reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
nullka, to ciąża, zobaczysz, jutro kreska będzie ciemniejsza! Aaaaaaaaa, ale się cieszę!!! No jasne, że to możliwe, tak jak pisałam hCG jest produkowane dopiero 1-2 dni po implantacji a przez badanie krwi wykrywane dopiero 2-3 dni później, wtedy było po prostu za wcześnie :tak: Tak miałam przeczucie, że się uda jak podałaś wynik progesteronu :-)

Aga, ale nullka zrobiła test ciążowy a nie owulacyjny :-)

Kinga, z tempką nie ma reguły i u Ciebie niekonieczne musi po skoku opaść, widziałam wiele wykresów, na których nadal rosła ...a że takiej tempki nie miałaś, hmmm, tamta ciąża była za słaba więc nie miałaś okazji zobaczyć taką tempkę :-), trzymam kciuki kochana, oj szykuje wielkie łatanie w deficycie ciężarówek na naszym forum :-)

Kończę bo dzieci nie dają popisać.

Nullka - to super :-) ,że masz bledzioche ja bym zrobiła jutro rano kolejny czekam z niecierpliwością :tak:
dziewczyny ,a jak poznać ,że się fl zaczęła bo ja sobie zaznaczyłam na bólu owu linię jakąś bo myślałam ,że wtedy jest granica pierwszej fazy ,ale chyba źle myślę...ja nie wiem ile moje fl mają jeszcze.

nullka 0002015F.gif

Nullka :-) bardzo się ciesze ale z gratkami poczekam do jutra zaciskam z całych sił &&&&& i mam cichutką nadzieję że niedługo i ja dołącze do ciebie ale na razie ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho sza;-)

Nullka- jestem pewna ,że jutro będzie wyraźnie widać :-)
Misia- a za Ciebie nieustanne kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i za siebie też potrzymam chociaż u mnie to jak będzie to dobrze ,a jak nie będzie też dobrze bo nie trzeba będzie zmieniać leków.Także ja jestem neutralna jeśli o mnie chodzi.

Misia też tak uważam jak Kinga - Twój wykres dobrze rokuje.
Kinga mam nadzieje że i Ty dołączysz kochana - zeby nie ta choroba to Twój wykres wskazuje ze tak mogłoby się stać :-)

Nie chcę nic mówić ale natusi wykres też na razie wygląda fajnie- ciekawe jaką dziś tempke miałaś natusia :-)

aaaa nullka: to był ciążowy?? o ranjuśku!! nie to bezapelacyjnie będzie się druga kreska pogłębiać tylko - ale wspaniale!!!! ściskam cię mocno i bardzo się cieszę!!!
piranha: dzięki, nie doczytałam, bo cały czas robię ściemę w pracy, że ciężko pracuje i wciąż się przełączam na BB z doskoku, więc nie doczytałam tej info :))

reklama
Dziewczyny czy ja dobrze myślę ,że fl się liczy od pierwszego wzrostu temperatury ?????bo jak tak to mój wykres nie ma sensu i pozostanie wykresem testowym.

Do góry