reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jestem ...czekałam godzinę na poczcie za listem poleconym z awizo bo 1 okienko a ludzi 20 sztuk wrrrrrrr!!!!!

Agagsm dzięki ;)
ruch mały bo nie ma jeszcze Magdy z uk i Piranii :))

Martika kochana .....jestem z Tobą ..dobrze,że wlatujesz do nas......
myślę o Tobie ..

Patrysia* dziękuję :)
i witam ;)

Andziak powodzenia z Bartkiem ..

Nullka jak samopoczucie :sorry:
spuszczać drabinę ???

Kinga jak ze zdrowiem ?? u mnie bez zmian ...:confused2:

Czarna witaj ;)

reklama
agagsm patrzę na twój wykres i.... :)))aż się uśmiechnełam. Oj mówię Ci że z tego może coś być! &&&&&:tak: czego Ci zycze

Martucha dziekuje... no zobaczymy co ma być to bedzie ;-) a na monit to i ja licze bardzo :))

Kochane jaki tu spokój ;-) wczoraj od emocji nie można było się na niczym skupić a dzisiaj spokój i cisza jak przed burzą heheheheh

Kinga nie chcę się nakręcać, bo potem będę załamana trzy razy bardziej - moja najbliższa kumpela w pracy ma dość szefa, presji i tego wszystkiego i planuje zwolnienie długoterminowe - więc ja zostaję od przyszłego tygodnia sama = podwójna praca i częściej u prezesa na krzesełku, więc przygotowuje się psychicznie, że muszę dać sobie radę i że ja na L4 nie wyląduję tak szybko - wolę takie nastawienie, niż potem załamkę, że jednak muszę dalej pracować, a napalę się na efekty... nawet jak mam nadzieję, to je głęboko na razie spycham w głąb:zawstydzona/y:
a ty gdyby coś, choć trzymam kciuki za ciebie, żeby nie trzeba było - planujesz monit cyklu? a ile się już starasz?

mama: witaj - na poczcie to się nic nie zmienia od wielu lat - kolejki rodem z PRL:-)

czesc dziewczynki :-)

Daria wedle twojego zyczenia Colin zdazyl przed 13 :-) Gratulacje !!!

Nullka tule mocno, ale pamietaj ze szansa nadal jest :tak:

Aga, wow :szok: piekny wykres trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

za reszte dziewczynek rowniez &&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

Martika witaj ;-)

agagsm My staramy się już 3 LATA :/ Jestem po HSG ( wlipcu) wyniki mam dobre. Jeszcze M sie nie badał ale czekamy narazie bo gin dał nam czas do wiosny.

Hello!

Daria, GRATULUJĘ, ale super wieści, szybko się uwinęłaś kochana przed 13-tym :-) Czekamy na Ciebie i na fotkę syneczka, niech się Colin zdrowo chowa!

nullka, kochana, a ja wierzę, że wszystko jest w porządku. U mnie kreska na 2 dzień była wciąż cieniem kreski :tak:, kreski na teście bardzo powoli u mnie przybierały na intensywności, dopiero chyba po tygodniu kreska testowa dorównała kontrolnej. Przecież wystarczy, że mocz był bardziej rozcieńczony i już kreska będzie bledsza. A może postaraj się dziś maksymalnie długo nie pić i zrób test wieczorkiem?

Kinga, ale to żaden spadek, tempka w niebiosach bo aż 0,4*C powyżej linii pomocniczej :tak:, takie tempki to były jedne z najwyższych u mnie po implantacji :-) Tempka nie może cały czas rosnąć bo byśmy się zagotowali :-D, pamiętaj, że w ciąży rosną też estrogeny, hormony wydzielane są impulsowo i gdy akurat jest wyrzut estrogenu a nie progesteronu to tempka spadnie. Na razie super to wygląda!

Misia, wykres wciąż bardzo obiecujący, trzymam kciuki! :-)

Martucha
, jak czytam Twoje posty to od razu wstępują we mnie pokłady pozytywnej energii :-) Super, że masz monitoring w tym cyklu!

kobietka
, przynajmniej przygotujesz się do staranek.

Andziak, kciuki za wizytę z Bartkiem!

