reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejka Dziewczyny!!1
Powiedzieć wam coś ciekawego ja właśnie wróciłam do domu z zebrania rodziców u Kubusia dosłownie jakieś 15 minut temu masakra nienawidzę zebrań ta baba nie ma chyba życia prywatnego. Ogólnie to padam na pysk dosłownie jeszcze chłopaków pogoniłam z lekcjami i właśnie kładą się spać a i najgorsze jest to że rozwalił mi się samochód w drodze do szkoły iiiiiii mechaik zrobi go allllllllllllllle dopiero uwaga na począdku października zajesuer a ja z domu mam na prawdę daleko do szkoły dzieci a do pracy jeszcze dalej ja pier....papier nie ma to jak do dupy dzień przez najbilższe 2,5 tygodnia naje.....ie się na śmierć z tymi dojazami i bieganiem a już najgorzej to jest w środy i czwartki bo chłopy kończą środę o 17:40 Kubuś bo Jaś wcześnie oczywiście a w czwartki o 16:10 dwoje nie wiem o której my do domy będziemy lądować kiedy jeść i kiedy odrabiać lekcje nic tylko się zabić nie wiem jak jeszcze nie zobaczę dwóch kresek w sobotę to chyba na serio się zabiję. No nic koniec marydznia idę spać i życze wam kolorowych snów !!!!

reklama
hej dziewczyny ja nasze starania o dzidzie musze odłożyć na kolejny cykl ( mąż za granicą) nie zdąży przyjechać a dziś rano wyszedł test pozytywnie. szkoda ale przyjżę się się testom dokładnie, miesiąc zleci szybko. zazdroszczę wam bo albo już urodziłyście, albo właśnie będziecie... mam nadzieję, że uda się nam z mężem za pierwszym razem... :tak: jeszcze będę was bacznie obserwować (żeby nie powiedzieć szpiegować:cool2:) może coś nowego się dowiem!

dobry wieczor :-)

nareszcie cisza...:-) oj tego mi brakowalo :tak: chlopcy juz prawie spia, tzn starszy zasypia, a mlodszy pewnie zasnal ze swoim ulubionym autobusem ;-)

no, no chyba cos ruszylo u Darii, bo cos sie nie odzywa, trzymamy zatem kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Misia no to niezle mialas popoludnie :szok: moze jednak bedzie sie dalo cos zrobic z samochodem wczesniej

Anecia zagladaj, zagladaj :happy: napewno znajdziesz tu wiele ciekawych rzeczy na temat planowania ciazy :tak:

Magda mam nadzieje ze czujesz sie juz lepiej i problemy sie juz rozwiazaly. pamietaj ze zawsze mozesz z nami pogadac. po to tu jestesmy. a zly dzien... kazda z nas taki ma czasem. takze naprawde nie masz nas za co przepraszac :tak:

już miałam przykładać głowę do poduchy, ale ale...jeszcze musiałam do was luknąć :p

Martucha ja czułam że to synek, zanim jeszcze w ciąże zaszłam:-D
a generalnie czasem mnie nachodzą myśli że może to córa...ale bliżej mi do synka :)
Marzycielka ze smaków nic konkretnego, pomidorami się zajadam, ale to raczej z faktu długiej abstynencji :p
a kalendarzy nie robiłam ;)
Piranha to ja cię nie chcę dołować, ale fotkę na forum wstawię jak się obżeram kasztankami:-p
Czarodziejko jakoś nie wierzę w te testy, znaczy mam wrażenie że to generalnie fifty fifty jak z kalendarzami i innymi czary mary
Maluch w brzuchu siedzi i za jakiś czas sam się ujawni :)
Mama Jej...przede wszystkim zdrówka, żeby cię nie męczyło choróbsko
no i WOW jakie zmiany się szykują, Trzymam Megaśne Kciuki :)
a na wpadeczkę i tak liczę u Ciebie :)

