reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hello!

Dzięki dziewczyny w imieniu Kajutka, wielki buziak dla Was!
t4801.gif

Czarodziejko
, niezłe przemeblowaniezaliczyliście :-D

Misia, WOW, wykres wygląda bardzo implantacyjnie :-) ...ja też z tych co wolą się nie nakręcać by potem rozczarowanie tak nie bolało. Trzymam mocno kciuki!

Kinga, podwójne WOW! ...tylko nie wiadomo tak do końca czy tempka nie jest zaburzona, wszędzie zaznaczają by w czasie kataru czy bólu gardła zaznaczyć tempkę jako zakłóconą ...super obiecująco to na razie wygląda :tak:

Czarna, przyszły cykl będzie Twój a dzidzia czerwcowa jak moja Kaja :-) Ja ostatnią @ miałam 13 września i Tobie też życzę takiego scenariusza, miałabyś wówczas podobny termin porodu :-) Dziś 16 dzień FL a tak długa FL to rzadkość :tak: ...może to była ciąża biochemiczna bo ona potrafi wydłużyć drugą fazę?

Ewcik, Twój wykres wygląda prześlicznie a licznik szybko odlicza do cyklu starankowego :-), zobaczysz, UDA SIĘ kochana!

Mama, brakowało Ciebie wczoraj na BB, mam nadzieję, że dziś zajrzysz bom stęskniona :-)

Daria, kciuki za rozwiązanie po 13 września :-)

Ostatnia edycja:
reklama
misia, jeśli to była implantacja (a ten spadek i duży skok bardzo tu pasują &&&&&&&&&&&&&&) to tempka powinna już pozostać na wyższym poziomie, zobacz jak to u mnie wyglądało od punktu 11 Obserwacja cyklu - enpr.pl. Jeśli to nie była implantacja to tempka pewnie będzie stopniowo się obniżać gdyż progesteron spada w drugiej połowie fazy lutealnej. Trzymam kochana mocno kciuki!

Dzień dobry

na chwilkę zaglądam teraz ;) niewyspanaaaa:confused2: obudziłam się przed 4tą na siku i zasnąć nie mogłam:confused2: jak w końcu się udało to budzik wyrwał ze snu. PROTESTUJE!!

Piranha no ta Twoja mała i większa pociecha to sama słodycz:-D:-):tak: Cudniaste zdjęcia :D
Czarodziajka ale niezłe wędrówki nocne mieliście:-D
Misia ładnieee wykres wygląda :tak:
Kinga u mnie też lepiej :) zdrówka :) i niech tempka w niebiosach zostanie :)
Daria kciuki zaciskam żeby Colin wyskoczył albo dziś, albo niech przeczeka tego 13go ;)
Czarna to teraz podwójne kciuki i podwójna moc fluidków :D Uda się :D
Ewcik nie widzę Twojego wykresu ale widzę że Piranha to trzyma rękę na pulsie i cieszę się bardzo że ładnie to wygląda :D
Mama hooop hooooop:cool2:

Miłego Dnia, będę zaglądać ;)

Witajcie
No rozpędziłyście się z postami znowu że hej ;-) ale to w sumie dobrze tylko robota mi idzie jak krew z nosa (a Julek ma dziś tylko 4 lekcje i kończy o 11:20, więc ledwo sie zakręcę już bede musiała po niego jechać).

misia no no tak jak Piranha napisała mi też to wygląda implantacyjnie ;-) Oby z tego coś było - a raczej ktoś. Ale podejście rzeczywiście masz dobre - nie nakręcać się. Ja też sie nie nakręcam chociaż tempka znowu dziś skoczyła w górę ;-) Ja akurat 7dfl nie miałam pomiaru i nie wiem może wtedy u mnie też byłby spadek hmmmm. Mogę sobie teraz gdybać. Mnie dziś bolą piersi po bokach.

Kinga u Ciebie tez ładnie i mam nadzieje że to nie efekt przeziębienia :-) Trzymam mocno &&&&&&&&&&

Daria to teraz trzymaj do 14.09 co najmniej ;-) Jutro masz KTG następne???

Czarodziejko to rzeczywiście mieliście misz masz niezły w nocy. Do nas Antek zaczął znowu w nocy przychodzić i normalnie mnie to wkurza bo on mnie mizia po włosach po głowie, włazi na mnie a ja co??? Niewyspana wstaje

Dobra spróbuje troche dziś popracować.:eek:

Kinga u Ciebie tez ładnie i mam nadzieje że to nie efekt przeziębienia
biggrin.gif
Trzymam mocno &&&&&&&&&&
nulleczko niestety nie sądzę aby to był efekt fasolinki bo jeszcze nigdy tak wysokiej temp nie miałam.. będzie ostry spadek pewnie z czasem... nie nastawiałam się na ten cykl. szkoda że mnie choroba dopadła.

MAGDA gdzie jestes? co u ciebie??? :)

nullka, super to wygląda, tyle dziewczyn się ostatnio rozpakowało albo zrobi to lada moment, że musi być teraz wysyp plusików na testach ciążowych :-)

Nulka mnie rano (.)(.) mrowiły a teraz to tak bolą że najchętniej bym się rozebrała ;-) ale w pracy jestem i niestety muszę się męczyć hehehe

reklama
nullka tempka u ciebie idzie w górę ładnie :) zaciskam &&&&&&&&&

Piranha chyba nie ma co się nakręcać jadnak wiesz... dupa dupa dupa.... ech to nic

Do góry