reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie Kochane, ja zaraz uciekam na zakupy, może wreszcie kupię coś ciążowego bo ostatnio nic nie znalazłam. U nas popadało, no i dobrze, alergia mnie nie dorwie hihii

03.jpg

reklama
Medio, udanych zakupów :tak::-D:tak:

Aniu, jak pisze Beatka nie przemęczaj się :tak::-D:tak:

a ja dzisiaj sama z małym :-D od 7.00 jestem skazana na baje : Zaczarowany ołówek, teraz Kajtus, a po drodze był jeszcze Szeregowiec Dolot :-D:tak: a pogoda dzisiaj mało plażowa, wiec do południa siedzimy w domu, popołudniem wybierzemy sie na spacerek rowerkiem :tak::-D:tak:

i Wam życzę miłego,przyjemnego dzionka:cool2::cool2::cool2:

Zakupy porobione.:tak: Kupiłam dwie pary spodni ciążowych i bluzeczkę, no i biustonosz większy.Nachodziliśmy sie dużo, ale za to trafilismy na pyszne lody, teraz mały gra na playstation a ja czekma na męż ajak z pracy wróci.
Miłego popołudnia.

Hej, Dziewczyny! My juz za Oceanem, chociaz z przygodami i bez bagazy, wiec wczoraj rano musialam jechac do sklepu. Nasze linie lotnicze schodza na psy. My to jeszcze i tak maly pikus, bo tu mieszkamy wiekszosc czasu i rzeczy swoje mamy, ale co mialy powiedziec osoby przylatujace w celach turystycznych, albo te ktore musza brac lekarstwa?! (lekow nie mozna miec w bagazu podrecznym) Zgroza!:wściekła/y:
Ja czuje sie dziwnie, ciagle jestem glodna, ale rownoczesnie mnie mdli, wiem ze to za wczesnie na takie objawy, ale moze moja podswiadomosc dziala:sorry: W kazdym razie za tydzien testuje, wczesniej nie bede sie stresowac.
Zmykam teraz do ogrodu, bo jakies dziwne odglosy stamtad dochodza, dziadkowie rozlozyli Madzi basen i chyba Oni maja wieksza radoche;-)

kinga, dolecieliscie do domku bez bagażu ??? a on gdzie ??? został w PL czy poleciał w świat ???? :szok::szok::szok: mało sympatyczna sprawa

a ja zaliczyłam z małym spacerek wokół Malty :tak: ja pieszo, mały na rowerku tj jakieś 5 km, ale on ani myśli iść wcześniej spać, poprostu porażka, znowu pewnie do 21.30 bedzie sie wiercił i stękał :szok:

przyjemnego wieczorku :tak: ja ide ćwiczyć testy .....

cześć laseczki

kinga ale odzyskacie te bagaże????

Jarzębinko ja zaczne na nowo robić testy jak wrócę....;-)

Medio fajnie, że wkońcu coś dla siebie kupiłaś- ja dziś kupiłam sobie strój na plażę.

Ubrania już mam przygotowane do pakowanie, buty i kosmetyki. Ale jutro dopiero będe chować do walizy, narazie patrze i zastanawiam się czy jeszcze coś zabrać. :-):-)

cześć laseczki

kinga ale odzyskacie te bagaże????

Jarzębinko ja zaczne na nowo robić testy jak wrócę....;-)

Medio fajnie, że wkońcu coś dla siebie kupiłaś- ja dziś kupiłam sobie strój na plażę.

Ubrania już mam przygotowane do pakowanie, buty i kosmetyki. Ale jutro dopiero będe chować do walizy, narazie patrze i zastanawiam się czy jeszcze coś zabrać. :-):-)
Beatko to skąd startujecie?Ale Ci fajnie:happy2:.A jak tam śluzik, jeszcze niepłodny, trzymam kciuki byście zdążyli:-D.

Cześć

Medio lecimy z Gdańska z przesiadką w Kopenhadze- lot mamy o 6-30, na miejscu będe o 12-20.
Śluzik jeszcze ok-jest wodnisty i pomału staje się rozciągliwy, jest przejżysty- temp 36.5C lub 36.4C- więc owulka powoli się zbliża... :-) Niech jeszcze troszkę poczeka, nie spieszy mi się do niej... :-) wiesia jeszcze wezmę dziś, jutro i we wtorek potem stop.

Dziś na 16 idziemy do siostry na imprezkę- miłego dnia laseczki- :-)

reklama
Do góry