aaaaaleeee na bb proszę się pojawiać, meldować jak postępy, jesteśmy z Tobą :)
Natusia u was nadal widzę szał w pracy, byle do weekendu ;) zdrówka dla synusia
jak sporawy domku?
tiki taki też pycha, ale kaaasztaaanki...powalają hihi
Magda ojj są takie dni...ale jestem pewna że jutro na sprawy spojrzysz inaczej, dojrzysz rozwiązania i lepiej Ci będzie. Więc niech szybko ranek nadchodzi ;)
Misia ujć nazbierało się ...tulę Slońce. Może jednak uda się mechanika pogonić... trzymam kciuki
Daria czekamy na wieści, zaciskam kciuki, POWODZENIA!!

Mama, super plany, jestem pewna, że Ci się uda i będziesz mieć tłumy klientek! :-) Dużo zdrówka dla Ciebie, zaciskam już kciuki za znalezienie super lokalu w przyjaznej cenie :-)

Magda
, oby problemy szybko się rozwiązały a jutro nie nękały Ciebie żadne smutki i uśmiech przykleił się do twarzy. Nie przepraszaj bo nie ma za co, ja też nieraz miałam kiepski humor i Wam tu ględziłam ;-) Trzymaj się! Jutro na pewno będzie lepiej
t4617.gif

Truskafffko
, będziesz musiała zrobić fotomontaż bo to ja będę mieć prawdziwe kasztanki hehehe :-p :-D

Misia, ale pech straszliwy, może mechanik tak powiedział by dać sobie margines a zrobi autko wcześniej?

natusia, Kinga, misia, Aga, nullka, kobietka - kciuki za Wasze jutrzejsze tempki!

nullka, czekam jutro na fotkę ciemniejszej (i tak będzie nadal dużo jaśniejsza od kontrolnej) kreski :-)

Daria
, oj Ty chyba już na porodówce, czekamy na wieści od Kate i oczywiście fotkę małego Colina.

Kasiu, co u Ciebie?

Dobrej nocki i kolorowych snów dla wszystkich!

Ostatnia edycja:
Magda oby jutro był lepszy dzień
mama jestem pewna, ze interes "wypali"
truskafffka a Ty wypoczywaj, a co do kształtu brzucha to mit, ja miałam raz wystajacy, raz rozlany i chłopcy są
Kasia uk co u Ciebie???????
Za wszystkie testujące trzymam mocno &&&&&&&&&&&&

reklama
jestem z rana w oczekiwaniu na foto z krechami Nullki:))))

Nulla -sikaj !!:-D i pokazuj coś wysikała:)))
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Truskaffka dzięki kochana ,dzięki ..
a Ty głaszcz brzuś:)

Magda z uk normalnie przytulam na płasko mimo,żeś w ciąży !!
będzie si bo musi być ..Ty silna kobietka jesteś i byle co Cię nie pokona-noł lej;-)
a do gorszego dnia masz prawo i wtedy ....RYCZ MAŁA RYCZ ...
PŁACZ MALEŃKA PŁACZ ...
:sorry::-D
A jak wytrzesz gile to zjedz kawałek czekolady ---> po niej świat zawsze jest piękniejszy :)
jestem z Tobą ..

i dzięki ;-)

Kate dziękuję Ci kochana za wiarę ,że się uda:)
PW doszło??

Daria &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kasia uk a Ty gdzie :szok:

Pirania dzięki słonko ;) liczę ,że się uda z salonem i jestem strasznie napalona ..
ukochaj swoje krasnale ;)

Tasha jak tam?? byłaś pytać o te bańki????
jak Sonia?
a jak starszy brat z Sonią ??

Misia powodzenia z autem..oby było szybciej niż w październiku..

Natusia dzis też dzień zapracowany przed Tobą ??

Martucha kochana duszyczko gdzieś Ty???

ja kiepsko spałam ..ciągle mówię przez nos..
jadę zawieść dzieci ,podjadę po zakupy na obiad i nie wychodzę z domu aż dopiero po dzieci ..

buziaki -słodziaki kochane ;)

Do góry