Czarodziejka
Fanka BB :)
Witajcie babki
Dziecie do szkoły wyprawione. Pojechało na basen. Dzis u nas 15 stopni wiec nie za cieplo. Mam nadzieje ze porządnie wysuszy głowę bo potem wracaja do szkoly na 3 lekcje.
Dziewczyny nie wiem czy słyszałyście ale....w przyszlym tygodniu ma byc temperatura po 28, 29 stopni!!!!!!!!!
ja juz sadzilam ze bedzie coraz zimniej a tu jeszcze upały nadciagaja
))))
Jesooo jak sie cieszę ze dzis piątek...Jutro spie do 9:00
Tasha ale masz sliczności
Jesooo jak kochane są takie maluszki. Do wycałowania..i do wywąchania
)) Uwielbiam zapach takich niemowlaczków
natusia ja do pracy wracam za rok
takze jeszcze treoche swobody przede mną...z jednej strony chce isc do pracy, wrócic do normalnego życia do ludzi. Z drugiej przyzwyczaiłam sie do tej swobody, do tego ze sama dysponuję swoim czasem, nie musze sie z ludzmi użerać..
Niestety czas szybko płynie i jak juz wróce do "tyrki" to bede musiała rypać ..no chyba ze zajdę w trzecią ciąze
))))
Piranho a moze to przesilenie jesienne nas dopada....
Jak dzieciaczki?
Daria Ty szalona rowerzystko z brzuszkiem
))))) mam nadzieje ze nie jeżdzisz po szyszkach czy kamieniach hehehe
Mama robię kawę....melduj sie!!!!
Dziecie do szkoły wyprawione. Pojechało na basen. Dzis u nas 15 stopni wiec nie za cieplo. Mam nadzieje ze porządnie wysuszy głowę bo potem wracaja do szkoly na 3 lekcje.
Dziewczyny nie wiem czy słyszałyście ale....w przyszlym tygodniu ma byc temperatura po 28, 29 stopni!!!!!!!!!
ja juz sadzilam ze bedzie coraz zimniej a tu jeszcze upały nadciagaja
Jesooo jak sie cieszę ze dzis piątek...Jutro spie do 9:00
Tasha ale masz sliczności

natusia ja do pracy wracam za rok
Niestety czas szybko płynie i jak juz wróce do "tyrki" to bede musiała rypać ..no chyba ze zajdę w trzecią ciąze

Piranho a moze to przesilenie jesienne nas dopada....
Jak dzieciaczki?
Daria Ty szalona rowerzystko z brzuszkiem
Mama robię kawę....melduj sie!!!!

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI