reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matko jedyna, ale ze mnie ciężki kaliber :szok:Dzięki Martuchaaa:-) gdyby nie Ty???uf no to jest moja dzidzia w 12 tygodniu nie wiem czy coś tam widać, może ktoś zna się na tych numbach? Całuje dziewczynki w wolnej chwili przeczytam zaległe posty, ale wy tak szybko piszecie, aja myślałam, że mam więcej czasu na co dzień, a tu zong:-)
Dodam, ze byłam wczoraj u mojej Ginki. Dzidzia waży ponad 2 kg, chyba to mało na 34 tydzień, no, ale ja niska jestem tylko 154 cm i moje dzieci rodziłam stosunkowo małe więc teraz nie spodziewam się olbrzyma. A cha mam anemię dostałam żelazo o muszę powtórzyć badanie moczu bo wyszedł mi cukier:no: i jeszcze glukozę z krwi. Całuję

reklama
Dzien dobry
....ale sie za wami stesknilam
a025.gif

Jeszcze nie wiem co pisalyscie, bo stroon do nadrobienia mam duzo, mam nadzieje ze nadrobie.
Co u mnie.... z M doszlismy do ugody
e035.gif
. Moja praca jest tak samo wazna jak jego i podzial obowiazkow jest, tak wiec suuuper. Mam caly czas pamietac ze staramy sie o dziecko.... ba a ja dobrze pamietam:-).
Mam nadzieje, ze jutro bedzie spadek, aby pozniej byl skok....chyba tak powinno byc???? Juz sama nie wiem, Piranha popraw jak zle mysle. A co jeszcze.... hmmmm..... sniadanko to 2x folic, dupek no i najwazniejsze wit B compl, a kolacyjka to folic 2x i dupek. W pracy niby ok, ale sa momenty zwatpienia, rozpaczy i bezsilnosci, a pozniej spac nie moge.

A oto co u nmie Obserwacja cyklu - enpr.pl

Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, Kinga, MissBella, Martika, Truskaffka, Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka,MIsia, Agagsm, Magda UK, Martucha, Edi,Myszka, Marzycielka, Dido i inne dziewczynki Wielkie buziaczki

Ja tak ale chyba Marcello nie :p u mnie dobrze raz skurcze sa a raz cisza(wczoraj na wieczór dostałam 3 mocne skurcze chociaż to hehe)...w poniedziałek ostatnie KTG i zobaczymy co gin zadecyduje ;)

Lola, wstawiam większe fotki (trzeba je kliknąć by powiększyć) Twojego Maleństwa :-) (jeśli ta biała plamka to nub a nie np. kość udowa to wygląda dziewczynkowo ...tyle, że nie jestem do końca przekonana, że to nub bo zazwyczaj jest on tyci wyżej).

Ja zabiegana wiec na chwile.Daria synek sliczny U Kuby tez trudno bylo zrobic fotke z otwartymi oczami.Sliczny llezaczek jakiej firmy?
Co do karmienia mi o wiele wygodniej bylo dac cycusia.I moi chlopcy nie wisieli godzinami.Kuba spal w nocy nawet 6 godz.
Za to jak musialam dokarmic Filipa to cyrki byly po butelce.Wylewalo sie bokiem brzuszek go bolal i mial zatwardzenia.No i nie bylo z piersia mycia wozenia butelek.
Jedynie z piersiami zawsze byl problem.
Popekane brodawki zastoje nawaly.Ale ja nie rezygnowalam.
A co do placzu i niespania to nie musi byc wina pokarmu tylko kazde dziecko inne.
Ja znowu nerwowy wekend....
Filip ma lekture na 10 ktorej nie zaczal czytac.I poniedzialek test i spr z tabliczki.Wtorek test czwartek test.
A on tylko o podworku mysli i bieganiu

hustawka ta co ma pirahna graco ale juz ja sprzedalam bo jest beznadziejna tam to dziecko siedzi bardziej niz lezy a ma 3 pozycje lezenia ;/ katastrofa kupuje fisher pice kroliczka jest lepsza :)

reklama
Pirania
cześć kochana ..
mam nadzieję ,że będzie jak piszesz..

no i widzisz ..zaczyna się --->Krzysiu nie da Ci teraz spokoju ;)))

Kinga
proszę Cię ....wychodź z krzaków i pisz..zawsze się coś dzieje ..

Lola flora
&&&&&&&&&&&&&&&& za babeczkę u Ciebie ;))

Kasia uk
Fajnieeee,że z mężem dogadane--->tak musi być ..nie ma ,że sama ciągniesz ten wózek..ciesz się ,że się udało porozumieć :)

Czarodziejka
??????????????????????:sorry:

Magda z uk
kochana i co ?? wyjasniło sie co to Cię tak męczy ???
ściskam mocno ..prawie na płasko ;))))

Nullka czy Ty wizytę miałas wczoraj czy dziś
&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Natusia
kochana jak tam u Ciebie ??
czy zdrówko wróciło??jak Mały?

Misia
super ,że koncert udany:))) ja nawet nie wiedziałam ,że j.lo ma dzieci a tu proszę do tego jeszcze bliźniaki :))

Patrysia*
pogłaskaj Marcelka i żółwik dla Alana i Dominika;)

Daria
brawo dla męża..oby częsciej:))

Do góry