krystianmartin
Fanka BB :)
Elmo to bardzo dobry pomysł ale on powiedział, że juz do reszty zwariowałam hehe. Powiedziałam mu sex na skype ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawie non stop ja karmie, bo nawet po jedzeniu musi dojesc piersia, w nocy co 2 godziny. Ja dostalam szybko okres juz chyba 4 czy 5 mam po ciazy, to samo bylo za pierwszym razem tez tylko na piersi. Widocznie mam naprawde malo hormonuHej dziewczyny. Nie było mnie przez week bo wyjechałam sobie na działeczkę. Na razie Was nie nadrobiłam ale później to zrobię.
Dziewczyny normalnie pogoda się zrobiła a ja się boję z moim terrorystą wyjść na spacer. Mam wózek, który niestety nie ma przekładanego siedziska i dziecko mnie nie widzi. Może to w tym problem, że tak krzyczy? Kurdę nie wiem co robić sprzedać go i spróbować kupić inny? Ale jak będę miała jeszcze trzeciego bobasa to ten by mi się przydał. No jest masakra. Ogólnie u nas spacerki nie są przyjemnością, chyba, że mały uśnie ale zanim to nastąpi to też się nawrzeszczy...
Verita ile razy karmisz w dzień małą, że masz już @ bo ja tylko nad ranem i potem raz w dzień i na wieczór a okresu ni widu ni słychu.
Krystianmartin to działajcie w dzień przyjazdu męża. Musi się wreszcie udać.
Miłego dnia.