz na razie cudny wykres, trzymam kciuki! &&&&&&&&&&&&

Daria
, hehehe, Colinowi nie spieszno opuszczać ciasne ale własne mieszkanko w maminym brzuchu :-) A może łykaj olej z wiesiołka?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry