reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ann29, moja koleżanka jak się starała o dziecko i z mężem serduszkowali codziennie, nic z tego nie wyszło. Zapytała gina dlaczego, a ten jej powiedział, że mąż jedynie może sobie w ten sposób mięśnie wyrobić, ale dziecka nie spłodzi, bo plemniki trzeba najpierw naprodukować. Niemniej, miłych staranek życzę. ;-) Moje dzieci dziś wstały po 6.:baffled: No bo sobota. Jutro pewnie będzie powtórka, a od poniedziałku ciężko będzie je o 7 obudzić. Złośliwce jedne.:cool:
Patrysiu, dobry sposób. Dla Marcelka tylko bądź łaskawa. ;-)

Macy
ja to wiem:) poza tym jakos nie wyobrażam sobie wstawać chwilę przed 6 na numerek:no:no ale 24h beda musialy wystarczyc na produkcje nowej armii:-D. Mam nadzieje,ze przez niecale 3 lata jego zolnierzyki sie nie oslabily i bedzie si

jak oceniacie dziewczyny bo ta linia kontrolna jakas blada :confused: sama nie wiem
pozytyw czy negatyw test 1.z 12;00 drugi z 21;00
oba z 23dc.

Andziak-melduj się ?????????

dziewczyny wiedzialyscie,ze koty są naturalnymi „elektrowniami” jonów ujemnych. moze cos w tym jest? wszyscy w moim okregu posiadajacy w domu koty maja coreczki...

Doradźcie: Nie moge sie zdecydowac czy kupic bransoletke z samych kamieni turmalinu czy np taka magnetyczna,ktora np zawiera pyl turmalinu lub tytan i wydziela chyba ok 1600jonow....jakie Wy posiadacie bransoletki?

Kobietki a dlaczego kakao powinno pic sie te gorzkawe? ja wiem, ze np w nesqiuk jest tona cukru (w stosunku chyba 4:1) ale te normalne moge poslodzic,co? no i jak z ta Wasza dieta dziewczynkowa? odpuscilyscie sobie kompletnie cukier i slodycze?
Ja herbate i kawuche slodze slodzikiem ale pochlaniam tone slodyczy
embarrassed.gif
...
odpuscilam sobie zwykla herbate bo zasmakowala mi roibos waniliowa (bez teiny) a kawe pije 1kubek dziennie:)
co gotowalyscie/gotujecie na obiady przy staraniach na core? ja mam w planach na jutro zrobic nadziewane papryki (farsz:mieso mielone,ryz,troszke papryki,pieczarek) ale poza tym koncepcji mi brak
confused.gif
przed owulka zaczne chyba serwowac nalesniki z serem i kluski leniwe- (em bardzo lubi) to bedzie szamal na kolacje
laugh.gif

ktoras z Was pisala, ze chce zaczac pic cole light. Najlepsza do staranek dziewczynkowych jest ta bezkofeinowa:Zobacz załącznik 514165

Wpadam na chwilkę żeby zameldować, że jestem jeszcze 2w1 i jak narazie nic a nic się nie dzieje żeby było inaczej :-)

Anadziak jak sytuacja?????????? Melduj się :tak:

Ann29 ja mam kota w domu i bedę miała córeczkę więc może coś w tym jest...

Miłej soboty dziewczynki

Ostatnia edycja:
Ann29, próbować można. :-) To takie przyjemne staranka. :-D A gdzie chcesz kupić bransoletkę? Może lepiej w kota zainwestować? ;-) Chociaz u mnie ta teoria nie działa, bo miałam w domu kota, jak zaszłam w ciążę z młodym.
MissBella,czekam z napięciem. :-) Ale masz fajnie. Już niedługo będziesz miała takie małe wspaniale pachnące dziecko w domu. ;-) Imię już ustalone na 100%? Bo w suwaczku ciągle widzę Kornelio. :-)

macy
Osoboscie wole psiaki od kociakow ale nie jestem gotowa ani na jedno ani na drugie. mysle,ze moze kiedys zagosci w naszym domu kocurek ale to dopiero raczej jak Olo pojdzie do szkoly:-)

a bransoletki ogladam na ebay'u.
najbardziej mi sie podoba ta i ma najwieksze jonizowanie:
New Power Magnetic Titanium 2000 Ionics Armband Band für Ihre Balance und Gesund | eBay (ale wysylka z chin:/ wiec nie ma bata bo sie moge czasem swiat szybciej doczekac)

z magnetycznych wzglednie:
Power Armband-Balance Ionen-Turmalin Armband Power-Balance-Band NeU | eBay

ORGINAL Ionen Powerband-Energy Armband-Dual Hologramm Power ARMBAND Body-Balance | eBay

Energy and Life HOLOGRAMM Silikon power Ionen Armband SPORT,balance S,M,L,XL | eBay

lub takie turmalinki:
schwarzer Turmalin - Armband Turmalin schwarz - elastisches Edelstein Armband | eBay
Turmalin Edelstein Kugel Armband 21cm,,Al-127 | eBay
z tym,ze ja na codzien ubieram sie raczej na sportowo,wiec te turmaliny beda pasowaly jak swini siodlo:-D:-D:-D

reklama
Koli
w takim razie pozostaje nam uprawiac sex z lampa solna na plecach oraz zakupienie bransoletek emitujacych jony ujemne:-D:-D:-D:-D:-D:-D buhahahaha tylko jak tu uprawiac sex z lampa w pozycji na misjonarke:-D:-D:-D:-D:-D moje oczy wyobrazni zaczynaja to sobie wyobrazac-ale sie usmialam :D

2 dni przerwy w sexie? powiedz to mojemu em-hahaha.
moj em ma 2 dzieci-obu plci. z poprzednia partnerka ma 15 letnia corke-z tego co wiem starali sie o nia 3 mies i to dosc intensywnie aaaaaa i wlasnie mi sie przypomnialo wtedy mieli 2 kocury w domu,ktorych moj em nie znosil bo niszczyly wszystko co napotkaly na swojej drodze :/
My majstrujac Olka tez robilismy to bardzo,bardzo,bardzo intensywnie. ogolnie przez jakis tydz sex w gumeczkach 2-3 razy dziennie a ostatniego dnia przed moim wylotem sex z samego rana-poszlismy na calosc z panem O najprawdopodobniej w sama owu. teraz mowie,ze mam dziecko z chmur bo zapewne komorka jajowa polaczyla sie z plemniorem jakies tysiace metrow nad poziomem morza

Do góry