cześć babeczki!!!
widzę, że dyskusja była czy etyczne jest planowanie czy nie... myślę, że jak kobieta długo stara się o dziecko to płeć ma drugorzędne znaczenie... ale warto pomóc marzeniom... a czy suplementy szkodzą??? nie wiem, ale nie sądzę, w końcu jest masa kobiet, które nie stosują żadnych suplementów i też tracą ciąże...
Martucha - chylę czoła przed Tobą, jesteś niesamowitą babką!!!
Miss - a co już kupiłaś dla córci???
Pirania - jak nocka??? dziś już czwartek...już czy dopiero???

; orientujesz się może kiedy należy zrobić dziecku usg bioderek??? bo słyszałam różne wersje, że do 6 tyg i że po 6 tyg nawet do 8 mies i zgłupiałam...a chciałabym zrobić mojej Pipi takie usg...Pipi waży już 3140 g, czyli tyle ile mój synek w chwili urodzenia, a gdzie jej tam do wagi Ewelinki Patrysiak

; pięknie to napisałaś, że choć jest ciężko to przecież trzeba cieszyć się zdrowymi maluszkami

, za mną też ciężka nocka i ziewam jak stary krokodyl tak mi się chce spać

, Sonia zaczęła ucztę kulinarną o 2.00 a skończyła o 3.30

, w międzyczasie była kupa, drzemka na moich kolanach, wzdychanie do butli, gimnastyka nóg, rozglądanie się po pokoju i powolne konsumowanie mleczka
Mama - ile u Ciebie kosztuje ten masaż bańką chińską i ile trzeba tych masaży wykupić coby efekt był??? bo nie wiem na jaki wydatek się naszykować a wrzesień do tanich miesięcy nie należy... a 16 września zaczynam chodzić na pilates i walczę dalej
Kasia - no chyba nadal ściskasz córcię, bo nie zaglądzasz...
pozdrawiam cieplutko wszystkie babeczki i życzę miłego czwartku!!!