reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam na chwile bo jade zaraz chłopaków rozwieść

No wiec - dupa dupa dupa, wysikałam dziś też bladziocha (powiedziałabym że nawet lżejszego niż wczoraj ) i jestem załamana bo to pewnie po raz kolejny ciąża biochemiczna będzie :-(
Powiem tak NIE TESTUJCIE PRZED TERMINEM @ To bez sens i niepotrzebne nakręcanie.

Przepraszam ale jest mi źle, naprawde siedzę i ryczę. Ta niespełniona nadzieja jest okropna :-(

Jesli w tym cyklu sie nie uda to chyba zrobie tak jak mama - po prostu sobie odpuszczę starania - widoczne mi to nie dane :-(

Dół dół dół - takie jest dziś moje samopoczucie - Przepraszam za wczorajsze zamieszanie

Ooooooo doczytałam więc edit:
Daria gratuluję synka , na pewno jest śliczny i wspaniale że udało się jeszcze 12 urodzić. A nie mówiłam że jak takie skurcze to poród tuż tuż :-) Pozdrawiam Was serdecznie

Dziewczyny mam sms od Darii
"Colin urodził sie o 22,30, połozna obiecała, ze zrobi wszystko, by nie 13, waży 3290 51 cm, od wczoraj
do teraz śpi
czyli daria zdążyła 12
Gratulacje Daria

o matko Daria !!!!
gratki ;):):):)
no to się uwinęłaś kochana :)))

łzy w oczach ...ale się wzruszyłam ;))

Colin---> ciotki Cię witają serdecznie ...rozkładaj kocyk w swojej rodzince...miłości Ci nie zabraknie ;))))

Nullka po pierwsze płaczę z Tobą ..

po drugie --->kuźwa mać ..ile ja razy miałam takie testy to nawet nie policzę ...nawet jak nasza Pirania urodziła to napisałam Jej smsa ,że mam bladą kreską a 2 dni później lipa!!!!

po trzecie nie przepraszaj ...to nie zamieszanie kochana ..to była nasza radość z Twojej radości i teraz jeśli się okaże ,że jednak nic z tego to Twój smutek bedzie naszym smutkiem ..bo nikt tak nie rozumie starającej się jak druga staraczka ...

po czwarte --->posiedz chwilę w tym dole bo swoje musisz wypłakać --->wiem jak jest ...ale potem my tu wszystkie podajemy Ci rękę ,żebyś z tego doła wyszła..a jak dół głęboki to podamy drabinę ...
a jak będzie trzeba to zejdę po niej i Cię na plecach wtargam na górę !!

czujesz jak mocno Cię tulę

548971_483840898293910_1178502904_n.jpg

Daria Ogromne Gratulacje...hi hi wiedzialam ze urodzisz w ciągu kilku godzin:))))))
ZdrówKa dla Was!!!! Dużo szczescia i radości!!!!!!!!

Jednak to prawda ze jak czop odchodzi to z żadka sie jeszcze długo tak chodzi!!!!!
u mnie było dokladnie to samo!!!!!!!!!!!!!!

Nullko Skarbie nie wiem co powiedziec... Podpisuję się pod słowami mamy obydwiema "ręcami"

Ostatnia edycja:
AAAA zapomniałam się przywitać więc Cześć Dziewczyny !!!!
Dziękuję za miłe słowa, przytulanie i wsparcie jesteście niezastąpione uwielbiam Was :-)
Mechanika będę gonić może wyrwę kilka dni ale ogólnie to ciężko bo ma z 5 aut na podjeździe no ale zobaczymy na razie kombinuje skąd auto pożyczyć ;-)
U mnie sytuacja wygląda tak Obserwacja cyklu - enpr.pl spadek jest ale tyci chyba może być ?
Miłego Dnia Dziewczynki &&&&& za każdą z was z osobna !!!!

reklama
Nie zdążyłam wszystkiego nadrobić ... ech

Daria , GRATULUJE !!! Normalnie rzutem na taśme przed północą - super !
Nullka , przytulam w chwilach smutku :)
Pirania , możliwe że coś się zadziało i przeziębienie zrobiło swoje , trudno już o tym nie myślę , zaczynam kolejny cykl
Kinga , dziękuje za troskę , dziś dopiero wypatrzyłam, twoje wpisy w mój enpr - przepraszam . U mnie z terczycą ok , badam co jakiś czas . Dostałam dzis rano @ , i od razu dosyć obfity , może coś tam się zadziało .... ale nie myślę już o tym tylko z nadzieją przygotuje się do kolejnego cyklu . Dla ciebie &&&& za ten cykl.
Misia , Agagsm , Kasia &&&&

Będę po południu to dokładnie doczytam , lece do pracy bo już spóźniona jestem , pa

Do góry