Cześć dziewczyny!
U nas niestety pogoda jesienna. Ciemno, szaro i deszczowo. No i oczywiście moja Nela już zaczyna smarkać.

Całą noc się kręciła, a nad ranem z nosa jej się lało...Spodziewałam się, że tak będzie, ale szkoda, że aż tak szybko coś przywlokła ze szkoły. Teraz tylko czekam, jak Nika zacznie
Mama pośmiałam się czytając o tych zabawach Twoich dzieci

Moje są na etapie jeżdżenia pociągiem na piknik, albo chodzenia z miskami do lekarza. Chociaż czasem jak je obserwuję, to posikać się idzie ze śmiechu.
Kinga no niestety taka pora roku. Jak widzisz i u nas się nie obejdzie bez smarków
Czarna trzymam kciuki i umieram z ciekawości;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Daria to chyba zawsze tak jest, że jak się bardzo chce urodzić przed terminem, to dziecku się na świat nie spieszy. Pamiętam, jak czekałam z moją Nelcią. Miałam mieć cc, ale nie wyznaczyli mi terminu z góry tylko czekali ile się dało. Jeny, jak mi się wtedy dłużyło

Myślę, że przełożenie chrzcin, to dobry pomysł. Tym bardziej, że przecież Ty tez musisz dojść do siebie.
Aga ja tez uważam, że u Ciebie wszystko wygląda bardzo obiecująco, dlatego zaciskam kciuki jeszcze mocniej &&&&&&&&&&
No i masz rację, że wszędzie dobrze tam, gdzie nas nie ma. Śmieje się, że jak będę teraz na macierzyńskim to w przyszłym roku w sierpniu jadę do Pl, wynajmuje domek w lesie i tak spędzimy miesiąc.
Misia a smęć sobie ile chcesz i trzymaj się tam!
Ilaczek zdrówka życzę dla córeczek.! Jak tam przygotowania do staranek? Ustalasz plan, czy już coś działasz? Powodzenia tak, czy siak życzę
Truskafffka ja mam teraz tak, że jak czytam o jedzeniu, to od razu mam na coś smaka, ale jak już przyjdzie co do czego, to jeść mi się wcale nie chce....Ech....i jak tu dogodzić ciężarnej?

:-)
Martucha to słoneczko do Was, to chyba od nas uciekło. Nie bądź taka i podziel się;-):-)
Kate również dla Twoich chłopców zdrówka życzę, a fotki cudne. Fajne te Twoje chłopaki, Ty extra wyglądasz, no i piesek super. Kolorek ma świetny!:-)
Tusia nie mów tak o sobie. Każdy ma prawo mieć gorsze dni, ale od razu łazęga

:-) Jakoś w to nie wierzę. Więcej wiary w siebie słońce:-)
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego popołudnia!