agagsm a Antoś super w przedszkolu :-) Zostaje chętnie, jest grzeczny i chwalony przez Panie :-) Także jest super :-)
Daria to może z Axarai tego samego dnia urodzicie i będziemy mieć forumowa "parkę"
Trzymam kciuki aby sie rozkręciło i lekkiego porodu życzę :-)
Truskafffka dla Ciebie też duzo zdrówka i zmykaj pod cieply koc :-)
Tusia przykre to jest jak najbliższa rodzina tak reaguje
My przed nikim nie ukrywamy że staramy sie o trzecie bo po co potem gadanie - ooooooo wpadli pewnie (przynajmniej na ten temat nie beda gadać). Rodzina to mówi że powinniśmy nawet czwórke mieć - ale mówimy że troje starczy. A każdy - a jak bedą bliźniaki - to odpowiadamy że wychowamy jak swoje ;-)
I oczywiście każdy jak mówimy że sie staramy to co słyszymy?????? Noooo przydałaby Wam sie teraz coreczka
Ostatnio jak powiedziałam meilowo koleżance która sama ma parke , że staramy sie o trzecie to jej słowa brzmiały dokłądnie tak: "Ojej to strasznie Was podziwiam. Troje dzieci to dopiero wyzwanie! Ja na chwile obecna nie chciałabym trzeciego dzidziusia. Oby Wam się udało. A jeszcze gdyby to byla dziewczynka, to by był taki miły akcencik,a dziewczynki są bardzo całusne, przytulanskie i takie bardziej za mama."
A ja odpowiedziałam tak: A wiesz co powiem Ci że moi obaj synkowie to też są bardzo przytulaśni codziennie słysze KOCHAM CIĘ MAMUSIU, Antek śpiewa MAMA KOFANIUTKA i budzi mnie całusami. Myślę że to dużo zalezy od wychowania i relacji. Takich jak moi chłopcy mogę miec trzech