reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

50.gif

MAMA gdzie sie podziewasz????????????

Ostatnia edycja:
reklama
jestem niuńki :)

jestem ,ale ledwo ...
chora jestem ----> gardło masakra ,,zatoki sie odezwały i głowa ciężka ,mówię przez nos-głos jak chłop :sorry:
ale .NIE,NIE,NIE nie dam się chorobie ..choć dziś w pracy było kiepsko ..z nosa leci a tu klientki jakby się zmówiły ...dzień senny a drzwi w salonie się nie zamykały:eek:

Czarodziejko moja kochana jestem
..no widzisz dopadło mnie a Ty pewnie z kawą czekałaś co ??:sorry:

kochane u mnie zmiany ...poniewaz już ponad 2,5 roku się staramy i nic wiec ,dajemy sobie spokój...od teraz sex tylko z zabezpieczeniem bo ....
robię wszystko ,żeby otworzyć swój salon:-):-)
dogadałam się z jedną kumpelą fryzjerką i zaczynamy działać w temacie :))

moim największym marzeniem było być mamą 3ki bąków ;)
nie wyszło i głową muru nie przebiję ....:sorry:

drugie marzenie to własnie własny salon...trza sie brac bo 33 latka na karku to czas najwyższy ..

także pewnie bedzie mnie mniej na bb..

ściskam Was wszystkie mooocno jak nie wiem co :-D
ciężarówki troche mniej z racji ich stanu:-p ale w końcu urodzicie to i Was mocniej wyściskam :))

pożyczycie mi powodzenia ????

Ja już po zebraniu - było miło rodzice tacy normalni, panie fajne i z powołaniem . Pani chwaliła że super 3 latki jej się trafiły - ne płaczą, ładnie jedzą, śpią, niektórzy już miłość wyznają i są grzeczne :-) Hehehe niech poczeka aż bedą miały po 4-5 lat ;-)

mama
oczywiście że życzę Ci powodzenia kochana - fajnie jest spełniać swoje marzenia - swój salon to marzenie nie jednej dziewczyny :-) POWODZENIA w biznesie , ale błagam nie odchodź na zawsze stąd plisssss. Twoje posty zawsze mnie rozbawiały i mobilizowały no .... ten tego .... do życia. Także zostań z nami :tak:

Dobra cały dzień ja tu gadu gadu z Wami a teraz naprawde biorę sie za robote, tylko kawkę muszę sobie lekką zrobić bo nie wysiedzę (już mi się spać chce)

Nulleczko dziękuję ...
postaram się zaglądać ..pewnie ,ale widzisz jak jest ..teraz pracuję na pół etatu i nie mam kiedy nadrobić Was a jak będę na cały etat to już w ogóle lipa:sorry:
aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! co ja czytam u Natusi????????? Ty masz II krechy???????????????????

wyskakuj mi tu z info !!:)))

Natusia dzięki kochana ,ale ja już nie będę nic robić w kierunku dziecka i nawet nie bardzo by się złozyło gdyby po otwarciu działalności zajść ..nie,nie ...:-p
u mnie wcz.było zebranie u Domisia --->poszedł Tom bo ja nie byłam w stanie ..

jutro jest u Zuzy i też Tom pojedzie bo ja ...noł łej:eek:

mama- chyba jeszcze nie miałyśmy okazji się poznać :-) i ja życzę Ci powodzenia z całego serca:)
a ja zmontowałam sobie herbatkę i zasiadłam.

Czy ktoś testuje ze mną w sobotę?

mama info jest takie że dzis podkusiło mnie zrobienie testu z południowego moczu o czułości 10 - i wyszedł bladzioch, także to jeszcze nic pewnego, ale nadzieja zasiana jest. Jest wcześnie bo dopiero 11dfl , jutro z porannego zrobie drugi test i zobaczymy.

natusia ja tam u Ciebie trzymam cały czas &&&&&&&& bo jak pisałam już narazie ładnie na wykresie jest u Ciebie.

Ja w swój tez zwątpiłam a tu widzisz nadzieja jakas sie pojawiła.

Ostatnia edycja:
Natusia nooo to zapodaj fotkę choć 1dną :sorry:

a ciąży mówię nie..:-pdość ..ileż można dukać :-D
no chybaaaa,że nie wyjdzie mi z salonem bo w Pl to nie tak łatwo to pewnie wrócimy do dukania :-p

Nullka o żesz Ty ....ja nie mam kiedy na bb wpaśc a Ty sobie w ciążę zachodzisz ??????
ale życzę Ci ,żeby to małe szczęście do Ciebie przyszło

a jutrzejsze krechy były grube jak Ryszard Kalisz :-D

mama jestes....nareszcie!!!!!! Rozgrzeszam Cie tylko dlatego ze jesteś chora!!!!
Trochę smutne te wiesci od Ciebie....no wiesz ze koniec ze starankami...z drugiej strony własny biznes...być na swoim to być na swoim!!!!!!
I rozumiem to 100% bo my mamy dwie firmy.....a oprocz tego ja za rok wracam do Panstwówki........
I tak wiadomym jest ze małż zarabia nieporownywalnie do mnie...On jest głownym zywicielem familii..no ale to dzieki temu ze mamy wlasne biznesy:)
Dlatego zycze Ci skarbie powodzenia w tym przedsiewzieciu!!!!
A dzidzius jak ma sie pojawic to i tak sie pojawi!!!!!!

Kobietka22 witaj ;)
i dziękuję :)) każdy && na wagę złota ..
Tobie powodzenia w testowaniu .

a ja jestem taka przejęta ,że już umeblowałam w myślach salon...juz nawet zeszyt z klientkami zapisany ;)))))
tak bym chciała ,żeby się udało

reklama
Do góry