reklama
agagsm nie wiem czy tak sie rozkreci ;p bo z nadia w nocy dostalam bole plecow ale mocniejsze niz teraz i w ogole sie nie umiało rozkręci to przyspieszyli w szpitalu , a tutaj położna powiedziała ze jak nie bede miala mocnych skurczów to mnie do domu wyślą lub na patologii zostawia;/ to w nocy zaczne drażnić sutki zeby urodzić 12 
K
kobietka22
Gość
Produkcja ruszyła :-) nie mogę nadrobić , ja chciałam napisać na temat zabawek dla dziewczynek ja np uwielbiałam ciągniki , samochody, małe farmy takie chłopięce zabawy z chłopakami się bawiłam autkami i ciągnikami woziłam piach na przyczepkach i takie tam no czasem w gotowanie się bawiłam ,ale to rzadko dopiero jak byłam starsza to zaczęły mnie interesować lalki.
No ja też jestem ciekawa jak tam nasza rodząca:-)
Kate- nie ma sprawy mam jeszcze przepis na kurczaka w panierce ala kfc ,ale gdzieś posiałam
No ja też jestem ciekawa jak tam nasza rodząca:-)
Kate- nie ma sprawy mam jeszcze przepis na kurczaka w panierce ala kfc ,ale gdzieś posiałam
Czarodziejka
Fanka BB :)
Nulleczko jestem podobnego zdania co Ty i niektore dziewczyny.
Takze uwazam ze okazywanie uczuc przez dzieci to zasługa rodzicow : jak wychowają, co przekażą itp
Na to ze jakies dziecko jest przytulaśne i uczuciowe napewno nie ma wplywu płec!!!!!
Ostanio jak byliśmy w Kosciele..Maciej z Maksiem siedzieli obok siebie na schodku przy ołtarzu.,..w pewnym momencie zaczeli sie tak przytulac i ...całowac ze az pomyslalam ze moze to dziwnie wygladac bo z zadka widzi sie zeby dzieci az tak okazywaly sobie uczucia. Mysle ze nasze dzieci są takie bo my im taka forme milosci pokazalismy...my ich tulimy, calujemy..."wsciekamy sie z nimi" stad ich otwartosc
Mojego męza siostra ma trojke dzieci...(syn, corka, syn) i zadne z tych dzieci nie jest uczuciowe;...nigdy nie widzialam zeby moja szwagierka calowala swoje dzieci..poza tym ona wychowuje bardzo "sztywno"...doslownie jak w niemieckiej rodzinie...zasady zasady i jeszcze raz zasady!!!!! dzieci od rana do nocy pozapisywane na przerozne zajecia...podejrzewam ze ona pruboje realizowac swoje niespelnione ambicje....
Takze Nullko widac ze Twoja kolezanka"gada" jak typowa mama zakochana w córce...i tylko w corce!!!!
A zmieniając temat....Macko odebrany a ja senna...kawy kawy
Takze uwazam ze okazywanie uczuc przez dzieci to zasługa rodzicow : jak wychowają, co przekażą itp
Na to ze jakies dziecko jest przytulaśne i uczuciowe napewno nie ma wplywu płec!!!!!
Ostanio jak byliśmy w Kosciele..Maciej z Maksiem siedzieli obok siebie na schodku przy ołtarzu.,..w pewnym momencie zaczeli sie tak przytulac i ...całowac ze az pomyslalam ze moze to dziwnie wygladac bo z zadka widzi sie zeby dzieci az tak okazywaly sobie uczucia. Mysle ze nasze dzieci są takie bo my im taka forme milosci pokazalismy...my ich tulimy, calujemy..."wsciekamy sie z nimi" stad ich otwartosc
Mojego męza siostra ma trojke dzieci...(syn, corka, syn) i zadne z tych dzieci nie jest uczuciowe;...nigdy nie widzialam zeby moja szwagierka calowala swoje dzieci..poza tym ona wychowuje bardzo "sztywno"...doslownie jak w niemieckiej rodzinie...zasady zasady i jeszcze raz zasady!!!!! dzieci od rana do nocy pozapisywane na przerozne zajecia...podejrzewam ze ona pruboje realizowac swoje niespelnione ambicje....
