reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Patrysia dzięki ale jestem beznadziejnym przypadkiem :no:Zrobiłam tak i chciała skopiować ten kod forum ale najpierw musiałam wpisać e maila i potem to znikło, a jak próbuję znowu to to mnie wyrzuca i wyświetla się okienko, że ten e mail jest już zajęty. Poddaję się, za mały mam mózg na to:crazy:

Ja zabiegana wiec na chwile.Daria synek sliczny U Kuby tez trudno bylo zrobic fotke z otwartymi oczami.Sliczny llezaczek jakiej firmy?
Co do karmienia mi o wiele wygodniej bylo dac cycusia.I moi chlopcy nie wisieli godzinami.Kuba spal w nocy nawet 6 godz.
Za to jak musialam dokarmic Filipa to cyrki byly po butelce.Wylewalo sie bokiem brzuszek go bolal i mial zatwardzenia.No i nie bylo z piersia mycia wozenia butelek.
Jedynie z piersiami zawsze byl problem.
Popekane brodawki zastoje nawaly.Ale ja nie rezygnowalam.
A co do placzu i niespania to nie musi byc wina pokarmu tylko kazde dziecko inne.
Ja znowu nerwowy wekend....
Filip ma lekture na 10 ktorej nie zaczal czytac.I poniedzialek test i spr z tabliczki.Wtorek test czwartek test.
A on tylko o podworku mysli i bieganiu

Ostatnia edycja:
Hej! Coraz mniej mam czasu na pisanie, u Krzysiu zaczęła się lawina "co to?" ;-)

Martucha
, trzymam kciuki a ten wczorajszy skok: WOW!

Patrysia, ależ z Marcelka mały uparciuszek, a my tu czekamy na Kubusie, tudzież drineczki :-)

monico, ano zasuwa ten czas jak szalony, niby mi się dłuży to odliczanie od weekendu do weekendu a pomimo tego jakoś szybko zlatuje ;-)

Mama, faktycznie pod górkę ale z Ciebie tak przebojowa babka, że po prostu WIEM, że się uda!

Misia, musiało być super, czekam na fotki

Kasiu, wykres jak z bajki!

Noemi, trzymam kciuki by tempka jutro podskoczyła ...a spadki w ciąży też są normalną sprawą, zerknij choćby na ciążowy wykresik nullki.

Kinga, kochana, wszystkie tu za Tobą bardzo tęsknimy!

Natusia, jak zdrówko Twoje i synka?

Lola, wciskasz ikonę obrazka "Insert Image" (piąta od prawej w drugim rzędzie), następnie wybierasz zakładkę "From Computer", klikasz "Wybierz pliki", wskazujesz wybrany plik (jakie ma on rozszerzenie? ...może zapisz go jako jpg?) i już. Czekam na fotkę :-)

LORA tego maila nie wpisuj krzyżykiem to zamknij ;)

Aaa i plus karmienia piersią czułam sie jak kobieta bo taakie cycolki miałam :p a tak trzeba je szukac :/

PIRANHA hehe i tak postawię bo w koncu trzeba opić narodziny smerfa :D

12 tydzień 001.jpg

Lola, być może widzę dziewczynkowego nuba ;-), nie da się większe wkleić? ...albo wyślij skan na mojego maila to obejrzę i wstawię większe :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry