reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jeszcze na dodatek przed chwilą usłysźałam ze jestem egoistka myślacą tylko o sobie. I ze mam innych gdzies Nawet jak tak mysli to musiała mi to mówic teraz jak jestem na konćowce wszystko mnie boli. I strasznie sie boje. Zamiast wspierac to jeszcze dokopie.

Macy:
Co do imienia to jest coraz trudniej, mamy coraz więcej pomysłów i jakoś z moim M nie możemy się zgrać, jak mi się podoba to jemu nie i na odwrót...:baffled: A do tego jeszcze presja czasu bo niewiele go zostało. Ja jestem cały czas za Kornelią ale M nie może tego zaakceptować i wymyśla ciągle coś nowego...

Miss u mnie tez im dłuźej to trwa tym bardziej się wahamy co dó Jędrzeja. A ja po seri skurczy co 10 15 min ale ńie bardzo bolesnych przez ponad godzine. I co i teraz od ponad pół godz.cisza. Wkurza juz mnie to. Dzís moj lekarz ma dyzur juz sie cieszyłam

a ja sobie pospaaaaałaaam...i teraz sie zastanawiam co w nocy będę robić :-D
a najlepsze...budzę się ..a wokół mnie, miśki, poduszki pod stopami, miska obok...a w środku banan, jabłko, orzechy i krówka okazało się że synuś zadbał żeby mamusi niczego nie zabrakło jak się obudzi:-D

Andziak kurka...z cc planowanym łatwiej, rano po prostu wstałam, zjadłam ostatni posiłek :-D sprawdziłam torbę i pojechaliśmy:-p
a teraz ...ujć..już czuję jak was będę męczyć pytaniami i dylematami czy to już czy jeszcze nie.. ;)
powodzenia, niech się fajnie rozkręci i szybko pójdzie :) czekamy na maluszka :)

Andziak
mojeskorcze co10 min byly calkiem na lajciku i sobie powtarzalam,cooo to sa te skurcze?i,ze niby beda tylko czesciej to lajcik ale jak sie rozkrecilo to i bol dowalil. Zadzwonilismy do naszej poloznej znajomej,ktora kazala mezusiowi przygotowac dla mnie kapiel i powiedziala,ze kapiel albo rozkreci porod albo go przystopuje...no i u mnie porod rozkrecilo. mozesz tez masowac sutki,podobno tez pomaga wywolac porod

reklama
Do góry