Mama, hehehe, skąd ja to znam, jestem chora jak mam iść na pocztę :-) Zdrowiej nam szybciutko!

Aga, natusia, śliczne wykresy!

Czarna, ja ostatnią @ miałam właśnie 13 września więc jak się teraz uda to Twój synuś będzie miał taki sam termin jak Kaja :-D

Cześć dziewczyny.:happy:

Dziękuje Wam za wszystkie słowa pocieszenia. Marzycielka, Truskafffka, Pirania, Kate, Mama, Marta, Nullka, Czarodziejka, Misia, Kinga,Czarna, Aga,Patrysia, Martika,Kobietka i oczywiście cała reszta ekipy Jesteście kochane i z Wami jest mi naprawdę lżej:happy:

Wczorajszy płacz chyba był mi potrzebny, aby sobie samej dać dziś kopniaka, zakasać rękawy i dociągnąć sprawę do końca. Więc uśmiech na twarz i nie ma że boli....jadę z koksem od nowa:-)

Nullka o to właśnie mi chodziło. Ja w ciągu siedmiu cykli starań o tego maluszka dwa razy miałam taka sytuację, że test był słabo pozytywny, a 3 dni później @ przychodziła. I to jest straszne i nikomu nie życzę. Pamiętaj jednak, że bywa i tak, że w zdrowej ciąży kreska tez bardzo powoli blednie. Ja miałam tak w drugiej ciąży. Też się bałam, że będzie coś nie tak, ale na szczęście było ok. Postaraj się zaczekać do terminu @ i zrób kolejny test ciążowy. Trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&& !

Misia tempka jak najbardziej wciąż w górnych granicach, więc oby tak dalej. Wciąż trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&:happy: Trzymaj się. Z tym autem, to faktycznie klapa. A nie masz innego mechanika?

Kinga
z tym spadkiem, to jak z tym wczorajszym skokiem, nie wiadomo czy to od przeziębienia, czy faktycznie tak jest, także czekaj cierpliwie do terminu @;-)

Czarna
trzymam już kciuki za ten cykl. Mi się udało za 7 razem, więc nic się na martw;-):-)

Patrysia zdrówka dla synka! Oby wszystko Ci się dobrze układało.

Andzia
powodzenia w drodze do Poznania. Oby pogoda się poprawiła:happy:

Kobietka
życzę więc, aby lekarz dała Wam zielone światełko jak najszybciej, bo cykl się zaczyna, więc owulka pewnie tuz, tuż;-)

Aga może i nie nakręcasz się, ale wiesz, wykres mówi sam za siebie, więc ja trzymam &&&&&&&&&&:-)

Mama
jak Ty to robisz, że na wszystko masz czas? Ja jak siadam na bb, to muszę przerywać wszystko inne:eek: Chyba jakaś niezorganizowana jestem:confused2::-D

Marta ja tak pamiętam przed Nikusią napaliłam się w sierpniu, że jestem w ciąży, bo jakoś się dziwnie czuła i w ogóle. Oczywiście jak małpa przyszła, to się wkurzyłam, że już nigdy więcej takiego wkręcania sobie ciąży. Później pojechaliśmy z mężem na weekend do Krakowa i kiedy na prawdę się nie spodziewałam, okres nie nadchodził. Za 9 miesięcy Nikusia już była na świecie;-) Trzymam kciuki za Ciebie w tym cyklu i jestem ciekawa, jak tam Ci wyjdzie ten monitoring.

Na koniec oczywiście DARIA ogromnie Ci gratuluję Synusia!!!! Odpoczywajcie i wracajcie jak najszybciej do domku i do nas oczywiście również:-)

images

Miłego popołudnia dla wszystkich!

Magda znam kilku mechaników ale ten i tak ma najlepszy termin :sorry:więc lipa nic tylko cierpliwość ćwiczyć trzeba :-p no cóż pewnych rzeczy nie przeskoczymy i wpływu nie mamy ale dajemy jakoś rade choć łatwo nie jest ;-)

reklama
Magda ja wiem że tobie hormony szaleją i płaczliwa jesteś kobieto ale nie rycz już proszę i zjedz coś słodkiego na poprawdę humorku :tak: Tulaski

Piranha wysłałam ci pw ;)

Do góry