reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha czyli nic z tego w tym cyklu ?? A jeszcze powiedz mi dlaczego test wychodzi pozytywny a objawy np.śluzu są nie owulacyjne ?Mój gin mówił że może wystąpić owu mimo że test jest negatywny i dlatego proponuje obserwacje siebie (monitor) a testy z przymrużeniem oka traktować a poza tym nie wiem czy pamiętasz ale w moim zeszłym cyklu od 1 pozytywnego cyklu 2 wyszedł też pozytywny po 6 dniach to też jest dziwne.

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny.

Martucha po tym co napisalas mam ochote plakac i zastanawiam sie dlaczego nas to wszystko spotyka... dzielna KOBIETA z ciebie. zycze duzo zdrowka dla twojego synka.

domyslam sie jak musi byc ciezko dziewczynom ktore poronily i zadne slowa tutaj nie pomoga...

smutne jest to, ze kobiety ktore nie chca miec dzieci z latwoscia zachodza w ciaze, a najgorsze jest to kiedy wyrzadzaja tym dzieciom krzywde. z tym nie moge sie pogodzic.

ale wiem jedno, dzieki temu forum stalam sie silniejsza i bardziej cierpliwa, bo wiem ze sa kobiety, ktore tak jak ja dlugo sie staraja o dzieciatko, a czasmi przezywaja wieksze dramaty. dlatego czekam i zyje nadzieja ze PAN BOG da mi jeszcze jedna szanse abym znowu mogla byc w ciazy i urodzic zdrowe dzieciatko.

misia czyli jednak tak jak pisałam jesteś krótko po owu :) a czemu nie robiłaś ich w tych ważnych dniach własnie? :confused: staranka były? bo nie widać na wykresie...

Witam Wszystkich !

Ostatnio duzo sie dzieje na forum....:-(

U mnie dziwnie w cyklu dalej nie ma owu na dodatek wszystko ucichlo wczoraj caly dziem bolal mnie jajnik juz myslalam ze bedzie owu a tu nic dalej brak skoku moze jutro skoczy. Wiec moje staranka poszly na marne bo nie przezyja tyle dni plemniki...:no:
Mam tylko nadzieje ze nie bedzie to znowu pusty cykl bez owu trwajacy okolo 47dni!:dry:

misia, a w których dniach były serduszka? Dość często jest tak, że śluz płodny występuje 2-3 dni przed owulką a np. 1 dzień przed i w czasie owulki śluz już jest lepki, u mnie tak np. było i to idealna sytuacja by starać się o córeczkę :-) Moim zdaniem warto robić testy bo objawy owulacyjne mogą nas wprowadzić w błąd.

marta najszybciej to biszkopt z jabłkami :) albo ze śliwkami jak masz...

6jaj
szkl mąki pszennej
szkl cukru
2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia

i już!:) mikserem ładnie potraktuj aż się zrobi ładna masa lejąca..

na dno blachy papier do pieczenia i jabłek trochę (4szt) pokroić w kawałeczki... na to wylej ciasto i do piekarnika na 30-40min maks to zależy. ciacho opruszyć cukrem pudrem i gotowe :)

misia czyli jednak tak jak pisałam jesteś krótko po owu :) a czemu nie robiłaś ich w tych ważnych dniach własnie? :confused: staranka były? bo nie widać na wykresie...

staranka były jak był śluz płodny a nie testowałam bo śluz sie zmienił i spójż na mój poprzedni cykl test jest pozytywny 20 i 25 dc to kiedy ta owu była ??? nic mi nie pasuje jest co nie hallo

dziewczyny jak mam zaczac nowy cykl na enpr, bo dostałam @ i nie wiem jak zaczac nastepny wykres a ten zakończyc

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry