reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:)

DARIA sliczne dzieciaczki:)jak słodziutko Colin ziuśka :))
ANDZIAK ruszy ruszy :))
TRUSKAFFFKA córcia słodziutka:))

Smaki hmm z nimi różnie także nie ma co brać do siebie(jeśli chodzi o płec) gdyz ja np.z Marcelkiem na mięso patrzeć nie mogłam a słodycze wchłaniałam ;)kwaśne niee ja to nawet ogórków kiszonych nie jadłam a zawsze lubiłam na kanapke położyć sobie np.z serem...hehe pamiętam ze ja jadłam kanapke z samym masłem albo keczupem ;D

reklama
truskafffka piękne fotki malutkiej macie :) Super pamiątka

Ciekawe co u Andziak ???

Miłego dnia dziewczyny - wracam do pracy :-)

Jejku jeszcze tylko tydzień i USG - nie mogę sie doczekać :tak:

Dzień dobry :)

poniedziałkowo ślę, zgarniać proszę i ładnie się dzielić ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dziękuję za miłe słowa o zdjęciach córci :) łatwo nie było, bo to zdjęcia z filmiku wycinane...mała tak sie wierciła na usg że Pani Dr ciężko było ostre zdjęcia uchwycić, a ja sobie w domu powycinałam, podrasowałam i pamiątka jest hihi :)
jeszcze niech tylko do mnie naprawdę dotrze że to córcia hihi

Nullka super, szybko zleci iiii już sie wieści nie mogę doczekać :D
Andziak Miss meldować sie ;) teraz już codziennie będziemy was wywoływać :p

Miłego dnia życzę :)

Ostatnia edycja:
dzien dory wszystkim :)

pirahna jak bylam w polsce i go wazylam to colin nie cale 6 kg wazyl a teraz kolo 7;/ ja ogolnie mam zawsze pulchne dzieciatka ;p i kazdy sie smieje ze mama chuda a dzieci takie grubaskie :-D

truskaffka super pamiatka :)
dzekuje za zyczenia w imieniu nadii :)

ja z nadia i colinem slodycze ryby i kwasne ;p ale przy colinie na mieso patrzec nie moglam a jak czulam to od razu zwracac mi sie chcialo;/

nullka jak sie nie myle to ty uzywalas tego lay comp ? powiedz mi jak to dziala ? czy to jest warte swojej ceny :)?

truskaffka u nullka imiona dla corek sa ?

Dzień dobry :-)

Melduję się w dwupaku...nic a nic się nie dzieje, dzisiaj wizyta u mojej ginki a później szkoła rodzenia, odezwę się wieczorem.

Andziak czekamy na wieści !! :tak::tak:

Truskafffko śliczności ta Twoja rybka :-)

witam
Daria wszystkiego najlepszego dla Nadii, moje dzieci tez takie kluski są, ale nie narzekam bo nie mam problemu z jedzeniem, i wyrastaja z tego później
Daria ja tez kupiłam Lady Compa, uzywam go 4 miesiące , jestem zadowolona
Magda sliczne suwaczki
Zycze wszystkim miłego dnia

Ostatnia edycja:
Witam:) Chciałabym zapytać czy wy też tak macie...mianowicie zaplanowałam z mężem,że bedziemy sie starali o synka i jakos tak termin wyszedl na grudzień tego roku. Wyliczylam dni,w który jest większe prawdopodobieństwo na chlopca. A teraz no cóż im blizej tego czasu tym bardziej z jednej strony nie moge się doczekać,a z drugiej mam mase wątpliwości. Mamy już córcie 4letnia i glównie obawiam się,ze jak się już pojawi drugie dziecko zawiodę ją jako matka brakiem czasu,rozmowy zabawy. A z drugiej strony kocham ja tak bardzo,że obawiam się iż nie bede umiała pokochać drugiego dziecka tak samo jak kocham córkę. Wy też macie.bądź miałyście kiedykolwiek takie wątpliwości? :-(

reklama
kate a powiedz mi on tylko temperature mierzy czy on tez pokauje kiedy sie zaczynaja plodne itp? i gdzie sie mierzy tem?

mam pytanie bo pamietam ktoras z dziewczynn mieszka w niemczech czym sie rozni to mleko pre od zwyklego modyfikowanego bo lekarze mi kaza dawac pre jak go karmie piersia (dokarmiam go ) a nie zwykle .. jest jakies lagodniejsze czy co bo nie bardzo rozumiem;p

Do góry