reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andziak , sorki , może nie powinnam tak ostro ... przepraszam . Jesteś już zdenerwowana zbliżającym się porodem i napewno hormony robią swoje . Życzę żebyś szybko urodziła :)

zrobiłam test z sodą
ph moczu ok 6 , spieniło się ale nie jakoś tak bardzo mocno , poprostu pianka na wierzchu wyszła
a kapuste dopiero kupie , to zrobie :)

reklama
od początku byłam/jestem przekonana że to chłopak, i intuicja a potem to usg..ciesze sie,byleby zdrowe:)
co do nuba-moze to slabo widoczne,ale ten "nub" idzie ku górze, taka jaśniejsza kreska..chyba ze to nie to
ale zaczelo mnie to mocno zastanawiac czy to moze dziewczynkowy nub- kiedy przegladalam rozne zdjecia ze strony ingender ;) i taka mala iskierka nadziei sie tli,chociaz to bardziej ciakawosc niz nadzieja, bo ciesze sie z rodzenstwa dla syncia. mam nadzieje ze Piarnha,tutejsza skarbnica wiedzy,cos zobaczy:-)
ale motam:p

ps. u mnie test z soda wyszedl dziewczynkowy, zero piany,a robilam dwa razy:D

aaa w ogole wczoraj cos pobolewal mnie jajnik a dzis mam jakis taki dziwny sluz:mleczno-gesto-rozciagliwy? o co kaman co ja nie wiem...

Marzycielka w przypadku Bartka i Filipa z jego zaburzeniem napewno nie jeśt tak jak piszesz. Więc jak mowia ze prośi o siostre to tak jest bo to ich próśba bo oni tak chca. A nie ze mama cźy tata.I nie pisze tego zeby wam sie zalic. Tylko trudne to dla mnie i tyle. Moi dwaj najstarsi chłopcy maja inny tok myslenia niz reszta dzieci

cześć dziewczynki, u mnie juz lepiej, wygrzałam się trochę w łożeczku i domowymi sposobami i zastosowałam do Waszych rad i przeszło w miarę:) Jutro wizyta u gina, strasznie się boję czy będzie bijące serduszko, trzymajcie kciuki :)

reklama
ja jeszcze tak na szybko ;)

Karinka wielkie Gratki małego serduszka w brzuszku:-):-):-):-)
kurka ja nie wiem jak to z tym nubem, nie chcę Ci mieszać, ale mi wygląda na leżący...ale może to takie ujęcie, czekamy na Piranie
Maggie Kciuki zarezerwowane dla Ciebie i maluszka :D :D :D czekam na dobre wieści :D
Magda :( biedulka...spokojnej nocki mimo wszystko :)

Do góry