reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ale cisza wszystkie świetuja. Ja tez na mieso nie mogłam patrzeć nawet wąchać. Do teraz mi nie wchodzi.tylko owoce śłodycze i nabiał jakos przełknęłam.U mnie bez zmian.coś czuje ze za szybko nie urodze.

Ostatnia edycja:
reklama
zcolin jak narazie chowa sie super:) robi sie gruby jak nadia:-DZobacz załącznik 514524Zobacz załącznik 514525Zobacz załącznik 514526
nadia czasami nazlosc berze mi nakładkę żebym go nie karmiła i wtedy jest ryk i kwik :tak:
colin caly czas sie smieje i opowiada jak szalony:)

urodziny wyprawiam w sobotę fotki wrzuce;p na preznet dostala IRYGATOR WATERPIK BEZPRZEWODOWY WP450 WP-45 (2773291288) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zabawek ma pelno a to jej sie przyda i dentystka kazala;p

Daria Colin sliczny i wcale nie widać żeby robił się gruby :tak: a irygator... bardzo fajny i praktyczny prezent :-)

Dla mnie ten awers do mięcha i smaki na nabiał jest szokiem , bo w poprzednich ciążach jadłam mięso a dużo mniej nabiału bo nie przepadałam. W ogóle zawsze mówiłam zachcianki??? A co to takiego - chyba te ciężarne przesadzają - a teraz już wiem co to jest :tak: Mam teraz tak że jednego dnia mam na coś mega ochote więc robie sobie a na drugi dzień mówię ... kurde jak ja mogłam to zjeść . Ogólnie nachodzi mnie ochota na coś konkretnego i musze to zjeść :szok:
Na razie przytyłam od początku ciązy 1,5 kg to chyba nie jest źle, ale wszystko przede mną ;-)

Daria fakt faktem, że w dzisiejszych czasach dzieci mają wszystko i ciężko im kupić coś ciekawego. To, co Nadusia dostała, bardzo fajne. Musze poczytać dokładniej o tym urządzeniu.
Colin na prawdę śliczny! Dorodny chłopczyk:-)

Ja dziewczyny co do zachcianek, to rzadko miewam. Ale ja to nazywam bardziej ochotą na coś niż zachcianką. Nie łączę w jakiś ekstremalny sposób jedzenia, albo nie jadam po nocy. Za to we wszystkich 3 ciążach miałam odrzut od mięsa i kawy. Za to większa ochota była na owoce i pieczywo. Jak widać, raczej nie ma to żadnego związku z płcią:happy2:

Witam
Nulka 1,5 kg to bardzo mało, ja w 2 ciazy nie mogłam patzrec na wedliny,mięso i słodkie prawie do końca, a nabiał jadłam, a normalnie to niecierpie nabiału, jem tylko miecho i słodkie
Truskafffka sliczne suwaczki, moje gdzies znikneły, musze wstawic
Daria sliczne zdjecia, a prezent bardzo fajny i praktyczny
mama ???? gdzie sie chowasz?

Magda na pewno smaki nie maja nic wspólnego z płcią przynajmniej u mnie, 3 ciążę, 3 chłopców, 1 ciąża jadłam wszystko i dużo, druga przede wszystkim nabiał a odrzuciło mnie od słodkieego i mięsa, 3 ciąża przede wszystkim słodkie i mieso,

Daria, spóźnione życzenia dla Nadusi, sto lat i niech się spełnią wszystkie jej marzenia! A Colinek jest cudowny i wcale nie jest gruby, z Kai już niezła kluseczka, waży 7,5 kg i nosi rozmiar 74 (jest dłuższa jak Krzysiu w jej wieku) :-) Super prezent!

nullka, mnie koszmarnie odrzuciło od słodyczy, a zwłaszcza tych czekoladowych :-) Ja mam teorię, że na smaki może mieć wpływ dieta przed ciążą, przed ciążą wpitalałam słodycze wiec w ciąży organizm zrobił blokadę, ciągnęło mnie za to do bogatych w potas pomidorów i cytrusów, które to unikałam w czasie diety "dziewczynkowej" ;-)

Ja wiem dziewczyny że to nie ma połączenia żadnego z płcią :-) napisałam raczej jako ciekawostkę o tej ochocie na konkretne rzeczy :)
Ja nadal twierdzę że w 80% będzie u mnie trzeci syn - nie wiem czemu ale tak mi sie wydaje

Piranha ja do 10tc nie mogłam patrzec na słodycze w ogóle, a teraz raz mi sie coś zachce a drugiego dnia za nic nie tknę. Tak samo mam z kawą. Mam ekspres do kawy ale jakoś nie mogę jej pić, jedyna kawa którą zawsze wypiję to kawa Latte z McDonalda :)

reklama
nullka, mi też się tak w ciąży wydawało, baaa, ja czułam, że to będzie synuś, Truskafffka miała podobnie więc przeczucia potrafią nieźle kłamać :-D

Do góry