Elmo2
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.
Witam z rana.
Oczywiscie zatestowałam i nic, nawet cien ciania, ani nawet cien cienia tego cienia
Wiem wiem dzis dopiero 10 dpo. Ale to bylo silniejsze ode mnie. Wiara troszke opadła ale nadzieja jeszcze jest. Tak naprawde to zdałam sobie sprawe ze niby dlaczego mialoby mi sie udac za pierwszym razem? Dziewczyny tutaj staraja sie tak dlugo, tyle miesiecy. Musze i ja nauczyc sie pokory. Moze trzeba bedzie troche dluzej powalczyc. W kazdym badz razie Krystianmartin juz nigdy nie powiem Ci zebys sie wyluzowala i byla cierpliwa, obiejuje 
Antosia tez mysle ze Twoj plan jest ok. Juz nie moge doczekac sie waszych staran :-)
Elle nawet nie mow o plazy, u nas leje nieustannie od kilku dni. Załamac sie mozna :-(
Onemoretime w dniu Twojego testowania bede miec 12 dpo. Kurde licze chociaz na cien cienia ale @ powinnam dostac kolo 08.06. nie wiem dokladnie bo u mnie faza lutealna bywa w granicach 12-14 a wiec rownie dobrze do czwartku moze małpiszon przyjsc.
Maran Ty to mnie zawsze sprowadzisz na ziemie
Wiem wiem ze niby ten bolacy brzuch tez moze byc objawem ciazy ale kurde wczoraj to juz sie poddalam, tak mnie bolal caly wieczor ze co 5 min bylam w lazience pewna ze @ przyszla. Dzis boli ale juz troche inaczej, bardziej rwie dołem ale to juz chyba psycha mi siada 
Milla no nareszcie sie doczekalas, super. Bedziesz miec mase czasu na obserwacje, oby cykl szybko sie uregulowal. Teg Ci zycze!
Eden a co u Ciebie? Sprawy sie juz unormowaly?
Verita zdrówka zycze. I kciuki za nowy cykl!
Dziewczyny swieza porcja dla was &&&&&&&&&&&&& i mam nadzieje ze wasze w kolorze blue caly czas zacisniete!!!!
Milego dnia!
Witam z rana.
Oczywiscie zatestowałam i nic, nawet cien ciania, ani nawet cien cienia tego cienia

Antosia tez mysle ze Twoj plan jest ok. Juz nie moge doczekac sie waszych staran :-)
Elle nawet nie mow o plazy, u nas leje nieustannie od kilku dni. Załamac sie mozna :-(
Onemoretime w dniu Twojego testowania bede miec 12 dpo. Kurde licze chociaz na cien cienia ale @ powinnam dostac kolo 08.06. nie wiem dokladnie bo u mnie faza lutealna bywa w granicach 12-14 a wiec rownie dobrze do czwartku moze małpiszon przyjsc.
Maran Ty to mnie zawsze sprowadzisz na ziemie

Milla no nareszcie sie doczekalas, super. Bedziesz miec mase czasu na obserwacje, oby cykl szybko sie uregulowal. Teg Ci zycze!
Eden a co u Ciebie? Sprawy sie juz unormowaly?
Verita zdrówka zycze. I kciuki za nowy cykl!
Dziewczyny swieza porcja dla was &&&&&&&&&&&&& i mam nadzieje ze wasze w kolorze blue caly czas zacisniete!!!!
Milego dnia!
Ostatnia edycja: