reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny zdjęcia nie ma co robić bo i tak nic nie widać. Nic nie ma. Przepraszam, że zrobiłam zamieszanie.... nie jest bladoróżowa więc jej nie ma. Chyba pojadę na BETĘ BO JUZ MNIE SAMĄ ZACZYNA TA SYTUACJA DOBIJAĆ.

Dziewczyny wiecie na co wpadłam? Że moge wam juz przesyłać ~~~~~ bezbarwne bo bezbarwne ale za to jakie świeżynki :-D A więc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~hehehe

Matik na temat Twojego wykresu to za za skarby świata nie moge nic powiedziec oprocz tego ze jest dziwny co juz pisalam. A powiedz mi czy napewno wkladasz zawsze ten termometr jednakowo gleboko? Wiem ze glupio pytam :-) ale to naprawde ma znaczenie. Poza tym tak mysle ze moze jest po owu tylko w tej pierwszej fazie mialas jakies zaburzenia? No sama nie wiem.
Krystianmarin a dlugo u Ciebie czeka sie na wyniki? Jak w tym samym dniu to moze sprobuj. Albo moze lepiej poczekaj. Moze przetrwamy razem weekend co Ty na to? :-)

krystianmartin kochana Ty moja, testy ciążowe można robić co dwa dni, ponieważ hormony wzrastają w tenże właśnie sposób. Nie robi się testów co dziennie. Gdzieś to wyczytałam ale już nie mogę tego znaleźć. Nic nie jest jeszcze przesądzone, więc cierpliwie czekaj:tak:

ELMO w tym samym dniu. Wiesz gdybym wiedziała ,ze nie jestem to bym się tak nie stresowała a tu ciągle robię sobie nadzieję, widze kreski widma i w ogóle. Zobacz przez nieostrożność jakiego narobiłam zamieszania a nie chciałam serio

Ewcik a kiedy przed owulacją były starania? Bo jestem ciekawa czy ta odległość ma znaczenie. O tym że się uda bardziej myślałam w sensie przykrych doświadczeń wcześniej....
Krystianmartin może rano jutro zatestujesz?

reklama
Do góry