reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pixella wiesz rozumiem Cię, najgorsze jest to jak ludzie są konfliktowi i nie mogą znieść,że ktoś jest szczęśliwy i ciągle knują i mocą, z takimi osobami trzeba krótko i chyba ignorować ich głupie gadki.A czy warto liczyć na to,że się zmienią, oj ciężko.

reklama
Cześc Kobietki!
ja tylko na chwilkę wpadam sie przywita bp cho nie przemeczam się z tym malowaniem to jednak o tej porze jestem już zmęczona.
Beatka widze że Ty jedziesz na ten urlop na złoty strzał. Powodzenia

Cześć laski

pixella spokojnie, szkoda nerwów. Szwagierka może nie planowała ciąży i ma teraz wysokie loty- tak bywa.:dry::sorry2:

kinga fajnie że bagaż się znalazł.:-D:-D:-D

Aniu witaj.... ;-)

Medio fajnie że słyszałaś serduszko dziecka.:-D:tak:

Jarzębinko i jak testy????? Zdałaś????:cool2::confused:

:szok::eek: A u mnie lipa dziewczyny- wieczorem się kąpałam i wyleciał mi taki zbity śluz brunatny z krwią, jakby taki czop.:eek: Jak tylko to świństwo wyleciało, pojawił się śluz płodny, więc jutro będzie raczej spadek temp. a w środę skok, a w czwartek będzie po ptakach. To się nazywa pech!!!!:no::no::no: Jestem zła i wkurzona!!! Mam to gdzieś, od dziś już nie jestem staraczką....:no::no::no:

Beciu nie denerwuj sie,,,ja juz tez sprawe olałam,,te obserwacje to tlykko cie doprowadzaja do trzesiawki i nerwow,,,bedize dobrze,,kiedys nam sie uda,,,chyba teraz nie na nas czas....buziakiii,,ja tez teraz nici,,,:-:)sorry2:

Ewcia teraz STOP!!! Nawet chyba nie kupie wiesia, mam to gdzieś. Jak mam mieć kiedys dziecko to będzie, jak nie to nie. Zresztą Oskar idzie teraz do I klasy- więc trzeba mu trochę czasu poświęcić,
a w II kl jest I Komunia Św. i będziemy latać do kościoła na nauki i się przygotowywać.:eek::dry::no:
Zresztą jadę na wypasione wakacje- mam synka i męża, reszta się nie liczy.

DOBRANOC:sorry2:

Ewcia teraz STOP!!! Nawet chyba nie kupie wiesia, mam to gdzieś. Jak mam mieć kiedys dziecko to będzie, jak nie to nie. Zresztą Oskar idzie teraz do I klasy- więc trzeba mu trochę czasu poświęcić,
a w II kl jest I Komunia Św. i będziemy latać do kościoła na nauki i się przygotowywać.:eek::dry::no:
Zresztą jadę na wypasione wakacje- mam synka i męża, reszta się nie liczy.

DOBRANOC:sorry2:
otóż to kochana,,,otóz to,,,ja tak samo,,jestesmy dwie,,nalezy rodiznka sie cieszyc,dbac o nasze dziecko,,wakacje zdobywac,,a bzykac jesli ochota najdzie,a nie jak czas nam kaze,,,
takze Beciu bedzie dobrze zobaczysz!!!!
Normlanie rozumiem cie bez slow.....

spij smacznieee i glowa do goryy

Beatko Ewcia ma racje.Niczym sie nie przejmuj tylko ciesz się z nadchodzących wakacji, najważniejsze,że masz już Oskara, a drugie pojawi się kiedy Bóg zechce i już. Nie jesteś sama. A z tych obserwacji to wiem,żemożna bzika dostać. Odnoścnie śluzu płodnego to pojawia się on ok 4-5 dni pzed owulką.

reklama
wita witam .... :tak::tak::-D:-D

Beatko, głowa do góry, wszystko będzie dobrze i suuuuuuuuper rodzinne wakacje i tyle :tak: a co do testów to zdałam, pod koniec sierpnia mam praktykę i tutaj to już będzie jazda :tak: chociaż idąć na testy wydawało mi się,że ich nie można niezdać, a jednak, kilka osób sobie nie poradziło .... :szok: ok. 10.00 idę umówić się na dodatkowe godziny przed egzaminem :tak:

a ja nadal czekam na @, nadal jej nie ma ......

Do góry