reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

moze jednak sie ruszy bo odczuwam lekki bol na dole oby tylko 13 nie urodzila to juz bedzie ok :)
no mysmy mieli mieć chrzciny 6 października ale teraz zalezy jak sie dziecko urodzi to o tydzien dwa przesunę :p
kate sliczne chlopaczki i ich mama :)

reklama
Cześć dziewczyny!

U nas niestety pogoda jesienna. Ciemno, szaro i deszczowo. No i oczywiście moja Nela już zaczyna smarkać.:baffled: Całą noc się kręciła, a nad ranem z nosa jej się lało...Spodziewałam się, że tak będzie, ale szkoda, że aż tak szybko coś przywlokła ze szkoły. Teraz tylko czekam, jak Nika zacznie:huh:

Mama pośmiałam się czytając o tych zabawach Twoich dzieci:-D Moje są na etapie jeżdżenia pociągiem na piknik, albo chodzenia z miskami do lekarza. Chociaż czasem jak je obserwuję, to posikać się idzie ze śmiechu.:happy2:

Kinga no niestety taka pora roku. Jak widzisz i u nas się nie obejdzie bez smarków:baffled:

Czarna trzymam kciuki i umieram z ciekawości;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Daria to chyba zawsze tak jest, że jak się bardzo chce urodzić przed terminem, to dziecku się na świat nie spieszy. Pamiętam, jak czekałam z moją Nelcią. Miałam mieć cc, ale nie wyznaczyli mi terminu z góry tylko czekali ile się dało. Jeny, jak mi się wtedy dłużyło:baffled: Myślę, że przełożenie chrzcin, to dobry pomysł. Tym bardziej, że przecież Ty tez musisz dojść do siebie.

Aga ja tez uważam, że u Ciebie wszystko wygląda bardzo obiecująco, dlatego zaciskam kciuki jeszcze mocniej &&&&&&&&&&
No i masz rację, że wszędzie dobrze tam, gdzie nas nie ma. Śmieje się, że jak będę teraz na macierzyńskim to w przyszłym roku w sierpniu jadę do Pl, wynajmuje domek w lesie i tak spędzimy miesiąc.:tak:

Misia a smęć sobie ile chcesz i trzymaj się tam!:happy2:

Ilaczek
zdrówka życzę dla córeczek.! Jak tam przygotowania do staranek? Ustalasz plan, czy już coś działasz? Powodzenia tak, czy siak życzę:happy2:

Truskafffka
ja mam teraz tak, że jak czytam o jedzeniu, to od razu mam na coś smaka, ale jak już przyjdzie co do czego, to jeść mi się wcale nie chce....Ech....i jak tu dogodzić ciężarnej?:confused::-)

Martucha
to słoneczko do Was, to chyba od nas uciekło. Nie bądź taka i podziel się;-):-)

Kate
również dla Twoich chłopców zdrówka życzę, a fotki cudne. Fajne te Twoje chłopaki, Ty extra wyglądasz, no i piesek super. Kolorek ma świetny!:-)

Tusia nie mów tak o sobie. Każdy ma prawo mieć gorsze dni, ale od razu łazęga:szok::-) Jakoś w to nie wierzę. Więcej wiary w siebie słońce:-)

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego popołudnia!

kurka, rano tak zamulał internet że musiałam przerwać nadrabianie i pisanie:confused2:

teraz lepiej ;)

Kate dzięki :) nie dam się mdłościom o niee hehe Brawa dla Rozgadanego Oliego :D :D :D
jaki syropek dajesz maluchom?
lubię wasze fotki oglądać :) pięknie chłopaki rosną, a Ty promieniejesz przy nich :)
Marta rozwlają mnie te wasze sodówki hihi
się człowiek poświęca:-p
korzystajcie ze słoneczka, super dziś pogoda :)
Tasha szacuneczek, niezmordowana jesteś w drodze do super figurki ;)
Natusia no proszę jakie szaleństwa weekendowe za Tobą ;p
bóli współczuję, oby więcej takich akcji nie było..
Piranha no widzisz, sama słodycz mieć takiego śmieszka w domu :) Brawa dla Kajki ;)
a Krzysio jak zawsze fajniutki :) i widać automaniak przy bajce też furę ma hehe
Magie powodzenia w planowaniu ;)
Aga aaaa to teraz już wiem, co z tym cyklem ;) tempka w niebiosach, a ja kciuki zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Daria ulala czekamy na Colina:tak:
Misia za bardzo nie pomogę, bo z nas kiepscy chodziarze górscy :p
ale lubimy jeździć w okolice Krościenka, Szczawnicy, w Białce tatrzańskiej też jest super i wszędzie widoki boskie i trasy i można szaleć hehe

Spacerkiem szłam z Alankiem po Domisia gdzie fajnie drzemkę smerf najmniejszy sobie zrobił:)

Teraz obiadek robię a przy okazji odpoczywam :)

Szwagierka w drodze dzwoniła pytać sie jak tam u mnie i sama się zadeklarowała ze jak coś dzwonic po nią to zaraz przyjedzie no i co Domisiowi na urodziny kupić :))także fajnie miło mi się zrobiło...

