reklama
Piranha
Fanka BB :)
Kinga, ja i tak bym się nakręciła
(choć starałam się zawsze tego nie robić ale czasem było to silniejsze ode mnie ;-)), sama mówiłaś, że wczoraj temperatura ciała była normalna ....no i te klujące bóle wczoraj, dziś też są czy nie? ...bo u mnie wystąpiły tylko w dniu skoku :-)

Dziewczyny jestem najgłupsza babą pod słońcem - obiecałam sobie obiecałam że nie zrobie testu. Zajrzałam przed chwilą do szuflady patrze a ja mam 8 testów z allegro o czułości 10.
Myślę a zrobie sobie dla jaj i tak 11dfl - nie poranny mocz więc nawet jak nic nie wyjdzie to nadzieja dalej będzie.
No i zrobiłam kurde........ i mam mega bladziocha
który co chwilę robi sie ciut ciemniejszy . Naprawde go widzę.
Piranha czy to możliwe że 2 dni temu beta wyszła poniżej 1,2 a dziś mam bladziocha z nie porannego moczu
??????
Myślę a zrobie sobie dla jaj i tak 11dfl - nie poranny mocz więc nawet jak nic nie wyjdzie to nadzieja dalej będzie.
No i zrobiłam kurde........ i mam mega bladziocha

Piranha czy to możliwe że 2 dni temu beta wyszła poniżej 1,2 a dziś mam bladziocha z nie porannego moczu

K
Kinga85
Gość
PIRANHA dziś cisza.... nic nie czuję
tylko wiesz... ja takiej temp wysokiej nie miewam i to pewnie przez katar własnie jest.... wiec ogólnie ja tych dwóch teraz zaburzonych nie biorę pod uwagę. jedyny plus jest taki że mam ciepło tam w środku i to nie jest przez gorączkę moją.
czekamy dalej..

czekamy dalej..
K
Kinga85
Gość
a która z nas by nie chciałaHehehehe nie ukrywam że bardzo bym chciała wskoczyć na któreś zwolnione miejsce :-)
bladziocha masz??????????????? aaaaaaaaa.............. to może faktycznie!!!!!! :-) Jutro rano powtórz!
G
gość 574
Gość
eureka udało mi się połączyć i mój cykl jakoś teraz znowu bardziej przejrzysty się zrobił, bo mnie wkurzało już to na tym enpr
co z tego, jak pewnie zaraz kolejny mi się zacznie...ehh
Kinga, nullka, misia: obiecująco to u was wygląda - mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&
nullka: podziwiam zapał Julka do odrabiania lekcji - możesz być dumna mamusiu!
kobietka: jak by mój m. zrobił coś więcej w kuchni niż kanapkę lub kisiel to bym była wniebowzięta, a gdzie mu tam do kurczaka na butelkach heh
ale poza ta kuchnią to nie narzekam, bo bym zgrzeszyła heh
Magda: chłop to jest prosta konstrukcja - wiesz Pan Bóg tez się na błędach uczył
to żartem, ale serio - mojemu jak nie powiem w sklepie jakiej firmy ma cukier kupić to do mnie dzwoni i mówi "no cukier, cukier, ale który cukier mam kupić, bo tu jest cała półka cukrów
matko ja mi się nie chce dziś nic robić - niech mnie ktoś zabierz stąd albo rzesunie mi zegar na g. 16...

edit. nullka: powtórz jutro i zobacz czy bladzioch zciemnieje. Bo mi też najpierw wyszedł bladzioch, po 2 dniach zero, więc to był spadający LH, ale może u ciebie to już jest ślad, ze się udało?? jutro koniecznie powtórz!
Kinga, nullka, misia: obiecująco to u was wygląda - mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&
nullka: podziwiam zapał Julka do odrabiania lekcji - możesz być dumna mamusiu!
kobietka: jak by mój m. zrobił coś więcej w kuchni niż kanapkę lub kisiel to bym była wniebowzięta, a gdzie mu tam do kurczaka na butelkach heh
Magda: chłop to jest prosta konstrukcja - wiesz Pan Bóg tez się na błędach uczył

matko ja mi się nie chce dziś nic robić - niech mnie ktoś zabierz stąd albo rzesunie mi zegar na g. 16...

edit. nullka: powtórz jutro i zobacz czy bladzioch zciemnieje. Bo mi też najpierw wyszedł bladzioch, po 2 dniach zero, więc to był spadający LH, ale może u ciebie to już jest ślad, ze się udało?? jutro koniecznie powtórz!
Ale fajnie że masz bledziocha :-)Dziewczyny jestem najgłupsza babą pod słońcem - obiecałam sobie obiecałam że nie zrobie testu. Zajrzałam przed chwilą do szuflady patrze a ja mam 8 testów z allegro o czułości 10.
No i zrobiłam kurde........ i mam mega bladziochaktóry co chwilę robi sie ciut ciemniejszy . Naprawde go widzę.
Piranha czy to możliwe że 2 dni temu beta wyszła poniżej 1,2 a dziś mam bladziocha z nie porannego moczu??????
Kinga już teraz to na 100% rano jutro zrobie test o czułości 10 :-) Teraz to ja dopiero jestem nakręcona 
misia fajnie tylko żeby zechciał ciemnieć a nie tak jak poprzednio. No bladzioch jest teraz taki że nawet jakodsunę test o 30cm to go widzę. Boże trzymajcie kciuki dziewczyny.
I jak tu teraz pracować?????? Co chwile zerkam na test i chciałabym uwierzyć w to co widzę.

misia fajnie tylko żeby zechciał ciemnieć a nie tak jak poprzednio. No bladzioch jest teraz taki że nawet jakodsunę test o 30cm to go widzę. Boże trzymajcie kciuki dziewczyny.
I jak tu teraz pracować?????? Co chwile zerkam na test i chciałabym uwierzyć w to co widzę.
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
dobrze że masz ten mega czuły tescior!
rano bedzie pewniak! mowie CI
chociaż jak już dziś bladzioch jest to dobrze! ojej ale fajnie!
Piranha a zobacz u ciebie potem troche opadła a ja mam znowu skok w góre! i to spory? i to jest dziwaczne... na pewno to katar mowie ci
rano bedzie pewniak! mowie CI
Piranha a zobacz u ciebie potem troche opadła a ja mam znowu skok w góre! i to spory? i to jest dziwaczne... na pewno to katar mowie ci
reklama
P
patrysia*
Gość
NULLKA czekam na jutrzejszego testa ale z porannego moczu
)super że bladzioch jest!
)
Podziel się: