Hej
Kate18 dzięki za wezwanie ;-) Niezła pomyłka z tą płcią o raju

Nie odzywałam sie bo humor miałam do d... w ostatnich dniach.
W piątek byliśmy na urodzinach mojej siostry w klubie , w sobote mieliśmy festyn rodzinny w Julka szkole a niedziela u teściowej. Niby miły weekend ale humor taki sobie. Już rozmyślam co ze mną nie tak że sie nie udaje zajsć w tą ciążę :-(
W sobote miałam 7dfl i chciałam zbadać hormony ale po piątku nie miałam jak więc zrobiłam dzisiaj progesteron i prolaktynę. I kurde pokusiło mnie żeby zrobić bete :-( Głupia baba ze mnie bo bym sobie pożyła pare dni marzeniami a tak to wszystko już dziś jasne że ciązy nie ma.
Moje wyniki :
Progesteron 17,41 ng/ml (norma fl 1,7-27,0)
Prolaktyna 19,17 (norma 6,0-29,9)
No i nieszczęsna beta poniżej 1,2
Piranha kochana w 9dfl (jeśli owu byłaby dzień później niz myślę to w 8dfl) beta powinna juz byc większa prawda??
Axarai trzymam kciuki jutro o 9 za Twoją cesarkę . Super że Adusia będzie już jutro z Wami :-) Moja chrześnica ma na imię Adrianna - Twoja też Adrianna będzie?
Daria to Twój synek rzeczywiście uparciuszek że nic nie pomaga ehhhh to czekanie jest najgorsze. Życzę żeby szybko przyszedł na świat - oczywiście oby nie 13-go według życzenia
Czarna może jeszcze nie przesądzone u Ciebie?? A test jaką miał czułość??? Kurcze tak obiecująco wygląda Twój wykres
Mój Antoś też po pierwszych dniach przedszkola dostał katarku i daję mu syropki robione przez moją mamę "zielarkę" ;-) sosnowy, nagietkowy itp oraz smaruje Pulmex Baby - widzę efekty :-)
Julek w szkole pilny uczeń narazie tylko..... śniadania przynosi z powrotem do domu :-( Pytam dlaczego??? Nie miałem czasu zjeść

A przerwe mają jedną 25 minut ehhhhhh
Wracam do pracy