reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejka!

Elmo- uwierz, uwierz!:tak::-) Testy nie kłamią:tak: Fajny ten twój mężuś! Widać dba o Ciebie!

Dorcia- no to niech się spełnią marzenia o synku bez całego tego galimatiasu!:tak:

Krystianmartin- kciuki za pozytywny test! Wykres wygląda bardzo obiecująco!

reklama
Elmo jeszcze raz gratuluję masz swoją nagrodę za tą wytrzymałość i poświęcenie :) BRAWO

mi tempka idzie w górę
sprawdziłam jak wyglądała moja wcześniejsze ciąże no więc tak początku nie mam , chyba sprawdzę jeszcze.

Ale przy testach owulacyjnych cykle miałam jak w zegarku 28 owu 14 dc i wyobraźcie sobie
że spadek miałam po owu i potem 7 dni na zmianę 36, lub 37 dopiero 7 dni przed planowaną @ wskakiwało na 37 w innej z chłopczykiem 37,3 spadek przed @ był 36,9 ale bez @ i test w 1 ciąży 3 dni przed @ a w drugiej 6 dni przed @ planowanym nadejściem
Pirania pomocy co myślsz bo ja to już endometriozę sobie wymyślam bo takie bóle mdłości ciągnięcie brzucha kłucie jajników przez cały cykl? to mi się jeszcze nie zdarzyło :no:

Elmo taki mąż to skarb:)
Mój jak się swego czasu dowiedział że nam wyszło za pierwszym razem był rozczarowany że tak szybko, bo on się chciał dłużej postarać :)

hello :-)

dawno mnie tu nie było, ale takie wieści, to wpadam pogratulować- Elmo spokojnej, chłopczykowej ciąży życzę :tak::tak:
u mnie nadal potwierdzona dziewczynka, ale chyba uwierzę dopiero, jak zobaczę :-D

p.s. dziewczyny, po moich starankach pozostał mi sylk, godne polecenia testy owulacyjne /one step ovulation test., paski do mierzenia ph pochwy, balsam z progesteronem /chociaż nie wiem, czy już się nie przeterminował/ , z suplementów pozostało mi trochę żurawiny z Puritans Pride, Calcium Citrate, Magnez.
info na PW

Witajcie dziewczyny,
Wczoraj późnym wieczorem nawiedziła mnie @ :crazy: więc jednak test nie kłamał. Może za bardzo zakwasiłam organizm i wybiłam żołnierzyki? a dodatkowo boboseksy były na 2 lub 3 dni przed owu....nie wiem.
Cały czas nie dają mi spokoju te bóle podbrzusza od okolic owulacji aż do okresu.... i to nie takie sobie "ćmienie"tylko taki konkretniejszy, który nie pozwałał spać w niektórych pozycjach??? stąd było moje przekonanie, że się udało.... chyba, że coś się zaczeło dziać a nie zagnieździło... no nic, nie ma to tamto!!!
Nastawiam się bojowo do staranek w czerwcu:happy:

matik, z tego co piszesz chyba masz podobniez tymi bólami, ale mam nadzieję, że u Ciebie zakończy się pozytywnie, tak jak u Elmo:tak:
Trzymam &&&&&&&&&&& za Was, mało się udzielam, ale podczytuję Was i gorąco kibicuję:tak::-)

Tak tak męża mam fajnego nie ma co :tak: Lubimy się ;-)

Onemoretime przykro mi ze sie nie udalo. &&&& za nowy cykl. Byc moze masz racje, moglo sie cos dziac a nie doszlo do zagniezdzenia. Powodzenia!
Matik kompletnie nie wiem co Ci powiedziec. Jesli rzeczywiscie mialam podobnie czyli spadek temperatury po owulce no to jest duza szansa ze tym razem bedzie tak samo. Oby teraz piela sie ladnie w góre &&&& :tak:
Dorcia jeszcze Verita. I jest jeszcze kilka dziewczyn ze "starych" staraczek jak Pająk. Ciekawe co u niej.

Ciekawe jak tam Czarna i Mamakubulki. Ale maja fajnie.

Ostatnia edycja:
matik a nie myślałaś, zeby iść na monitoring cyklu?? ja chodziłam.. bo to chyba najwiarygodniejsze potwierdzenie, czy owu była.. kurcze, jak patrzę na Twój wykres, to mam wrażenie, że owu chyba nie było :-( a pijesz ziółka na owulację? ja piłam

reklama
nie nie piję bo nigdy problemu nie było a te bóle? jak sądzisz cały cykl trochę dziwne

a dlaczego uważacie że owu nie było?

Ostatnia edycja:
Do góry