witam laseczki!
Dla mnie ten weekend to jakiś ciężki - wczoraj cały dzięń w delegacji - została mi tylko niedziela i znowu do pracy - tyle dobrego, że m. calutkie mieszkanie wysprzątał

to dobrze, bo ja ostatnio nie mam siły - praca mnie wykacza.
Piersi mnie bolą całe od wczoraj, zrobiłam dzis test owulacyjny i owszem jest druga kreska, ale jak Piranha mówiła jeśli nie jest równie mocna jak kontrolna to nic nie znaczy i pewnie u mnie nic nie znaczy bo odkąd robię owulacyjne to ciągle miałam druga kreskę, więc u mnie to jakaś lipa z tymi owulacyjnymi - cały cykl mam drugą kreskę - teraz nawet taka widoczna jest, ale za mało, żeby uznać, że pozytywna:-(
Piranha:wstręciucha z tej ciotki - nie znoszę takich bab co komentują wszystko i wymagania maja niczym cesarzowa rosji. Jesteś wspaniała mama, a Miśka jest starsza od Krzysia i mówi tyle co nic - z tym, że ja byłam u logopedy i powiedziała, że mam się niczym nie martwic - jedne dzieci mówią mając 1,5 roku, inne zaczynają mówić w wieku 3 lat - rozwój dziecka to nie książka i są odstępstwa - trzeba cierpliwie czekać aż zaskoczy, a podobno ma zaskoczyć na pewno. Ja widzę postępy, ale powolutku, ale najważniejsze, że są - z tego co piszesz Krzyś tez mówi troszeczkę - jeszcze mu się buzia nie będzie zamykała!
mama: moja kumpela co ma duuuuży dom kupiła ta machinę i zadowolona - mówi, że sobie siedzi a to wszystko robi za nią
martuchaa: czego my mamy nie zniesiemy dla bąbli - dasz radę i napój sodowy wcisnąć dla osiągnięcia celu
Kinga: współczuję kaca - jak ostatnio wlaam w siebie 2 litry piwa to też mnie suszyło następnego dnia i łeb pękał - starość nei radość
Magda: Nikusia dzielna dziewczynka! super!
czarna: no i chyba coś z tego będzie, nie?

) &&&&&&&&
natusia: gratuluję umowy!
patrysia: no to chyba rodzić będziesz niedługo?

jak z Alankiem i Dominisiem było? ile po tym jak czop odszedł urodziłaś?
Andziak: ładne imię, mojemu m. też się Jedruś bardzo podoba jako imię
Śmigamy do lasu pooddychac trochę, bo ciepło dziś, więc odezwę się jutro z pracy, jak zwykle!
miłej niedzieli dla wszystkich!