reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No to apropo testu owulacyjnego - też przed chwilą zrobiłam i też bladzioch - ciut mocniejszy niż na teście ciążowym ale bladzioch. Test owu pokazuje ciążę owszem ale dopiero późnej jak juz na ciążowym bedą widoczne dwie wyraźne kreski. Tak przynajmniej miałam w ciąży z Antosiem

dokładnie też tak miałam, teraz w tej ciąży

reklama
Truskaffko myślę ze wyglad brzuszka a plec dzidziusia nie wiele ma do siebie i jesli wg wierzen sie komus sprawdziło to jest to czysty przypadek. a wyglad brzucha zalezy od kilku czynnikow...i naszego ciala, i wielkosci dziecka oraz jego ułozenia....ja znam mnostwo przypadków z "rozlanymi na boczki" brzuszkami ciązowymi- a są chłopcy..i odwrotnie:))))
Dlatego osobiscie w to nie wierze...

Nullko jeszcze pytasz....:)))))))

truskafka ja z nadia i jak w tejciazy to mam taki brzuch jak by mi ktos pilke wsadził;p a jak dziecko mi sie poprzecznie kladlo to wtedy wygladal jak na boki a tak to prawie zawsze mam taka pileczke :)

Kinga: no ma ma - jak już dziewczyny napisały tez pokazuje - akurat taki miałam w domu więc taki zrobiłam :) zobaczymy zobaczymy, ja teraz ze spokojem podchodzę, bo nie chce się zawieść...już się przygtowuję psychicznie, że w tej cholernej robocie o kolejne 4 tygodnie dłużej:cool:
Truskaffka: ja miałam taki rozlany brzucho z Miśką - więc tez niby nie wierzę, ale każdy po brzuchu mówił, że dziewczyna będzie jeszcze jeden znam przypadek, bo przyjaciółki - śliczny taki kształtny, nie rozlany jak mój - i chłopaka urodziła;-) ale to wiesz sprawdzalność pewnie na 50% albo i mniej takie określanie po kształcie;-)

Daria wszystko możliwe - no w końcu musi się kiedyś rozkręcić - weź kąpiel i zobaczysz czy się wycisza czy przybiorą na sile:tak: drugi poród może być inny od pierwszego, poza tym ty uprawiasz wyczynowo (no w sensie, że w 9 mc.) jazdę na rowerze to pewnie poród będzie szybki i mało bolesny:)

reklama
Dobra laski idę ten obiadek gotować bo M wróci ,a obiadu nie będzie wpadnę potem doczytać co naskrobałyście ,a puki co na razie :-)

Do góry