reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
czesc wszystkim
Daria to czekanie na końcu jest najgorsze,
Truskafffka juz lada dzień mdłości Ci przejdą
Pirhania nie przejmuj sie jakąs stara ciotka co myśli, ze wszystkie rozumy pozjadała, Krzyś przesłodki i wiesz co u mnie Oli nie mówił nic, ja sie smiałam, ze w męża sie podał, bo mój M jest bardzo oszczeedny w słowach, a teraz Oli jak sie rozkręcił to gada całymi zdaniami i cały czas jak tylko wstanie i jak idzie spac i jeszcze czasem przez sen juz go prosze żeby chociaz minutke nic nie mówił, już nawet "r" mówi, tak ze jak Krzys zacznie mówic to bedziesz tesknic za ta ciszą
Axarii Kacper taki słodki, sliczny bladasek, a ty lada koment bedziesz mic Ade przy sobie
Patysia jak samopoczucie, zmartwienia poszły?

Ostatnia edycja:
Ilaczek u mnie chłopcy tez katar mają i troszeczke kaszlą, chyba teraz taki czas jest, daje im syrop i wysmarowałam pulmex baby, mam nadzieje, ze im przejdzie
Czarna trzymam &&&&&&&&&&& za test

kate, dzięki kochana. Twój Olinek mówi pełnymi zdaniami a jest 3 miesiące młodszy, ja się cieszę jak Krzysiu 2 słowa połączy :-) Ale masz cudnych tych swoich chłopaków! A z Ciebie śliczna babeczka! Co to za rasa psa?

Ilaczek i kate, dużo zdrówka dla Waszych pociech!

Ilaczek
, B-100 przy planowaniu chłopca można łykać od owulacji :tak: ...choć lepsze efekty pod kątem zajścia w ciążę daje łykany cały cykl gdyż wpływa też na LH i FSH. Tak mnie zachęciłyście tym Pulmex Baby, że zakupię :-)

Daria, ja planuję chrzciny w październiku :-), dziś M ma podpytać o wolne terminy.

Pirhania ale Olaf zaczął mówic dopiero jakies 2-3 miesiące temu a wczesniej nie mówił nic i oczywiście co chwile ktos to komentował, ze taki duży a nic nie mówi, tylko, ze ja sie nie przejmowałam bo każde dziecko jest inne. My mamy suke Labradora czekoladową jest idealna jak są dzieci, strasznie spokojna, az mi jej czasem żal jak Olaf sie z nia bawi

Kate podziwiam dwójka maluszków a ty promieniejesz
domek błyszczy i jeszcze pracujesz

dla mnie nieosiągalne
chyba łazęga jestem:confused2:

mój tez coś juz zaczyna mówic ,na razie pojedyncze słówka ale juz coraz wiecej :tak:

Dziewczyny mam pytanie ponieważ planujemy z M jechać w tym miesiącu w Tatry na kilka dni(sami bez dzieciaczków) chcemy złapać szybki oddech i przy okazji połazikować troszkę po górach może któraś mogła by mi coś poradzić gdzie najlepiej się wybrać i co zobaczyć.

reklama
Witajcie dziewczynki wpadam do Was na chwilkę i biorę się za zakupy i obiadek dziś sobie pospałam do 11 :szok:
jeszcze na dodatek nie mogę się obudzić , pozdrawiam serdecznie i będę później...

Do góry