KATE samopoczucie lepsze jest :))
KATE PIRANHA AXARAI nic jak tylko chwalić tak śliczne dzieciaczki :))
DARIA oo no to kciukaski :D &&&

Ja chrzczę w pierwszy dzień świąt :))ja wole jak dziecie jest nieco wieksze ;)

ilaczek zdrówka życzę dla córeczek.! Jak tam przygotowania do staranek? Ustalasz plan, czy już coś działasz? Powodzenia tak, czy siak życzę:happy2:

dzięki :-)
ja czekam teraz na @ z odstawienia antyków, termometr zakupiony więc pierwszy cykl się zacznie z pomiarem tempki, natomiast suplementy zaczynamy łykać jak wrócimy z wakacji, gdyż nie chcę brać do walizki masy pudełek z witaminami :szok:
moja kasia nie chce w ogóle spać, zawsze drzemkę miała od 10 do 13 nawet a dzisiaj nic a nic, chyba przez to przeziębienie?

mi juz wszystko minelo i nic nie boli;p a rowerem juz jezdzilam :-Dto sa jakies jaja;d
no ja chrzczę male dlatego bo u mnie w rodzinie i moich stronach bylo tak ze nie powinno sie wychodzic z nie ochrzczonym dzieckiem na dwor i ja bylam tydzien w szpitalu i jak przyszlam to chrzciny i po sprawie ;0 dziecko spokojne caly czas spalo w kosciele i u fotografa jak by jej nie bylo;p a inne sie tak darly te większe ze szok;/ ale to tez od dziecka zalezy ;) a teraz nie mam wyjścia musze chrzcić później ;/co nie ukrywam mi nie na reke;/ a znowu rodziny tu nie sciagne bo za duzo osob;/ a brak miejsca...;/

DARIA moje każde dziecie przespało hehe nawet jak miało główke polewaną :D a Domis to miał juz 4 miesiące a Alanek 2 :)) jednak małe dzieciątko a tu kościół(ludzi tłum)no wole jednak nie...ale z Alankiem udało się ze był chrzczony miedzy mszami :)))bo nie chciałam tak stać z nim a kościół full ludzi...

Hallo Kochane!!!
My już po klinice. Krew pobrali, KTG, USG zrobili, Ada siedzi, ale teraz to niech już siedzi, wszystko załatwione, już jestem zameldowana w szpitalu. Jutro mamy być na 8 rano, CC o 9:-) Malutka waży 3500:-) Tu się leży po CC 5,6 dni:szok:
Znieczulenie w kręgosłup, chce być świadoma, i zobaczyć córeczkę jak ją wyjmą:-D
Pozdrawiam Serdecznie!!!!

reklama
DARIA moje każde dziecie przespało hehe nawet jak miało główke polewaną :D a Domis to miał juz 4 miesiące a Alanek 2 :)) jednak małe dzieciątko a tu kościół(ludzi tłum)no wole jednak nie...ale z Alankiem udało się ze był chrzczony miedzy mszami :)))bo nie chciałam tak stać z nim a kościół full ludzi...

my mamy nowego proboszcza i taki glupi jest ze w sobote( i to kiedys chrzcil tylko ostatnia sobote miesiaca;/) tylko chrzci o 18 jesli jest malzenstwo to w czasie mszy a jesli to dziecko nie malzenskie to po mszy i matka nie moze trzymac dziecka tylko chrzestna;/
no mi nadia jak sie urodzila to do miesiąca jej nic nie przeszkadzało tylko sala i jak zabita mogliśmy ja przy zdjęciach ustawiać itp a ona nawet nie drgnęła;p fotograf to sie tak smial mowi ja z lalka ;)
a u mnie by chcieli na swieta bo siostry do polski jada ale maz w swieta nigdy urlopu nie ma :) matko ja to sie juz doczekac nie moge a tu nic a nic ;p

Do góry