reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki dziewczyny :-)

Zanim pojechałam po Julka do szkoły to oczywiście zamiast pracować to czytałam pewne forum o bladych kreskach na teście ciążowym i ....... powiem Wam że się podbudowałam troszkę. Było tam mnóstwo wypowiedzi dziewczyn które miały taki przypadek i te blade kreseczki teraz im śmigają po domu :-)
Była nawet jedna której blada kreska wychodziła przez 7 dni dopiero 4 dni po spodziewanej @ zaczęła być bardzoej widoczna. Tylko kilka (może 4 ) wypowiedzi były takie że te blade kreski okazały sie ciążą biochemiczną lub zostały poronione ok 6-7tc. Ja jeszcze myślę pozytywnie , gdyż u mnie dziś dopiero 12dfl (a patrząc gdyby owu była 19dc to nawet dziś byłby 11dfl) , więc bardzo bardzo wcześnie.
Podjęłam decyzję że jak przez całą sobote nie dostanę @ to rano w niedzielę robię test dopiero. Po co mam się stresować.
Jedyne co wiem to że jest to na pewno ciąża tylko nie wiem jak ona się skończy. Czas pokaże a Wy nadal trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Proszę
Aaaaa i z tych większości wypowiedzi o tych długo bladych kreskach urodziły się......... córeczki ;-) (chociaż teraz dla mnie jest to drugorzędna sprawa- chcę tylko zdrowej ciąży)

Dziękuję Wam że jesteście w tych chwilach tutaj ze mną, już mi lepiej i po Waszych wypowiedziach i po tym co znalazłam w necie.
mama drabina chyba nie będzie potrzebna na razie - chyba że za kilka dni ;-)

Ja po prostu jestem niezwyczajna, gdyż w obydwu ciążach z chłopcami 14dfl juz mi wychodziły dwie wyraźne kreski (druga lekko jaśniejsza od kontrolnej). Wcześniej nigdy nie robiłam, a teraz jak sie czeka to człowiek taki głupi i testuje i sie stresuje.

Misia ojjjj będzie coś z tego wykresiku będzie. Trzymam &&&&&&&&&&&

reklama
czarna oczywiście trzymam kciuki aby tym razem Ci się udało :-)

Aaaaa jeszcze chciałam powiedzieć że nie wiem czy to dobrze czy źle ale pobolewają mnie lekko dziś jajniki (tak pikają) oraz podbrzusze jak na @.

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny:-)z wami to się ciężko nie nakręcać:laugh2:
nullka
: bardzo dobre podejście - czekaj do @ a my za ciebie trzymamy &&&&&&&&&
martucha: wierzę, że ten monitorowany będzie idealnie wstrzelony i będzie w końcu baby:)
czarna: ja miałam tak poprzednią, że mnie ze 2 dni zalewało masakrycznie :( trzeba przeżyć i do boju :tak:
Kinga: uda się w końcu musi się udać - czasem sukces zabiera po prostu trochę więcej czasu, ale w końcu nadejdzi!

Jak tak piszecie o moim wykresie że obiecująco wygląda to się stresuje że to jakieś jaja że nic z tego kurka normalnie BOJĘ SIĘ i jak pomyślę że może akurat to serce mi drży Boszzzzzz niech jest już weekend i niech sie okaże co ma być. Bardzo dziękuję za &&&& ja Wam też kibicuję z całych sił Jejuuuuu nich się uda i koniec z tym kombinowaniem i oczekiwaniem pliiiis !!

misia: chyba wiem, co czujesz - ciężko jest się dystansować, a najbardziej dobija to czekanie...też już bym wolała w prawo albo w lewo, ale tu trzeba cierpliwości...eh:confused2: rzuć mi linkiem do twojgo wykresu to sobie zobaczę:)

Dziewczyny miałam gościa po pierwsze dzięki za miłe słowa pod moim adresem ,ale do rzeczy miałam gościa szwagierkę i tak sobie winko wzięłyśmy i opiłyśmy mój stracony cykl i mam teraz dobry humorek :-) jestem pełna nadziei ,że może w marcu zaczniemy to już niedługo czekam od maja 2011 więc więcej już zleciało niż zostało czas szybko leci i niedługo znowu będę czekała na pozytywny teścik zobaczę jak się mają moje cykle do tego czasu nazbieram tu u Was dużo informacji pomożecie mi interpretować moje wykresy i nauczę się obserwacji , poznam Was lepiej przez ten czas na razie trochę nie nadążam ,ale od jutra biorę zeszycik i będę sobie notowała co u Was.Ogólnie jestem optymistycznie nastawiona mam folik ,ale to chyba za wcześnie żeby go łykać nie?
Acha jeszcze jedno pytanko mam do Was kochane moje czy temperatura zawsze spada przed @ czy czasem zalewa nas krew przy wyższej?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
DARIA SPRYCIUTO GRATULACJE
WITAMY CIĘ SŁODZIAKU
images

Andzia-wysyłam ci swój numer.tel.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kobietka folik można śmiało łykać dużo dużo wcześniej :-) a u mnie przeważnie w dniu kiedy spadnie tempka dostaje @, raz chyba zdarzyło sie że tempka leciutko tylko spadła a przyszła @

Do góry