Takze Nullko widac ze Twoja kolezanka"gada" jak typowa mama zakochana w córce...i tylko w corce!!!!
A zmieniając temat....Macko odebrany a ja senna...kawy kawy
Piranha
Dziewczyny, jest już sms od naszej Axarai! Adusia waży 3480g i ma 50 cm długości, jest podobno piękna w co nie wątpimy :-), nie mogę się już foteczki doczekać :-) Axarai pisze, że mąż był z nią i jest z niego dumna :-) Nie udało się podobno wysłać MMS'a, szkoda :-)
K
kobietka22
Gość
Czarodziejko - tak czytałam co napisałaś i masz rację , wiesz ja mam sporo bratanków i siostrzeńców po braciach i siostrach ciotecznych , no i tak moja siostra od małego tuliła , całowała dzieci natomiast moja bratowa nie , i te dzieci raz ,że jak się je pocałuje na dzień dobry to się krzywią dwa ,że przytulić się nie dadzą nawet bo zaraz jest krzyk jakby to był jakiś ból straszny dla nich , natomiast u rodziny mojego M dzieci też są na dystans podadzą rękę ,ale żeby buziaka dać to nie , wyjątkiem są bratanice M bo one dadzą buziaka na dzień dobry.Nie wiem od czego to zależy ,ale może właśnie od tego jak rodzice okazują uczucia dzieciom bo dzieci przecież się uczą od nas dorosłych.
Supeeeeeer witamy Adusie na świecie jak fajnie
takie wieści czytać to sama przyjemność
Supeeeeeer witamy Adusie na świecie jak fajnie
Czarodziejko zgadzam się z Twoimi slowami w 100% a nawet 200 ;-)
Wiesz że ostatnio jak się coś wkurzyłam na D. i głośno coś tam krzyczałam to Julek na to: nie kłócić się proszę.... no i oboje w śmiech i wszystko nam przeszło , wyściskaliśmy sie i mówimy kurde te dzieci są mądrzejsze od nas
Ja zaraz po Julka jade , potem obiad mu dam i na 15:30 po Antosia (ale jak jeżdzę po Antka to Julek w domu sam zostaje :-) jak nie chce jechać )
Piranha dziękujemy za super wieści
Axarai Gratulacje kochana - Adusia na pewno jest ślicznotką :-) Cudna wiadomość :-) :-) :-) :-)
Wiesz że ostatnio jak się coś wkurzyłam na D. i głośno coś tam krzyczałam to Julek na to: nie kłócić się proszę.... no i oboje w śmiech i wszystko nam przeszło , wyściskaliśmy sie i mówimy kurde te dzieci są mądrzejsze od nas
Ja zaraz po Julka jade , potem obiad mu dam i na 15:30 po Antosia (ale jak jeżdzę po Antka to Julek w domu sam zostaje :-) jak nie chce jechać )
Piranha dziękujemy za super wieści
Axarai Gratulacje kochana - Adusia na pewno jest ślicznotką :-) Cudna wiadomość :-) :-) :-) :-)
Ostatnia edycja:
G
gość 574
Gość
OGROMNE Gratulacje dla Adusi i axarai!!!!
reklama
truskafffka
Nullka weź...u mnie robota czeka a ja z wami gadam
ale ...między kolejnymi postami staram się dziergać, co by wszystko na czas było gotowe
hasła chłopaków boskie
Mati też straszna przylepa
Ostatnio mnie powalił hasłem..przytulał się do mnie, bawił się moimi włosami i z powagą oznajmił: "wiess..jesteś Kobietą Mojego Życia"..padłam
Piranha 19 września, ale nie nastawiam się że cosik sie wyjaśni
przyjmuję zakład...tylko nie mam pomysłu trofeum

ale ...między kolejnymi postami staram się dziergać, co by wszystko na czas było gotowe

hasła chłopaków boskie
Mati też straszna przylepa

Piranha 19 września, ale nie nastawiam się że cosik sie wyjaśni
przyjmuję zakład...tylko nie mam pomysłu trofeum

Podziel się: