reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kobietka tak faza lutealna rozpoczyna się w dniu skoku, który sie utrzymuje juz na wyższym poziomie. Przeważnie jest to skok po wcześniejszym spadku który może (ale nie musi) oznaczac owulki .

reklama
Kinga: nie testuję - jakoś nie wierze i nie czuję, że to ten cykl :confused2: czekam na @ - jak do nd nie przyjdzie to się zastanowię nad testowaniem:-D ale twoja tempka normalnie w chmurach :tak: &&&&&&&&

To w takim razie się nie dowiemy , który mam dzień fl , a w którym dniu fl można już testować?Przepraszam ,że takie pytania proste zadaje ,ale jeszcze się nie znam za bardzo...:zawstydzona/y:Moje cykle mają około 28 dni do 30 .Dziś mam 25dc.Zatestowałabym ,ale kiedyś też zatestowałam przed @ były II i potem @ bardzo bolesna i obfita w krzyżu mnie strasznie wtedy bolało , i tak sobie myślę ,że to mogła być ciąża biochemiczna ,albo coś.
Kinga - temepratura piękna ,żeby nie katar to by można było powiedzieć ,że ciąża , u mnie na początku też był katarek :)

i co z tego że w chmurach dziewczynki co z tego?? ech.... no zobaczymy jeszcze ze 2dni.... co wyjdzie na wykresie. ogólnie za tydzień mam mieć@.

kobietka co za katarek kiedy?

czesc wszystkim
ja zamiast pracowac to czytam i pisze z Wami
Nulka kurcze trzymam &&&&&&&&&&&&&& i pisz jutro rano co wyszło, ale jestem pewna, ze dwie krechy tylko ciemniejsze
agagsm, Kinga, Misia cos mi sie wydaje, że uWas też dwie kreseczki będą
Pirhania Kaja przesliczna
Daria trzymam &&&&&&7 zeby mały urodził sie po 13

Noooo ruch tutaj całkiem spory ,ale fajnie jest tak już od dłuższego czasu się nosiłam z zamiarem napisania do Was ,ale mnie trochę przerażał ten natłok postów ,ale jak tak usiadłam dziś z Wami to tak mnie wciągnęło ,że szok , a obiad w lesie muszę się powoli zabierać za zupkę bo M wróci ,a ja przy laptopie jak zawsze :-D

reklama
Do góry