reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hejka

poczytałam trochę, sorki...nie poodpisuję, ale mam tu masę spraw do ogarnięcia, ale do was zaglądam ...bo muszę hihi

rozbita jestem...przeziębiona:angry::wściekła/y: gardło boli, z nosa cieknie, czuję się jakby mnie czołg przejechał.. no ale kuruję się rosołkiem, czosnkiem, lipą...i musi być dobrze
D też zdąrzył się przeziębić..my to normalnie zawsze razem, jak jełopki:baffled:

Kinga Misia ZDRÓWKA!!!!! łączę się bólu
Natusia bardzo dobrze że kopnęłaś się w tyłek i do lekarza wybierasz, ze zdrowiem nie ma żartów

Ściskam Was dziewczyny, będę zaglądać w miarę możliwości ;)

no i czekma na Wieści o Aduśce :D

Tusia- ja nie mam dzieci ,ale moja szwagierka ma trójeczkę córeczek i jak nasza teściowa się dowiedziała ,że jest z trzecim dzieckiem w ciąży to się obraziła , przykre jest takie podejście...
Truskafffka - dużo dużo zdrówka życzę :)

Daria: super, oby się rozkręciło i żebyś juz miała za sobą to czekanie!
Tusia: to przykre jak własna mama tak mówi - co jej do tego ile chcecie miec dzieci - powinna się cieszyć, że wnuków wiecej!
kobietka22: teściowa tez jakas dziwna...eh ludzie to normalnie na głowe padają - dziecko to przeciez radość

wiecie co mysle ze chyba sie powoli rusza :) troche mnie boli podbrzusze ale lekko ale takie dziwne uczucie w kroku mam tak w srodku mnie kłuje jakos moze sie rozwarcie robi nie wiem ;/ juz chyba mam schize od tego czekania;p

ciekawe jak axari i jej ada :)

No to może faktycznie coś z tego będzie jak coś to daj znac my tu nie możemy się doczekać :-)

dziewczyny u mnie dzis 4dc i zostalo mi 5 tabletek antybiotyku. wystarczy jak zrobie przerwe w tym cyklu i rozpoczne starania w nastepnym?

a i jeszcze mam jedno pytanko: jaki wplyw na plec ma witaminka PP?

84misia: ja też powinnam ok. sb @ dostać i też mnie (.)(.) bolą już od jakiś 2 dni - fakt faktem w ciąży też mnie bolały, ale za to nie chciało mi się ak słodkiego, jak od wczoraj;P tak mi się tylko przed @ chce:)

Mnie też się zazwyczaj chce słodkiego ale ostatnio to mi się nic nie chcę nawet apetytu nie mam specjalnie tylko spać ;-)

agagsm a Antoś super w przedszkolu :-) Zostaje chętnie, jest grzeczny i chwalony przez Panie :-) Także jest super :-)

Daria to może z Axarai tego samego dnia urodzicie i będziemy mieć forumowa "parkę"
Trzymam kciuki aby sie rozkręciło i lekkiego porodu życzę :-)

Truskafffka dla Ciebie też duzo zdrówka i zmykaj pod cieply koc :-)

Tusia przykre to jest jak najbliższa rodzina tak reaguje :no:

My przed nikim nie ukrywamy że staramy sie o trzecie bo po co potem gadanie - ooooooo wpadli pewnie (przynajmniej na ten temat nie beda gadać). Rodzina to mówi że powinniśmy nawet czwórke mieć - ale mówimy że troje starczy. A każdy - a jak bedą bliźniaki - to odpowiadamy że wychowamy jak swoje ;-)
I oczywiście każdy jak mówimy że sie staramy to co słyszymy?????? Noooo przydałaby Wam sie teraz coreczka :angry:
Ostatnio jak powiedziałam meilowo koleżance która sama ma parke , że staramy sie o trzecie to jej słowa brzmiały dokłądnie tak: "Ojej to strasznie Was podziwiam. Troje dzieci to dopiero wyzwanie! Ja na chwile obecna nie chciałabym trzeciego dzidziusia. Oby Wam się udało. A jeszcze gdyby to byla dziewczynka, to by był taki miły akcencik,a dziewczynki są bardzo całusne, przytulanskie i takie bardziej za mama."
A ja odpowiedziałam tak: A wiesz co powiem Ci że moi obaj synkowie to też są bardzo przytulaśni codziennie słysze KOCHAM CIĘ MAMUSIU, Antek śpiewa MAMA KOFANIUTKA i budzi mnie całusami. Myślę że to dużo zalezy od wychowania i relacji. Takich jak moi chłopcy mogę miec trzech

reklama
Nullka - kochana mam siostrę , która ma 3 synków i są bardziej przytulaśni niż córki szwagierki to zależy od dziecka nie od płci :no: nie rozumiem takiego podejścia , moja sis miała mieć 3 córe tak usg mówiło i każdy mówił o to fajnie bo córka jakaś odmiana ,a co urodził się chłopak :tak: i też się wszyscy cieszyli ,a jaki ubaw miała siostra na sali pokazują jej dziecko i mówią pani zobaczy jaka ładna dziewczynka ,a tam siusiak :-D jakież było jej zdziwienie jak to zobaczyła:-D:-D:-Da jest tak kochany i taka przylepa ,że szok ja bym go zjadła jakbym mogła chłopaki mają też swój niepowtarzalny urok :-)

Do góry